Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu taisnošana Laima Lux

Reitings 13
Reģ: 06.09.2023
Izstāstīju savās iepriekšējās diskusijās aplūkoto problēmu par nekvalitatīvo matu taisnošanu Laima Lux pie skuķenes, kuru salons uzdeva par meistarieni, runā tikai ukraiņu vai krievu valodā un beigās slikta komunikācija, neprofesionālisms lietojot elektrisko matu pannu.
Stāstīju Valodas centra atbalsta personai, ka prasīju bez maksas matu atjaunošanas procedūru, lai tos robežu iespējās izlabotu, viena no administratorēm teica - jā, jā, viss būs Okei, bet nākošajā dienā otra administratore saka - nē, to procedūru mēs Jums nevaram dot ar kerasilk, mēs varam Jums iedot 5 eur atlaidi nākošajam pakalpojumam. Akdies, kā es toreiz rēcu, tā šoreiz arī Valodas centra sieviete ierēca, nu smieklīgi vnk, kaut kādi sūda 5 eur par kaitniecisko pakalpojumu valodā, kurā nav iespējams komunicēt... Tur toč zirgam jāsmejas. Vismaz beigās atgrieza 30 eur, kad Patērētāju tiesību valsts centrs ieteica šādu soli, bet kas gan ir 30 eur pret šādu administratores kļūdu un frizierenes neprofesionālismu? Tur jau skaistumkopšanas trauma.
24.09.2023 21:00 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Kāpēc tu katru reizi veido jaunas diskusijas? Lai mazāk cilvēku izlasītu situāciju pilnibā? Šodien taču jau bija viena diskusija, kur solīji tiesāties tiesā, kas nemaz nepieņemtu tavu sūdzību.
Apskatījos salonu soc.tīklos. Man nepatīk, ko viņi liek tur, atmosfēra kā 2000., bet tāpēc es to salonu neizvēlētos - nevis ietu un pēc tam sūdzētos un pieprasītu bezmaksas procedūru.
Meistarei ir IG profils ar viņas darbiem vismaz 5 gadu garumā, nesaprotu, kāpēc jāapšauba, ka viņa nav frizieris. Nepatika viņas darbs vai komunikācija, nu nepatika, otrreiz neej.
Neticu, ka ar 1 reizi matu taisnošanā iespējams tā sabojāt matus, ka jātaisa nu jau trīs diskusijas un jākrīt uz zemi kliedzot kā trīsgadniekam. Šis izskatās vai nu pēc histēriskas uzvedības vai speciālas apmelošanas. Naids pret Laimu Vaikuli vai tā meistare nocēla puisi?
24.09.2023 21:16 |

Reitings 455
Iepriekšējā šodienas diskusija
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/227691-pirmie-soli-administrativaja-tiesa/
24.09.2023 21:19 |

Reitings 13
Reģ: 06.09.2023
AnnnaMannna @ 24.09.2023 21:16
Kāpēc tu katru reizi veido jaunas diskusijas? Lai mazāk cilvēku izlasītu situāciju pilnibā? Šodien taču jau bija viena diskusija, kur solīji tiesāties tiesā, kas nemaz nepieņemtu tavu sūdzību.
Apskatījos salonu soc.tīklos. Man nepatīk, ko viņi liek tur, atmosfēra kā 2000., bet tāpēc es to salonu neizvēlētos - nevis ietu un pēc tam sūdzētos un pieprasītu bezmaksas procedūru.
Meistarei ir IG profils ar viņas darbiem vismaz 5 gadu garumā, nesaprotu, kāpēc jāapšauba, ka viņa nav frizieris. Nepatika viņas darbs vai komunikācija, nu nepatika, otrreiz neej.
Neticu, ka ar 1 reizi matu taisnošanā iespējams tā sabojāt matus, ka jātaisa nu jau trīs diskusijas un jākrīt uz zemi kliedzot kā trīsgadniekam. Šis izskatās vai nu pēc histēriskas uzvedības vai speciālas apmelošanas. Naids pret Laimu Vaikuli vai tā meistare nocēla puisi?

Uz debiliem komentāriem neatbildu.
24.09.2023 21:51 |

Reitings 455
Lazda32 @ 24.09.2023 21:51

Uz debiliem komentāriem neatbildu.

Debils šajās trijās diskusijās ir tikai viens cilvēks un tā neesmu es.
Interesanti, vai tu šo salonu izvēlējies ejot pa ielu un uzreiz ieejot, uz sitiena saņemot pakalpojumu vai atradi viņus internetā, pirms pakalpojuma pierakstījies. Ja otrais, tad viņu izmantotās valodas tur var redzēt.
Pēc viņu sociālo tīklu apskates vēl uzskatāmāk redzams, ka salons ir tāds, kāds tas ir un neko no sevis vairāk netēlo, bet tu aizej un par to visu speciāli veido drāmu.
24.09.2023 21:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits