Liene Uresina

Reitings 1701
Reģ: 03.11.2022
Gribējās uztaisīt jaunu tēmu par Lieni Uresinu. Ko domājat par viņas Bagātības formulu? Palasīju intereses pēc aprakstu , bet tā arī īsti nesapratu , ko tad iegūst no šī kursa , nekur neredzēju pieminam , ka ir jāsāk ar sevi un vispār jājautā, kas patīk, ko vēlas darīt, visur tikai nauda un nauda , viegla strādāšana, manifestēšana. Varbūt man ne tāda domāšana, bet neuzskatu , ka nauda nāk viegli , kā viņa to pasniedz.
19.09.2023 07:55 |

Reitings 14
Reģ: 04.03.2023
Elizabeteputnos @ 05.10.2023 22:23
Lienīt, ui, ptu, Jeļena, tā tu? Neraizējies par svešiniecēm forumā, gan mums būs viss labi! Mēs te reizi pa reizei ienākam un paklačojamies, ko sievietes darījušas gadsimtiem. Tīri nevainīgi, jo mums visām vairāk vai mazāk aizkadrā ir īsti darbi, ar īstu atbildību un reāliem rezultātiem. Labāk raizējies par savu savādo, uz iedomām un fantāzijām būvēto naivu cilvēku krāpšanas shēmu, ko glauni sauc par "karjeru". Visas mahinācijas reiz sabrūk, Lienīt.

Lolito, nee. XD
Taks ko var ņemties ap viņu :D
Jā, man besī, ka sievietes tā dara, man parasti nav ne vēlmes, ne iespējamība ar kādu ko apspriest, bet moška man ar citreiz vajag nolaist tvaiku arī šādi, bet es sāku sajusties tik stulbi, jo pēc tam paanalizēju sevi, ka tik debīli rīkojos. Vnk nesaprotu cilvēkus, kuriem tas ir reāli ierasts, piem., mana vecāku paaudze - sanāk kopā un visus apdirš. Nu, kāds prikols? :D Es nezinu, dzīvē tak ir citu interesantāku lietu kā Uresina, kura vnk mākslīgi uzved haipu un tad visi pavelkas līdzi. Teātris!
05.10.2023 23:19 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Elizabeteeee @ 05.10.2023 23:15

Tu te peries jau kuro gadu ? izsaki komentārus par citu izskatu, dzīvi. Es rakstu komentārus par reālam lietām, kas pārsvarā ir par studijām, darbu, izaugsmi, kvalitāti.
Nevis, cik kādam resna kāja vai vēl kādu slimu detaļu.
Ak, pareizi, aizmirsi vēl kādam šovakar izskatīt storiju un atrast kaut ko, ko uzrakstīt šeit. Daudz jau smadzenes nevajag, lai izteiktu savu subjektīvo viedokli par citu sadzīvi.
vajadzēja paskatīties cītīgāk ko, kā un CIK GADUS es komentēju, citādi tāda bārstīšanās ar novalkātām frāzēm no sērijas "jūs visas fui, bet es gan tā nedaru" vien sanāk. Cik tev gadu, 15? Vai tev ir arī kādi citi argumenti, vai vienīgā tralalā stīga ir nosodījums? Nē, aprunāšana nav nekāda māksla un neviens neapgalvo pretējo, bet vismaz turies tad pati pie tā, ko te citiem pārmet. Ja gribi kādam kaut ko pierādīt, pirmais, vismaz kārtīgi izpēti tematu, pirms runā (tāda pamata etiķetes lieta jebkurai sarunai ar otru), otrais, turies pie saviem vārdiem un dari to, ko pati šeit sprediķo un skrien uz savām intelekta pārpildītajām diskusijām. Tu jau te nesēdi, nē, un nelasi, neseko, bet paskat cik ātri atbildēji. Arī reģistrējusies te neesi, nē, man rādas drošvien. Drāma taču pašai patīk, un nemānies, ka tā nav
05.10.2023 23:59 |

10 gadi
Reitings 8473
Reģ: 17.09.2009
Uresina ir tik stulba. Viņai sejā var redzēt ka viņai neinteresē palīdzēt kādam, bet tikai piķi raust. Visi viņai heiteri, hahaha. Stulbi komentāri no viņas pie reels.
06.10.2023 02:00 |

10 gadi
Reitings 8473
Reģ: 17.09.2009
Un kāpēc viņa nav izņēmusi to Forbes bildi? Domā ka paies laiks un naivās, kuras nezinās par šo visu situāciju, noticēs ka viņa ir uz Forbes un skries viņai piķot? Reāli pretīga vecene !
06.10.2023 02:02 |

