Kalnos @ 08.10.2023 19:32Nu šis ir katrai sievietei. Es piem vispār bižutēriju nenēsāju, dāvanu kartes reti kura patiktu ,tas ko gribu maksa virs 4-20 tk .Trakak ar mani. Taču es izdomāju ko gribu un pasaku sarakstu no kura var izvēlēties . Tā visiem.labāk .Jo citādāk man nekas neder,nepatīk,nenēsāju,negaršo.
Kalnos @ 08.10.2023 19:44Vispār man patīk ari dāvināt, apsveikt.
Kalnos @ 08.10.2023 19:44Vispār man patīk ari dāvināt, apsveikt.
Priecājies, ka vīrietis tev raksta pat tad, kad nesatiekaties
Gunittta @ 08.10.2023 20:13Baigā katastrofa, ka neapsveica vārda dienā. Tie nav kautkādi nozīmīgi svētki. Priecājies, ka vīrietis tev raksta pat tad, kad nesatiekaties, tā arī ir uzmanība. Dāvanas nav mīlestība, meklē bagātu papiku tad, kurš par seksu sniegs tev dāvanas. Tev jāpriecājas, ka vīrietis vienkārši ir ar tevi.
Gunittta @ 08.10.2023 20:13Baigā katastrofa, ka neapsveica vārda dienā. Tie nav kautkādi nozīmīgi svētki. Priecājies, ka vīrietis tev raksta pat tad, kad nesatiekaties, tā arī ir uzmanība. Dāvanas nav mīlestība, meklē bagātu papiku tad, kurš par seksu sniegs tev dāvanas. Tev jāpriecājas, ka vīrietis vienkārši ir ar tevi.
Gunittta @ 09.10.2023 10:32Tieši tādu mantkārīgo dēļ vīrieši sāk vilties sievietēs un domā,ka visām vajag tikai naudu. Dāvanas nav mīlestība kā jau minēju. Bez dāvanām var iztikt. Ja kaut ko vēlies,nopērc sev pati,nevis izkās vīrieti. Es savam nekad neprasu dāvanas,tāpēc viņš mani ciena un neuzskata par mantkārīgu
SarmaD @ 09.10.2023 10:51
Bez seksa, skūpstiem un kopā pavadīta laika arī var iztikt.
Gunittta @ 09.10.2023 11:03
Seksu ir jāsniedz savam vīrietim,ja negribi,lai viņš krāpj. Nenoturēs vīrieti sieviete,kurai visulaiku sāpēs galva.
Seksu ir jāsniedz savam vīrietim,ja negribi,lai viņš krāpj. Nenoturēs vīrieti sieviete,kurai visulaiku sāpēs galva.
Laimuciiits @ 09.10.2023 11:04
Kam vajag tādu vīrieti, kuru vajag noturēt? :D :D
SarmaD @ 09.10.2023 11:07
Bet var taču iztikt, pareizi? Tāpat kā bez dāvanām, kopā pavadīta laika, skūpstiem, pieskārieniem. Var taču iztikt.
Apskatijos tavas vecīt citas tēmas ..vientuļais tro lo lo loGunittta @ 09.10.2023 11:03
Gunittta @ 09.10.2023 10:32Tieši tādu mantkārīgo dēļ vīrieši sāk vilties sievietēs un domā,ka visām vajag tikai naudu. Dāvanas nav mīlestība kā jau minēju. Bez dāvanām var iztikt. Ja kaut ko vēlies,nopērc sev pati,nevis izkās vīrieti. Es savam nekad neprasu dāvanas,tāpēc viņš mani ciena un neuzskata par mantkārīgu
Gunittta @ 09.10.2023 11:09
Bez dāvanām var iztikt,jo tā ir mantkārība. Ja gribi būt mauķele bagātam papikam pie sāniem,kurš tev pirks dāvanas,tad aiziet,bet adekvāta sieviete negaidīs no vīrieša dāvanas. Viņa cienīs un mīlēs viņu bez dāvanām. Bet sekss ir svarīgs,jo tāpēc vīrieši iet pa kreisi,ka nedabūj mājās seksu un ka sievietes kļūst kā mātes.
Ea sapratu kas tu esi ,Liene Kiviča.Tai ar no vīra neko nevajag,tikai seksu un galvenais noturēt blakusGunittta @ 09.10.2023 11:09
Bez dāvanām var iztikt,jo tā ir mantkārība. Ja gribi būt mauķele bagātam papikam pie sāniem,kurš tev pirks dāvanas,tad aiziet,bet adekvāta sieviete negaidīs no vīrieša dāvanas. Viņa cienīs un mīlēs viņu bez dāvanām. Bet sekss ir svarīgs,jo tāpēc vīrieši iet pa kreisi,ka nedabūj mājās seksu un ka sievietes kļūst kā mātes.