Laimuciiits @ 08.10.2023 20:01SPA apmeklējums, momentfoto kamera, apple watch, kādu ķēdīti/rokassprādzi, bet sudraba tieši, man patīk sudrabs.
Tas nebija jautāts, bet varētu arī minēt, ko noteikti nevēlētos saņemt. Noteikti nevēlētos smaržas, kosmētiku, apakšveļu, apģērbu, jo katram ir sava gaume, savs ādas tips, ādas problēmas utt., pannu/katlu utmldz. virtuves lietas. Un man šķiet, ka dāvināt vīrietim, piemēram, zeķes un skūšanās piederumus arī ir nevisai laba dāvana. ? Noteikti nevēlētos saņemt dāvanā arī dzīvnieku un nekad neieteiktu nevienam dāvināt dzīvnieku, ja vien cilvēks pats nav izteicis vēlmi, ka viņš dzīvnieku tieši šobrīd vēlas un ir gatavs uzņemties atbildību. Dzīvnieki NAV dāvana!
Minelūše @ 08.10.2023 20:08Man vislabākā dāvana vienmēr būs nauda, lai varu pati nopirkt sev to, ko vēlos.
Minelūše @ 08.10.2023 20:08Man vislabākā dāvana vienmēr būs nauda, lai varu pati nopirkt sev to, ko vēlos.
ZeltaZebra @ 09.10.2023 04:03
Naudu dāvina pārsvarā ļoti slinki un vienaldzīgi cilvēki, kas negrib ieguldīt laiku un pūles izvēloties, staigājot pa veikalu, iesaiņojot dāvanas. Plika nauda nav dāvana manā skatījumā. Tas nozīmē, ka cilvēks netērēs lieku laiku kādam.
ZeltaZebra @ 09.10.2023 04:03
Naudu dāvina pārsvarā ļoti slinki un vienaldzīgi cilvēki, kas negrib ieguldīt laiku un pūles izvēloties, staigājot pa veikalu, iesaiņojot dāvanas. Plika nauda nav dāvana manā skatījumā. Tas nozīmē, ka cilvēks netērēs lieku laiku kādam.