Hodge @ 07.10.2023 13:13
Pastāsti, kādā veidā es uzstādu savus noteikumus un mācu Tev dzīvot?
Forums tikai sievietēm? Es tā neuzskatu.
Iņ un Jaņ. Sieviete un vīrietis. Dzīves balanss. Māte Daba to noteica, ne es.
Lula @ 07.10.2023 14:31
Ej tu ar savu iņ un jaņ, forums saucas Dieviete, tas ir paredzēts sievietēm. :D Un nē, vīriešu komentāri šeit nevienam netraucē, bet traucē tas, ka atnāk un māca kā dzīvot vai grib raut kulakā lasot sieviešu fantāzijas.
Bet, tevis teiktais "raut kulakā", ir visai pretīgi teikts,
LuckyStrike @ 07.10.2023 15:09O, vai tik pats Señor Aldis nav ieradies mūsu necilajā ballītē?
Ja par tēmā minēto fantāziju, tad jā. Ir laba. Bet tikai un vienīgi kā fantāzija. Ar savu vīrieti es to nekad nerealizētu.
Otrkārt, par to, ka vīrietis nekad neaizies no tādas sievietes, kas viņu orāli apmierina...Buļļa kakas, es Tev teikšu. Bija man reiz attiecības ar ļoti seksīgu, smuku čali. Jau viņu ieraugot vien man kājas ļima. Ko tik mēs nedarījām...Lai nu kas, bet sexa viņam netrūka. Bet tāpat aizgāja pie citas, turklāt - vecākas un neglītākas, iedomājies ?! ?
Hodge @ 07.10.2023 14:48
Vēlreiz jautāju- kādā veidā es tev dzīvot mācu? Es tev absolūti neko neuzspiežu, es tevi neapvainoju. Atšķirībā no tevis.
"Kulakā raut", skaidrs viss par tevi- saprātīgi komunicēt nespēj.
Redz, mēs sevi reizēm apmierinām. Kā vīrieši, tā arī sievietes. Tas ir normāli.
Bet, tevis teiktais "raut kulakā", ir visai pretīgi teikts, sievietei nepiedienīgi. Tu, ne mani aizvaino, tu sevi apvaino
Biezlape @ 07.10.2023 15:32Interesanti, kāpēc divas Tavas draudzenes fantazēja kā Tevi drāž cits vīrietis? Nevis Tu drāz bet Tevi drāž?
akul12 @ 07.10.2023 15:40
Ja tas Aldis, tad muļķīgs jautājums ?
Mēs laikam katra par citu Aldi runājam 😁Biezlape @ 07.10.2023 15:48
Kaut kā pēc Alda neizklausās. Viņš tik garus penterus nerakstīja. Nav viņa stils.
LuckyStrike @ 07.10.2023 16:52Mēs laikam katra par citu Aldi runājam ?
Meitenearziediem @ 07.10.2023 18:24Pēc rakstīšanas stila nedaudz atsit Aldi to, kas Gobzems :DD
LuckyStrike @ 07.10.2023 15:09O, vai tik pats Señor Aldis nav ieradies mūsu necilajā ballītē?
Ja par tēmā minēto fantāziju, tad jā. Ir laba. Bet tikai un vienīgi kā fantāzija. Ar savu vīrieti es to nekad nerealizētu.
Otrkārt, par to, ka vīrietis nekad neaizies no tādas sievietes, kas viņu orāli apmierina...Buļļa kakas, es Tev teikšu. Bija man reiz attiecības ar ļoti seksīgu, smuku čali. Jau viņu ieraugot vien man kājas ļima. Ko tik mēs nedarījām...Lai nu kas, bet sexa viņam netrūka. Bet tāpat aizgāja pie citas, turklāt - vecākas un neglītākas, iedomājies ?! ?
Hodge @ 07.10.2023 19:15
Jā, var aiziet, var neaiziet. Vīrieši ir dažādi.
Bet ja sieviete ir absolūti aseksuāla, vīrietis noteikti aizies. Manis aprakstītajā situācijā, vīrs, pēc meitenes teiktā, viņu mīlēja un šķirties nevēlējās. Vien viņam pietrūka fiziskās saskarsmes, seksa nebija. Naktī, tumsā, zem segas? Paldies, nē. Vīrs nevēlējās pamest ģimeni. Bet viņam ir savas vajadzības, kuras apmierina mīļākā.
Teicu, ar to meiteni pailgi sarakstījos, sapratu to, kas viņu ģimenē notiek. Ja viņa sekotu manam ieteikumam, viņa būtu atguvusi vīru.
Katra situācija ir atšķirīga. To es, kā psihologs saku. Neērti teikt, bet nedaudz psiholoģiju pārzinu. Man nav grūtību pateikt, kādēļ tas konkrētais cilvēks dara tā, ne savādāk. Ne jau tikai seksā, arī sadzīvē. Darbā, mājās, jebkur.
Lula @ 07.10.2023 19:18
Psihologs, kurš nedaudz pārzina psiholoģiju. ??
Biezlape @ 07.10.2023 15:32Interesanti, kāpēc divas Tavas draudzenes fantazēja kā Tevi drāž cits vīrietis? Nevis Tu drāz bet Tevi drāž?