Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzīvošana tagadnē.

 
10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Tā kā es apmeklēju psihologu lai cīnītos ar pagātnes traumām (mobings skolas laikos, vardarbība ģimenē, abu vecāku zaudēšana ne nāvē, bet pamešana)
Tas viss ir atstājis zināmu nospiedumu manī. Ar prātu dzīvoju šodien, bet ķermeniski jūtu to pašu ko kādreiz, kas izpaužas kā trauksme. Esmu iegrābusies savā psiholoģē, nav tā ka man viņa nepatīk, bet gan viņas stratēģija. Es viņai atnesu savu dienasgrāmatu ko rakstīju 2022 gadā un taisījos nobērt kā zirņus, bet viņa man pasaka ka tā nav viņas stratēģija. Viņa strādā ar šeit un tagad. Ar mindfulness. Jebšu risina to kas notiek TAGAD un ko TAGAD var darīt lietas labā lai sadziedētu to kas noticis KĀDREIZ
Ziniet ir tāda filma peaceful warrior nu lūk viņa ir kā tāds Sokrāts
Vai jūs dzīvojat tagadnē vai mēdzat ieslīgt pagātnes vai nākotnes atmiņās?
Varbūt šeit ir vēl kāds ir ar kādu mentālo saslimšanu t.i veģetatīvā distonija, depresija? Varbūt variet pastāstīt kaut ko kā jūs savā dzīvē integrējat šeit un tagad.
Es piem eju meditatīvās pastaigās. YouTube ir pieejami guided meditation for walks. Man patīk.
05.10.2023 18:04 |
 
Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Ir dažādi psihoterapijas veidi. Izklausās, ka ej pie speciālista, kurš darbojas ar KBT vai citu līdzīgu terapiju, bet tu gribētu psihodinamisko terapiju. Pameklē informāciju par novirzieniem un maini speciālistu, ja nepatīk šis novirziens, katram speciālistam internetā var atrast, ar kādu terapiju viņš darbojas.
Un nav pārāk būtiski, bet tomēr pieminēšu - nav tādas slimības veģetatīvā distonija. Tas nosaukums palicies no krievu laikiem. Rietumos tam ir citi nosaukumi - trauksme utt.
05.10.2023 20:01 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Manuprāt, psiholoģes izvēlētais ceļš nav no tiem nepareizākajiem, jo nekir citur kā šeit un tagad mēs nevaram būt. Dzīve vienmēr ir tagadnē un tam tieši meditācijas ir vispareizākais piegājiens. Bez tā visa vajag pāriet pari un izrevidēt kaut ko no sliktajiem ieradumiem, piemēram, saldumi, uzturs(glutēns, laktoze), smēķēšana, alkohols, masturbācija, nekustīgs dzīvesveids, daudz vientulības...
Tad ir arī homeopātiskās zāles...wim hof elpošana un aukstas dušas, vingrošana.
Arī dabīgas zālītes: Asinszāles un kumelīšu tēja, fastings vismaz 3 dienas, magnijs un D3 vitamīni.
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/226617-trauksme/
05.10.2023 23:38 |
 
10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Ir tā, ka man ģimenē ir cilvēks šiem trucējumiem, ir arī diagnoze un lieto atbilstoši zāles, tad kad viņa brīdi mēģināja mainīt zāles, smagā gala antidepresanti, periodā, kad viņa nelietoja zāles, tad viņa grima pagātnē un sevi skrūvēja par pagātni. Tev ir problēmas palaist vaļā pagātni, iespējams, ka tev vnk jābeidz "raut rocene" un jāpamēģina šīs terapeites gājiens.
06.10.2023 14:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits