Lula @ 18.10.2023 16:32Nedrīkst internetā uzstādīt diagnozi, bet izklausās kaut kas uz depresijas pusi. :( No sirds iesaku sazināteis ar kādu ārstu par šo, cik zinu, var dabūt arī nosūtījumu un saņemt vairākus bezmaksas psihologa apmeklējumus. Šī var būt lieta ar kuru Tev vienai pašai varētu būt grūti tikt galā, speciālists palīdzēs.
ĢigiVigi @ 18.10.2023 16:45
Paldies par padomu . Esmu domājusi par to .! Bet cik saprotu rindas laikam ir ļoti garas uz bezmaksas šādiem ārstiem .! Bet varbūt jāsāk kaut kas darīt. Citādi vienkārši eksistēju .! Man ir divi bērni un viņu dēļ vajadzētu saņemties .! Bet tik grūti to izdarīt.’
Liels paldies par tik labo un palīdzošo atbildi . Vismaz saprotu, ka ir normāli tā justies un vajag izraudāt un normāli ka vēl gribas raudāt .! Paldies par jūsu viedokliHermiine89 @ 18.10.2023 22:24Zinu, ko nozīmē sēras. Tās pāries, bet vajadzīgs laiks. Vismaz 2 gadi manā gadījumā. Man palīdzēja saņemties tieši bērni. Bija ikdienas rūpes par viņiem. Kad bija iespēja pabūt vienai, daudz raudāju. Un ar laiku izraudāju tās bēdas no sevis. Izsīka asaras, mazinājās sēras. Laiks dziedē. Bet ja jūtat, ka pašai nav spēka tikt galā ne fiziski, ne emocionāli, vajag meklēt profesionālu palīdzību, kamēr nav par vēlu. Bērniem ir vajadzīga vesela mamma.