Piekrītu enduro ir pats labums priekš LV, daudz universālāks mocis. Var braukt visur kur deguns rāda, ne tikai pa labiem ceļiem kā ar baiku.KristapsM @ 19.09.2023 21:38Es jau arī braucu, un ir man bijis baiks. Nepatika godīgi sakot. street un enduro ir labāki, vairāk iespēju, lielāks komforts.
KristapsM @ 19.09.2023 21:37Un padomā tagad ar savu galvu, kāpēc man būtu jāuztur vispār sievieti, 21 gadsimtā kad ir taču vienļidziba un sievietes var pašas strādāt labus darbus? otrkārt ja spriežot pēc pāris laikiem kas man ir bijuši mana latiņa skaitās 45 gadi 120+ kg, 5 bērni, bezdarbniece, hobijs ar pudeles brāļiem purvciemā aiz maximas lakt aliņu, nu tad sorry, es labāk esmu viens. Man nav jāvergo savu dzīvi lai ko tādu uzturētu.
nu redz kur tev arī visa atbilde kapec tev nav draudzene un nebūs. Neviena sieviete neteiks- jā jā es gribu maukt 168h mēnesi, nakt mājās, taisīt ēst, mazgat tavas zeķes un visu parejo. Kam to vajag. Lielāko ties sievietes mūsdienas pašas sevi aizvedīs uz manikīru, frizētavu un nopirks sev jauno iphonu. Meklē tad sev skuķi kas dzīvo dziļos laukos un būs priecīga par to, ka tāds Kristaps vienīgā saulīte ir viņas logā😆KristapsM @ 19.09.2023 21:37Un padomā tagad ar savu galvu, kāpēc man būtu jāuztur vispār sievieti, 21 gadsimtā kad ir taču vienļidziba un sievietes var pašas strādāt labus darbus? otrkārt ja spriežot pēc pāris laikiem kas man ir bijuši mana latiņa skaitās 45 gadi 120+ kg, 5 bērni, bezdarbniece, hobijs ar pudeles brāļiem purvciemā aiz maximas lakt aliņu, nu tad sorry, es labāk esmu viens. Man nav jāvergo savu dzīvi lai ko tādu uzturētu.
debestinaa @ 19.09.2023 21:48nu redz kur tev arī visa atbilde kapec tev nav draudzene un nebūs. Neviena sieviete neteiks- jā jā es gribu maukt 168h mēnesi, nakt mājās, taisīt ēst, mazgat tavas zeķes un visu parejo. Kam to vajag. Lielāko ties sievietes mūsdienas pašas sevi aizvedīs uz manikīru, frizētavu un nopirks sev jauno iphonu. Meklē tad sev skuķi kas dzīvo dziļos laukos un būs priecīga par to, ka tāds Kristaps vienīgā saulīte ir viņas logā?
jā tas gan ka gaudulība atgrūž un pamatīgi. Man ir bijuši vairāki randiņi ar +/- vienāda statusa džekiem, kur vieni čīkst ka nav draudzene un alga maza, bet ir tādi paši ar mazu algu un bez draudzenes, kas defektu pārtaisa par efektu. Respektīvi otrā kategorija džeki, kas aizrautīgi pastāsta par savu darbu, hobijiem un to ka viņi ir vienkārši brīvi un māk aizpildīt savu laiku piesaista daudz vairāk nekā čīkstulis. Uzņemties bik atbildību par sevi 30 gados ir jāmāk.TimeToDream @ 19.09.2023 21:52Tad saņemies un maini kaut ko savā dzīvē, jeb beidz čīkstēt. Gribi sievieti? Meklē citas iepazīšanās vietas, ne gadiem sēdi internetā. Neviens no gaisa tev nenometīs otru cilvēku blakus.
