chihiro @ 18.03.2024 08:07
Ja par Sandru Magic kick, tad viņai bakalaurs un maģistrs, un arī darba pieredze juristos, bet viņa stāstīja, ka bija nogurusi, nebija tik daudz naudas utt. Tad viņa izdomāja mēģināt šo te visu astroloģijas lietu un sapratusi, ka tas nes daudz vairāk prieka un naudas.
Es biju paskatījusies viņas profilu vienreiz pirms laba laika, toreiz palasīju par šo viņas ceļu, to ceļojumu vienatnē un man viņa likās jauka, dzīvespilna, kaut gan man tā astroloģijas lieta neinteresē, neticu. Vairāk gan viņu neesmu skatījusies.
aauuu @ 18.03.2024 10:47
Vai viņai ir astroloģes izglītība? Vai viņa var vispār mācīt citus? Kur šo visu apguvusi? Ja pašmācības ceļā, tad viņa nav astroloģe. Latvijā ir pāris Astrologu skolas.
aauuu @ 18.03.2024 10:47
Vai viņai ir astroloģes izglītība? Vai viņa var vispār mācīt citus? Kur šo visu apguvusi? Ja pašmācības ceļā, tad viņa nav astroloģe. Latvijā ir pāris Astrologu skolas.
Elizabeteeee @ 18.03.2024 13:05Man par šo ir divējāds viedoklis. Izņēmuma lietas tā Sandra ir labi pateikusi, ka nav jēgas smagi strādāt, ja vieglāk var saņemt vairāk naudas un izbaudīt dzīvi. Ar tādu teikumu gan jāsaka, ka ir norakusi sevi kā astrologu vai darbinieku citā vietā.
Man laikam tā uztvere ir tāda, ka nav nozīmes tu strādā par apkopēju, frizieri, astrologu, tavā darbā ir jābūt kaut nedaudz ieinteresētībai vai tev tam darbam ir jāpatīk, citādi kāda jēga? Traki nolasās tā vēlme pēc iespējas vairāk nokāst naudu un pazust, tāpēc ir pasaulē astrologi, kuri var sevi nodrošināt ar tādu darbu uz desmitiem gadu un tādi, kas pārdod kursus 2 -3 gadus un pazūd.
Patīk vai nepatīk kādam, pasaulē ir daudz pelnošu astrologu, un vairumā viņi atšķiras ar citiem no tā, ka viņos ir interese par to, ko dara.
Tāda jocīga lieta sanāk, ka, ja tu esi ārsts, tad tev nedod dievs slikti mācīties, nesaņemt atzinību. Ja esi apkopējs vai astrologs, var taču izdarīt sliktāk, nav nopietns darbs, vari izlasīt grāmatu un būt astrologs.
Varbūt nav nenopietnu darbu un lietu, tikai nolaidība un cilvēka attieksme?
Par pašu astroloģiju, es neatbalstu visu to dziļo ezotēriku, un dzīvošanu burbulī, ka astroloģija, numeroloģija risina visu un pasaka priekšā. Man ir kādreiz bijusi pieredze pie astrologiem vairākas reizes un tā nav bijusi slikta, man tie cilvēki likās savā vietā, es saņēmu atbildes pat par to, kā tas viss veidojas, tādēļ es neuzskatu, ka astroloģija būtu kas tāds, kas jānosoda, ņemot vērā visu manu attieksmi pret nopietnu, stabilu izglītību un darbu. Astroloģija pastāvēja sen un visticamāk nākotnē nekur nepazudīs. Manī lielāku skeptiskumu rada atvemti kursi par iedvesmām, pieliekot klāt psiholoģiju, no cilvēkiem, kuriem nav nekādas izglītības par to tematiku.
chihiro @ 18.03.2024 13:33
Manuprāt, astroloģija ir tā pati koučingošana bez psihologa izglītības.
