Zeynooo @ 09.10.2023 11:54Tā, kā nesen esmu atgriezusies LV, uzsākusi visu no nulles, palikusi bez darba un šeit manā līdzšinējā profesijā darbu neatrodu, domāju iesākumā uz kādu laiku pastrādāt kaut vai kādā no lielveikaliem, lai vismaz rēķinus varu nomaksāt un paēst.
Paralēli domāt par profesijas maiņu vai ko labāk apmaksātu..
Cik dzirdu, neviens neiesaka Maximu. Tad nu skatos Rimi un LIDL virzienā. Interesē pieredze -vai alga kaut cik adekvāta tam kas jāpadara?
Varbūt ir vēl kādas idejas kur meklēt darbu ar kaut cik adekvātu atalgojumu, lai viena varētu savilkt galus kopā? Esmu tik apjukusi, ka nekas nenāk galvā.
Inna86 @ 09.10.2023 12:41Cik dzirdēts, tad lidl ir lielākas algas. Bet ja gribas darbu ar klientiem, tad labāk piesakies kaut vai uz bite/ tele2 konsultanta darbu, tur viņus mūžīgi meklē, algas arī ir labākas.
no ofisa darbiem vispār neko nesaprotu. Nekad neesmu strādājusi ofisā, pat nevaru iedomāties ko tur bez ekseļa un dokumentu sagatavošanas dara.Elizabeteeee @ 09.10.2023 12:19
Lai rēķinus nomaksāt un galus savilkt varēs gandrīz jebkurā darbā.. jautājums tikai par attieksmi darba vietā un darba ilgumu. Es gan neieteiktu darbu veikalā, bet ieteiktu apskatīt kādu labāku darbu. Par cik saprotu, ka ir kāda konkrēta profesija jau, pameklē darbu ofisā, darbs būs mazāk degradējošs kā veikalā.
Zeynooo @ 09.10.2023 19:26no ofisa darbiem vispār neko nesaprotu. Nekad neesmu strādājusi ofisā, pat nevaru iedomāties ko tur bez ekseļa un dokumentu sagatavošanas dara.
ZeltaZebra @ 09.10.2023 19:32
Kada ir Tava iepriekšējā darba pieredze?
Zeynooo @ 09.10.2023 19:47
Profesionālais sports, pēc tam specifiski uzdevumi sporta tūrisma kompānijā -sākot ar rezervācijām un inventāra īri, beidzot ar guest support jau uz vietas.
domāju nākotnē, šobrīd nevaru, ir veselības problēmas, kas neļauj uzreiz vadīt treniņus. Domāju nedaudz pārkvalificēties tuvākā gada laikā, taču tam vajag laiku. Taču apkure jau pieslēgta ☺ kamēr kvalificējos un sertificējos Latvijā, tikmēr vēlos kaut ko atrast, kur neprasa lielu pieredzi konkrētā amatā. Pirmais, kas ienāca galvā, ir šie lielveikali..ZeltaZebra @ 09.10.2023 19:55
Manuprāt, ļoti laba pieredze. ??Vai nevēlies ar to vairs nodarboties? Es ieteiktu pameklēt tomēr.
tad jebkura viesnīca kā adiministratore. Darbs tīrs, nebūs ķēpīgs, runà tik ar klientiem un taisi rezervācijas.Zeynooo @ 09.10.2023 19:47
Profesionālais sports, pēc tam specifiski uzdevumi sporta tūrisma kompānijā -sākot ar rezervācijām un inventāra īri, beidzot ar guest support jau uz vietas.
debestinaa @ 09.10.2023 23:24tad jebkura viesnīca kā adiministratore. Darbs tīrs, nebūs ķēpīgs, runà tik ar klientiem un taisi rezervācijas.
Un kāda izglītība, tad nodrošinaPauluxx @ 10.10.2023 00:11Izglītību var dabūt bez maksas Latvijā ja kas
Pastrādā un paralēli mācies un tad varēsi strādāt labāk apmaksātā darbā
Vienai draudzenei atteica strādāt viesnīcā Rīgas centrā jo neesot bijusi pietiekami izskatīga.. Ko darīt šādos gadījumos? Ne visas var taču strādāt viesnīcās un mācēt iepatikties tūristiem.