Lai arī parasti esmu iecietīga, bet arī sāk kaitināt vīriešu čīkstēšana. Regulāri gandrīz identiskas tēmas, kur ir sūdzības par savu neveiksmīgo dzīvi, izskatu, vientulību utt. Ja nesanāk, tad ir skaidrs, ka kaut kas ir jāmaina, nevis jāvaino sevi un citus. Gaudulība atgrūž.
nu tur tā lieta😆 nu nevienai sievietei vecuma kategorijā 28-35 nav vajadzīgs tāds čīkstulis un daudz sievietes savos 28-35 bez vīrieša dzīvo labi- savā dzīvoklī, pelna sev algu, iet uz kursiem, atver dažādus kabinetus , turpina mācīties un izglītoties un veidot savu dzīviDerisa @ 19.09.2023 21:54
Reāli, ja es visu daru pati, kāpēc tad man tāds vīrelis vajadzīgs? Extra darbam? Plus nav jau tā, ka blakus būs kāds 2m skaistulis kā no 365 days, bet gan prasts, īss latvju bāleliņš. Tad labāk būt single un neradīt sev liekas problēmas.
Īss, ar bābisku domāšanu (neko negrib sievietei nodrošināt), visticamāk nesimpātisks, nav turīgs, džadžo sievietes, incelis. No thanks!
Tad ir pretjautājums, kāds tad ir labums no jums Rīgas cacām pašām? Sēžas mājās un "smuki" izskataties ar kosmetiku, manikiriem un solarijiem. Es atkal uzskatu ka normālam vīrietim vajag normālu patstāvīgu sievieti nevis bārbiju kas sēž mājās uz kakla un naudu kāš... bet nu katrs kau tērē to naudu kur grib..debestinaa @ 19.09.2023 21:59nu tur tā lieta? nu nevienai sievietei vecuma kategorijā 28-35 nav vajadzīgs tāds čīkstulis un daudz sievietes savos 28-35 bez vīrieša dzīvo labi- savā dzīvoklī, pelna sev algu, iet uz kursiem, atver dažādus kabinetus , turpina mācīties un izglītoties un veidot savu dzīvi
\\Lauma Ruby @ 19.09.2023 22:07Šis nav tas pats nevainīgais metinātājs Chris no Dobeles? Kam bija divi profili un interesēja rīvēšanās caur apğērbu? ? Vienkārši baigi līdzīgie uzskati, arī 30+ un garāžā sēdētājs.
KristapsM @ 19.09.2023 22:09Tad ir pretjautājums, kāds tad ir labums no jums Rīgas cacām pašām? Sēžas mājās un "smuki" izskataties ar kosmetiku, manikiriem un solarijiem. Es atkal uzskatu ka normālam vīrietim vajag normālu patstāvīgu sievieti nevis bārbiju kas sēž mājās uz kakla un naudu kāš... bet nu katrs kau tērē to naudu kur grib..
Es jau negaudoju, es vienkārši pasaku kā ir, Es varu droši arī teikt ka tākā man ir iekārtota dzīve, nebūs man sieviete. Prieks jau par čomiem ka viņiem viss piepildijās, un prieks ka viņiem ir sakarīgas, strādīgas tās draudzenes, ne ar tādu domāšanu kā dažas labas šajā forumā. 👍TimeToDream @ 19.09.2023 21:52Tad saņemies un maini kaut ko savā dzīvē, jeb beidz čīkstēt. Gribi sievieti? Meklē citas iepazīšanās vietas, ne gadiem sēdi internetā. Neviens no gaisa tev nenometīs otru cilvēku blakus.
Lai arī parasti esmu iecietīga, bet arī sāk kaitināt vīriešu čīkstēšana. Regulāri gandrīz identiskas tēmas, kur ir sūdzības par savu neveiksmīgo dzīvi, izskatu, vientulību utt. Ja nesanāk, tad ir skaidrs, ka kaut kas ir jāmaina, nevis jāvaino sevi un citus. Gaudulība atgrūž.
Kur es minēju ka mani interesē cacas? Manos uzskatos cacas ir tieši sērga no kurām ir jāizvairās.Derisa @ 19.09.2023 22:14
Problēma ir tāda, ka tu skaties uz cacām, kas neskatās uz tevis. Pat “vienkāršajām, normālajām sievietēm” tu neesi vajadzīgs. Jāsāk skatīties uz primitīvām, varbūt tām tu patiksi. Incelisms spiežas pa visām vīlēm arā. Aldis, piemēram, saprot savu situāciju, a tu te kaut ko spirinies.
Tev ir pāri 30, nav bijušas attiecības, sex, tevi outcomes rāda, ka tavas vēlmes vs pret to, ko esi spējīgs piedāvāt nav adekvātas.