Man par šo ir divējāds viedoklis. Izņēmuma lietas tā Sandra ir labi pateikusi, ka nav jēgas smagi strādāt, ja vieglāk var saņemt vairāk naudas un izbaudīt dzīvi. Ar tādu teikumu gan jāsaka, ka ir norakusi sevi kā astrologu vai darbinieku citā vietā
astrologu kursi īsuma - paklausies kursu, samaksa naudu par to. Testu nokārto (Tev pasaka priekšā) iedod mājas lapas kur ievadot datus dabu visu info, un lai būtu astrologu reģistra, katru gadu jāmaksā x summa, nesamaksā izmet no reģistra. Tik vienkārši. Tādu īstu spēcīgu astrologu, ezotēriķu vēl ir jāpameklē. Man šķiet es personīgi zinu divus bet tādus tiešām tādus wow efektus, kur cilvēks neko nezinot pat spēj pateikt vārdu vai vārdus iesaistītam personām. Kas man šķiet wow.chihiro @ 18.03.2024 11:29
Nezinu.
Es personīgi vispār neticu astrologiem un tās atrologu skolas man izklausās pēc tāda paša sviesta kā pašmācības ceļā iegūtās zināšanas par astroloģiju. ?
YanaTorka @ 18.03.2024 21:37astrologu kursi īsuma - paklausies kursu, samaksa naudu par to. Testu nokārto (Tev pasaka priekšā) iedod mājas lapas kur ievadot datus dabu visu info, un lai būtu astrologu reģistra, katru gadu jāmaksā x summa, nesamaksā izmet no reģistra. Tik vienkārši. Tādu īstu spēcīgu astrologu, ezotēriķu vēl ir jāpameklē. Man šķiet es personīgi zinu divus bet tādus tiešām tādus wow efektus, kur cilvēks neko nezinot pat spēj pateikt vārdu vai vārdus iesaistītam personām. Kas man šķiet wow.
Tieši tā. Jurists nav astrologs. Tāpat kā mehāniķis nevar būt ķirurgs. Apnikuši šie pašpasludinātie astrologi un kouči.aauuu @ 18.03.2024 10:47
Kāpēc visām šīm astroloģēm, astropsiholoģēm, koučiem utt kā viņas sevi dēvē, ir Krievijas diplomi? Nikai ex Lindei, Kristīnei Zviedrei, Sandraimagickick. Krievijā ir lētāk, ātrāk un vieglāk iegūt papīru, lai varētu sevi dēvēt par to, ko nu katra ir izdomājusi?Terra Incognita @ 18.03.2024 12:22
Nē, viņai ir kaut kādi Krievijas kursu diplomi, kā jau visām. Latvijā viņa neko nav pabeigusi un kaut kad storijos stāstīja, ka neredz vajadzību. Bet tā ir astroloģija, fufeļmācība, arī neviena Latvijas astroloģijas skola nav reāli akreditēta kā augstākā izglītība, jo... Duh. Laikam te es ar viņu pat esmu vienisprātis, ka kāda starpība, kur iegūsti savu fufeļsertifikātu, tas vienalga ir fufeļsertifikāts (ja neskaita to, ka pie pasniedzējiem no Krievijas varbūt var saklausīties kaut ko vēl bez astroloģijas, bet pa politisko līniju, bet par to es neko nezinu).
CallMeAnnika @ 18.03.2024 23:31Tieši tā. Jurists nav astrologs. Tāpat kā mehāniķis nevar būt ķirurgs. Apnikuši šie pašpasludinātie astrologi un kouči.
Elizabeteeee @ 18.03.2024 23:15
Tas ir tā kā nopietni?! Te arī veidojas greizi priekštati, kas ir kas. Tāpēc cilvēki domā, ka astrologs, numerelogs nozīmē paredzēt, pateikt cilvēku vārdus no tavas pagātnes.
Nerakstam, lūdzu, muļķības vismaz tālāk.
Manā klātbūtne ir veidojuši zvaigžņu karti 2 dažādi astrologi, dažādos laika posmos, abi ievadīja datus programmā, un lasīja, tulkoja ko nozīmē katrs apzīmējums un par ko atbild, visi man sniedza ļoti līdzīgu informāciju, pamatā tā neatķīrās, bija, protams, atšķirīgas nianses, tas nozīmē vien to, ka astroloģija pastāv konkrēts vienots veids, kā viņi līdz tai informācijai nonāk
Pieļauju, ka piedomāts vairāk bija pie ezoterikas pārstāvjiem, kas sevi dēvē par pareģiem vai citiem, bet klasiski ar astrologu vai numerologu tam nekāda sakara nav
chihiro @ 19.03.2024 00:08
Jā, tās mājaslapas, kur var ierakstīt savus datus, visiem publiski pieejamas, tur ir arī apraksti par iegūtajiem datiem. Protams, pieņemu, ka tajos kursos iemāca "atšifrēt" datus smalkāk, lai var vairāk pastāstīt klientiem. Skumji būtu, ja astrologs, pie kā atnāc, 1:1 nolasītu, visu kas mājaslapā pieejams. :D Tas pats viss par cilvēka dizainu uc līdzīgo.
