Es esmu ievadījusi datus pati,bet no tās kartes man nekas nebija skaidrs😁Tikai tas ,ka tas ir ļoti intresanti😂chihiro @ 19.03.2024 08:34
Es tagad nepateikšu tās mājaslapas, jo man draudzene ar to bija ieinteresēta (ne profesionāli), ne es. Tad nu tur arī bija jāraksta arī dzimšanas laiks, vieta, bija ļoti daudz uzģenerēta pēc tā informācija un pat kaut kādi vizuālie materiāli, ja nemaldos, bet varbūt maldos. :D tas bija krievu valodā (tā kā, protams, ja viņas ņem no tāda veida lapām, tad viņām vēl jātulko, ja klients latviski grib).
Marimar @ 19.03.2024 09:19ar RU kursiem ir taa, ka tie ir erti, atri, nenozime, ka slikti, bet parsvara jamacas pasam, bet mani vairak izbrina fakts, ka labs astrologs tomer ir cilveks ar pieredzi... Sandrai vinas ir maz, bet vina jau maca talak cilvekus un izdod sertifikatus.... nu tadus pulcinus vinja vada, ne nopietnus kursus.
aauuu @ 19.03.2024 09:35
Ja viņa nav Numerologu un astrologu biedrībā, tad viņa NEVAR izdot nevienu sertifikātu, kurš tālāk cilvēkam būtu kā oficiāls apliecinājums iegūtajām zināšanām. Šādas Sandras visu šo nozari sabojā.
Labojiet mani, ja es kļūdos, bet man liekas, ka nav nekādas atšķirības starp tās biedrības un Sandras (vai jebkuras citas privātpersonas) izdoto sertifikātu, jo tā biedrība arī vienkārši izdrukā sertifikātus visticamāk balstoties vienkārši uz iemaksāto biedru naudu. Vai ir likumā, noteikumos noteiktas prasības šai profesijai? Vai to var apgūt akreditētās skolās?
Ja nē, tad var uztaisīt jebkādu biedrību un pasludināt, ka it kā pārstāvi visu nozari. Kaut kā līdzīgi darīja Armaņeva ar influenceru biedrību, kurā beigās gandrīz neviens influenceris nepiedalījās
CallMeAnnika @ 18.03.2024 23:45Kāpēc visām šīm astroloģēm, astropsiholoģēm, koučiem utt kā viņas sevi dēvē, ir Krievijas diplomi? Nikai ex Lindei, Kristīnei Zviedrei, Sandraimagickick. Krievijā ir lētāk, ātrāk un vieglāk iegūt papīru, lai varētu sevi dēvēt par to, ko nu katra ir izdomājusi?
Uresina ir vienīgā, kurai ir Tonny Robbins diplomi, jo tas maksā desmitos tūkstošu un tur kurš katrs nevar tikt, lai gan viņa arī ir šarlatāns.
Ņirgāšanās un bezkaunība. Ja cilvēki par sevi ļauj tā ņirgāties, varbūt viņi ir pelnījuši maksāt 98 eur par word salad no tantes, kuras vienīgais skils ir skamot cilvēkus, lai pati varētu braukt uz bahamām un vicināt to sekotāju sejā.CallMeAnnika @ 30.03.2024 22:21Uresina pārcēla no 16.marta uz 6.aprīli savu pasākumu, bet tik slikti pārdodas biļetes, ka nu jau ir ielikusi tās bilešu servisā tirgot.
https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/seminari/unstoppable-you-tiesraide-online-426540/ Un 98 eiro par online tiešraidi? Tiešām kāds kaut ko tādu pērk?
susla @ 22.04.2024 17:44Uresina tagad būšot numeroloģe.
Becinjja @ 30.04.2024 19:05
Un tak dumikes ies un teiks, cik viņa laba. ?
Kad manifestācijas un citi kursi vairs naudu neienes, tad jāatrod jauns veids, kā pievilināt cilvēkus un sastāstīt pilnas ausis ar stāstiņiem.susla @ 22.04.2024 17:44Uresina tagad būšot numeroloģe.
Tas būs nākamais pēc tam, kad noslauks naivās aitas un vairs nebūs pieprasījuma pēc numeroloģijas.Mashka Kakashka @ 07.08.2024 11:03Uresina drīz nesāks zīlēt pēc kārtīm online? ? Vēl varētu sākt tirgot rūnu sveces bagātības piesaistīšanai.