KristapsM @ 14.10.2023 18:01Es par degvielu vien 300 eiro iztērēju, tad vēl telefons, internets, mocim kautkas japieromntē, mašīnai kautkas jāpieremontē, šomēnes kurināmais garažai bij jānopērk, visu laiku sanāk tērēt, kautkur. un nē es pat nepērku nekādas drēbes un aksesuārus sev, kā šeit domāja ka es pērku. es tērēju vienkāršās lietas kas vajadzigas lai ikdienā funkcionētu. un tad vēl tie brīži ka nolem pataupīt naudu un pēkšņi telefons nobeidzās vai dators nodeg... Šitā bija kad vēl strādāju iepriekšējā darba vietā kur alga bija vispar 700 eiro. Saņēmu algu, domāju viss, šomenes man neko nevajag, atlikšu, un še tev aizeju mājas kompim mātes plate nobeidzas. Nopirku datoru jaunu 3 dienas pagaja telefons nomira. Algas vairs nav.
Pie tam labāk dzīvot kopā ar vecākiem, kā kādam svešiniekam 200 un vairāk eiro atdot par īri.
GhostGG @ 14.10.2023 18:18
Aha, un tā arī rodas nevainīgs 32g vecumā :D :D Tas varbūt tikai būtu pie noteikuma, ka tiek krāta naudu, lai no tā vecāku mitekļa izvāktos, bet neizskatās, ka šis ir tas gadījums. Tad, kad ir comforts (dzīvo pie vecākiem), tad arī motivācija nerodās, ka vajadzētu kaut ko uzlabot. Vispār liekas crazy, ka cilvēki, it sevišķi, vīrieši tiešām uzskata, ka ir ok dzīvot kopā ar vecākiem ?
Ja par to tēmu runājot es pats saprotu ka nēesmu izskatīgs un nekādas attiecibas man nebūs, ja es arī varētu atļauties nopirkt dzīvokli ko es ar to pieradīšu? pēkšņi visas ciema meitas kaklā kārsies? Nu nebūs tā. un par to "ja tu esi neizskatīgs tev jāmeklē neizskatīga sieviete" Tas arī ir aplami, daudzi tādi kas saiet kopā tikai dēļ tā lai būtu ar kādu kopā bet nav vispar nekādas seksuālas pievilcības vienam pret otru nodzīvo dzīves nelaimīgi. Tad jau labāk vienatnē.GhostGG @ 14.10.2023 18:18
Aha, un tā arī rodas nevainīgs 32g vecumā :D :D Tas varbūt tikai būtu pie noteikuma, ka tiek krāta naudu, lai no tā vecāku mitekļa izvāktos, bet neizskatās, ka šis ir tas gadījums. Tad, kad ir comforts (dzīvo pie vecākiem), tad arī motivācija nerodās, ka vajadzētu kaut ko uzlabot. Vispār liekas crazy, ka cilvēki, it sevišķi, vīrieši tiešām uzskata, ka ir ok dzīvot kopā ar vecākiem ?
KristapsM @ 14.10.2023 14:49tie nav mani vārdi par tiem 1700eiro, tie ir bankas parstāvja vardi, ja nemaldos tas raksts tapa jo Rinkēvičš pacēla jautājumu kādēļ mūsdienās ļoti maz jauni cilvēki iegādājās sev mājokļus, tad nu ari atbilde bija ka ir noteikts algas limits kam dod, pārēji visi ir riska gripā ka var nenomaksāt un palikt parādā. Man personīgi pat divistabu dzivokli nevajadzētu. Ģimeni nevēlos tāpat.
Dzīvoju arī dzīvoklī. nāku es no tādas pašas strādnieku ģimenes kāds pats esmu tādēļ vecāki jaunībā privātmāju arī nevarēja atļauties.Ekhoo @ 14.10.2023 18:51Visu nelasīju, bet ja dzīvo pie vecākiem mājā, palīdzi to apkopt, atremontēt, pērc malku ziemai utt, tad nu tā-okeeeey, meitene atnāk pie tevis a tur uzreiz senči priekšā, ja tev savs stūrītis, nu nav jau TIK traki.
Ja dzīvo 2-istabu dzīvoklī pie vecākiem. Nu tad dirsā. Tu nomirsi nevainīgs.
KristapsM @ 14.10.2023 17:21pēc 10h fiziska darba ej un pameģini vēl pahaltūrēt, jā un tie citi skaita kapeikas, es tā nevēlos. tāpēc es vispar nevēlos kopdzīvi un bērnus skatoties uz dažiem labiem kolēģiem, kas tā dzīvo. Es viens par savu algu vismaz varu atļauties sevi uzturēt, un savus hobijus uzturēt. un man nav iebildumi pret kredītiem bankās, man ir iebildumi pret īrēšanu.
Ja esi 32 gados nevainīgs tur nav pie vainas dzīvošana pie vecākiem
KristapsM @ 14.10.2023 18:49Ja par to tēmu runājot es pats saprotu ka nēesmu izskatīgs un nekādas attiecibas man nebūs, ja es arī varētu atļauties nopirkt dzīvokli ko es ar to pieradīšu? pēkšņi visas ciema meitas kaklā kārsies? Nu nebūs tā. un par to "ja tu esi neizskatīgs tev jāmeklē neizskatīga sieviete" Tas arī ir aplami, daudzi tādi kas saiet kopā tikai dēļ tā lai būtu ar kādu kopā bet nav vispar nekādas seksuālas pievilcības vienam pret otru nodzīvo dzīves nelaimīgi. Tad jau labāk vienatnē.
tad jau laikam esmu garīgi slims, jo godīgi sakot bērnus nekad neesmu gribējis. Nevēlos ne savus, ne svešus, nekādus savā dzīvē.Hodge @ 14.10.2023 19:10KristapsM vēlējās rast atbalstu, dzirdēt to, ka 32 gados, dzīvot kopā ar vecākiem, ir normāli un visnotaļ apsveicami.