KristapsM @ 19.09.2023 22:16Es jau negaudoju, es vienkārši pasaku kā ir, Es varu droši arī teikt ka tākā man ir iekārtota dzīve, nebūs man sieviete. Prieks jau par čomiem ka viņiem viss piepildijās, un prieks ka viņiem ir sakarīgas, strādīgas tās draudzenes, ne ar tādu domāšanu kā dažas labas šajā forumā. ?
“skaistas,tievas” 😂😂😂😂 sasmējos😂😂Derisa @ 19.09.2023 22:24
Nu tad parunājies ar saviem čomiem - kas ir tas, ko viņi dara pareizi un tu nē.
Vai tās draudzenes ir skaistas, tievas? Vai tu ar viņām gribētu būt kopā? Ja jā, tad, ņemot vērā draugu padomus, varētu ko līdzīgu atrast. Ja nē, tad latiņa tev ir par augstu.
“Sakarīgas, strādīgas” - tās jau vairāk īpašības, kas vīriešos tiek augstu vērtētas. Varbūt esi homoseksuālis? Sievietes parasti kā catch raksturo ar vārdiem - skaista, izrāda rūpes, gatavo, šķīsta utt.
Un daži metintātāji pelna ap 4k mēnesī, ja nav slinkdiršņi. Ta kā iespējai uzturēt meiteni būtu jābūt… bet nu tu to nevēlies, tāpēc arī meitenes negrib tev dot sevi. Viss godīgi. Tu domā no patērētāja puses - ko var paņemt no sievietes (tā parasti domā daiļais dzimums), vīrietim jādomā, ko viņš ir spējīgs piedāvāt.
Nē, mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat. Man kā cilvēkam kas ir uzaudzis ar mašīnam prieks redzēt, ejot pa garažu kooperativu redzēt ka katrā boksā ir pa paris garažām kur čaļi kautko skrūvē.Lauma Ruby @ 19.09.2023 22:07Šis nav tas pats nevainīgais metinātājs Chris no Dobeles? Kam bija divi profili un interesēja rīvēšanās caur apğērbu? ? Vienkārši baigi līdzīgie uzskati, arī 30+ un garāžā sēdētājs.
gribuiemestkapeiku @ 19.09.2023 22:37“skaistas,tievas” ???? sasmējos??
"Sakarīgas, strādīgas” - tās jau vairāk īpašības, kas vīriešos tiek augstu vērtētas" tās ir īpašības ko vīrieši vērtē augstu sievietes arpus rīgas vai jūrmalas. Par laimi jo tālāk no tām pilsētām jo mazāk cacas kas meklē sev uzturētājus.Derisa @ 19.09.2023 22:24
Nu tad parunājies ar saviem čomiem - kas ir tas, ko viņi dara pareizi un tu nē.
Vai tās draudzenes ir skaistas, tievas? Vai tu ar viņām gribētu būt kopā? Ja jā, tad, ņemot vērā draugu padomus, varētu ko līdzīgu atrast. Ja nē, tad latiņa tev ir par augstu.
“Sakarīgas, strādīgas” - tās jau vairāk īpašības, kas vīriešos tiek augstu vērtētas. Varbūt esi homoseksuālis? Sievietes parasti kā catch raksturo ar vārdiem - skaista, izrāda rūpes, gatavo, šķīsta utt.
Un daži metintātāji pelna ap 4k mēnesī, ja nav slinkdiršņi. Ta kā iespējai uzturēt meiteni būtu jābūt… bet nu tu to nevēlies, tāpēc arī meitenes negrib tev dot sevi. Viss godīgi. Tu domā no patērētāja puses - ko var paņemt no sievietes (tā parasti domā daiļais dzimums), vīrietim jādomā, ko viņš ir spējīgs piedāvāt.
Saprotat ka nejau dārga kosmētika padara sievieti skaistu? Bet tieši sejas forma, vaibsti utt. Nereti sievietes kas nelieto kosmētiku ir skaistākas par tām kas ir nomālējušas seju.gribuiemestkapeiku @ 19.09.2023 22:37“skaistas,tievas” ???? sasmējos??