Es gan neticu pat tam, ka tie dati var kaut ko par mani pastāstīt, kur nu vēl konkrētā cilvēka interpretācijām.
man vienreiz sagribējās paskatīties kā strādā astrologs.Atradu vienu,atsauksmes bija labas.iesniedzu datus.datumu,gadu mēnesi,dzimšanas laiku(tas bija ļoti svarīgi,jo tad apraksts būs neprecizs),un dzimšanas vietu.(arī svarīgs) papildus paņēmu partnera vispārējo raksturojumu,saistībā ar mani.Pēc 2 nedēļām atnāca iespaidīgs apraksts uz 35 lapām.Man gan vajadzēja nedēļu, lai visu lēnām izlasītu un izprastu,jo tur bija par visu,visos virzienos.un arī vispārejs skaidrojums par astroloģiju,kā ievads,gan tuvākā gada prognozes(kuras starpcitu piepildijās)Bija ļoti intresanti.Paskatītoes uz sevi no malas,un apstiprināt arī darba izvēlēto virzienu.Elizabeteeee @ 19.03.2024 02:01
Iesaku pamēģināt redzes loka paplašināšanai.(nav domāts, kā uzbrauciens)? ?
To saku, jo man vienmēr ir bijis salīdzinoši noteikts un diezgan kategorisks viedoklis dažādos jautājumos, vēl joprojām tāds ir ?
Taču es patiesi nevaru pateikt, ka astroloģija, numeroloģija ir tāds briesmīgs šarlatānisms, iespējams es nezinu tik sīki to pašu procesu, bet man tas rezultāts nešķita tik bezcerīgs. Kādreiz biju redzejusi interviju, kā pilots teica, kāpēc cilvēki baidās lidot, bet nebaidās braukt ar mašīnu, jo viņi zina kā strādā auto, bet lielākā daļā nezina kā darbojas lidmašīna. Es te vilktu analoģiju ar to, ka iespējams mēs nezinām tik sīki astroloģiju, tāpēc ir tik grūti pieņemt to.
Elizabeteeee @ 19.03.2024 02:01
Iesaku pamēģināt redzes loka paplašināšanai.(nav domāts, kā uzbrauciens)? ?
To saku, jo man vienmēr ir bijis salīdzinoši noteikts un diezgan kategorisks viedoklis dažādos jautājumos, vēl joprojām tāds ir ?
Taču es patiesi nevaru pateikt, ka astroloģija, numeroloģija ir tāds briesmīgs šarlatānisms, iespējams es nezinu tik sīki to pašu procesu, bet man tas rezultāts nešķita tik bezcerīgs. Kādreiz biju redzejusi interviju, kā pilots teica, kāpēc cilvēki baidās lidot, bet nebaidās braukt ar mašīnu, jo viņi zina kā strādā auto, bet lielākā daļā nezina kā darbojas lidmašīna. Es te vilktu analoģiju ar to, ka iespējams mēs nezinām tik sīki astroloģiju, tāpēc ir tik grūti pieņemt to.
Kenty @ 19.03.2024 08:01man vienreiz sagribējās paskatīties kā strādā astrologs.Atradu vienu,atsauksmes bija labas.iesniedzu datus.datumu,gadu mēnesi,dzimšanas laiku(tas bija ļoti svarīgi,jo tad apraksts būs neprecizs),un dzimšanas vietu.(arī svarīgs) papildus paņēmu partnera vispārējo raksturojumu,saistībā ar mani.Pēc 2 nedēļām atnāca iespaidīgs apraksts uz 35 lapām.Man gan vajadzēja nedēļu, lai visu lēnām izlasītu un izprastu,jo tur bija par visu,visos virzienos.un arī vispārejs skaidrojums par astroloģiju,kā ievads,gan tuvākā gada prognozes(kuras starpcitu piepildijās)Bija ļoti intresanti.Paskatītoes uz sevi no malas,un apstiprināt arī darba izvēlēto virzienu.