Bet nē, atbalstu KristapsM neguva, vien nosodījumu, nepatiku un neizpratni. Jā, arī manu, jo uzskatu, ka pieaudzis cilvēks, ja dzīvo kopā ar vecākiem, ir garīgi nepilnvērtīgs.
Cilvēki, bioloģiski, ir dzīvnieki. Tendēti uz savas dzimtās turpināšanu, uz savu, neatkarīgu dzīvi. Neviens cits dzīvnieks, izņemot cilvēku, nevēlēsies rūpēties par savu pieaugušo, KristapaM gadījumā, visai pāraugušo bērnu. Bet KristapamM tas liekas normāli. Man nē, nepatīk infantili parazīti, ne infantili, ne parazīti. Riebjas.
tad jau laikam esmu garīgi slims, jo godīgi sakot bērnus nekad neesmu gribējis. Nevēlos ne savus, ne svešus, nekādus savā dzīvē.
KristapsM @ 14.10.2023 19:14tad jau laikam esmu garīgi slims, jo godīgi sakot bērnus nekad neesmu gribējis. Nevēlos ne savus, ne svešus, nekādus savā dzīvē.
pag vaitad cilvēkiem ir tik tukša dzīve ka vienīgais veids kā nemirt nost no garlaicibas ir ražot un audzināt bērnus? un ja negrib kāds bērnus tad kāda jēga dzīvei? Man piemēram viss brīvais laiks, cik nu viņš arī ir, aiziet skrūvējoties gar motocikliem. Tad jau es ari varu teikt: "Jums nav motocikli? ko tad jus dzīvē vispar gribat?" Katram savas intereses.. vienam patik brīvdienas sēdēt uz dīvana un skatities sīkos, otram patik garažā darboties ar instrumentiem.GhostGG @ 14.10.2023 19:19
Pilnīgi nopietins jautājums - ko tad tu īsti gribi?
KristapsM @ 14.10.2023 19:25pag vaitad cilvēkiem ir tik tukša dzīve ka vienīgais veids kā nemirt nost no garlaicibas ir ražot un audzināt bērnus? un ja negrib kāds bērnus tad kāda jēga dzīvei? Man piemēram viss brīvais laiks, cik nu viņš arī ir, aiziet skrūvējoties gar motocikliem. Tad jau es ari varu teikt: "Jums nav motocikli? ko tad jus dzīvē vispar gribat?" Katram savas intereses.. vienam patik brīvdienas sēdēt uz dīvana un skatities sīkos, otram patik garažā darboties ar instrumentiem.
Nē vispār mana tēma bija tāda kādēļ mūsdienas tas kurš pelna 1000 eiro mēnesī 400 eiro atdot par īri svešā dzīvoklī, 400 eiro atdot par gados jauno behu ko mogo kredītā ņēmis un pa 200 eiro meģina davilkt lidz nākamajam menesim skaitas cienijams un patstāvīgs 21 gadsimta paraugcilvēks, bet tas kurš pa tiem pašiem 1000 eiro mēnesi brauc ar vecāku mašīnu bet tomēr uz sava varda esošu, un dzīvo pie vecākiem, nevis dod 400 eiro random cilvēkam kabatā, un mēneša beigas nav konts tukšs, ir morāls kroplis? (pēc jūsu vārdiem) To es nesaprotu, to rietumu ideoloģiju ka veiksmīgs cilvēks ir tas tas visu mūžu kādam parādā.Hodge @ 14.10.2023 19:31Uj, šķiet, uzķērāmies uz KristapaM tēmas, kā pamuļķi. Jā, arī es. Cilvēks stāsta pasakas, kamdēļ?
Nav ar ko komunicēt, tad nu atliek sociālie portāli.
KristapsM @ 14.10.2023 19:41Nē vispār mana tēma bija tāda kādēļ mūsdienas tas kurš pelna 1000 eiro mēnesī 400 eiro atdot par īri svešā dzīvoklī, 400 eiro atdot par gados jauno behu ko mogo kredītā ņēmis un pa 200 eiro meģina davilkt lidz nākamajam menesim skaitas cienijams un patstāvīgs 21 gadsimta paraugcilvēks, bet tas kurš pa tiem pašiem 1000 eiro mēnesi brauc ar vecāku mašīnu bet tomēr uz sava varda esošu, un dzīvo pie vecākiem, nevis dod 400 eiro random cilvēkam kabatā, un mēneša beigas nav konts tukšs, ir morāls kroplis? (pēc jūsu vārdiem) To es nesaprotu, to rietumu ideoloģiju ka veiksmīgs cilvēks ir tas tas visu mūžu kādam parādā.
Un vēlreiz atkārtošos tēma nav par tiem cilvēkiem kas sēž ofisos paraksta papīrus pa 3000 menesī, tēma ir par latvijas strādnieku šķiru.