Reitings 608
Reģ: 09.06.2023
Elizabeteputnos @ 05.10.2023 23:59
vajadzēja paskatīties cītīgāk ko, kā un CIK GADUS es komentēju, citādi tāda bārstīšanās ar novalkātām frāzēm no sērijas "jūs visas fui, bet es gan tā nedaru" vien sanāk. Cik tev gadu, 15? Vai tev ir arī kādi citi argumenti, vai vienīgā tralalā stīga ir nosodījums? Nē, aprunāšana nav nekāda māksla un neviens neapgalvo pretējo, bet vismaz turies tad pati pie tā, ko te citiem pārmet. Ja gribi kādam kaut ko pierādīt, pirmais, vismaz kārtīgi izpēti tematu, pirms runā (tāda pamata etiķetes lieta jebkurai sarunai ar otru), otrais, turies pie saviem vārdiem un dari to, ko pati šeit sprediķo un skrien uz savām intelekta pārpildītajām diskusijām. Tu jau te nesēdi, nē, un nelasi, neseko, bet paskat cik ātri atbildēji. Arī reģistrējusies te neesi, nē, man rādas drošvien. Drāma taču pašai patīk, un nemānies, ka tā nav

Nedomā, ka tas nestrādā arī tavā virzienā. Skatos, ka tev patīk izteikties par citu sasniegumiem. Tad jautājums, ar ko tad pati atšķiries? Kādi tavi sasniegumi un reālie darbi? Kāds ir tavs pienesums sabiedrībai?
06.10.2023 08:45 |

Reitings 1210
Elizabeteeee @ 06.10.2023 08:45

Nedomā, ka tas nestrādā arī tavā virzienā. Skatos, ka tev patīk izteikties par citu sasniegumiem. Tad jautājums, ar ko tad pati atšķiries? Kādi tavi sasniegumi un reālie darbi? Kāds ir tavs pienesums sabiedrībai?
tātad tomēr nav tev pašapziņa tik augsta kā stāsti un svarīgi sevi pierādīt forumā? tu tagad gaidi kad anonīmā forumā sevi attaisnošu un pierādīšu patmīlīgai švešiniecei? Diplomus un ienākumu bankas izrakstus arī vēlies? Sasniegumi ir un turpinās, par manu karjeru neuztraucies, tā ir īsta, nevis izdomāta, kā šīs diskusijas galvenajai varonei un galvenais - godīga.
06.10.2023 10:00 |

Reitings 608
Elizabeteputnos @ 06.10.2023 10:00
tātad tomēr nav tev pašapziņa tik augsta kā stāsti un svarīgi sevi pierādīt forumā? tu tagad gaidi kad anonīmā forumā sevi attaisnošu un pierādīšu patmīlīgai švešiniecei? Diplomus un ienākumu bankas izrakstus arī vēlies? Sasniegumi ir un turpinās, par manu karjeru neuztraucies, tā ir īsta, nevis izdomāta, kā šīs diskusijas galvenajai varonei un galvenais - godīga.

Iespējams es tā izsakos, jo apzinos, ka mani sasniegumi ir krietni virs vidējā, rakstu tā, jo mana izglītība ir bijusi kvalitatīva. Novērtēju es tikai konkrēto rezultātu un izteicu viedokli par kursiem kopumā, jo šobrīd daudz kur apšaubu tieši kvalitāti. Bet kas man dod tiesības, kāda darbu saukt par neīstu? Man šķita, šajā diskusijā mēs tomēr runājam par kvalitāti.
“mums visām vairāk vai mazāk aizkadrā ir īsti darbi, ar īstu atbildību un reāliem rezultātiem. ”
Īsti darbi, ar īstu atbildību - ko domā ar īsti? Zini, tie reāli rezultāti un apmāns diemžēl šīs diskusijas sakarā ir vietā. Bet necel sevi saulītē, ja domā, ka to pašu kursu izveidošana nav darbs ar īstu atbildību, bet darbs valsts iestādē vai ofisā nu gan ir milzīgs sasniegums. Tas ir ļoti liels un atbildīgs darbs, kurā tiešām īsti eksperti ieliek darbu, un tādēļ visvairāk man ir žēl, ka šādu cilvēku dēļ rodas maldīgs iespaids, ka tas taču paīstam nav nekāds darbs, nodod zināšanas citiem. Zināšanas, nevis ideju par kaut kādām zināšanām un tukšu informāciju.
Ļoti ceru, ka esi patiešām pārliecināta, ka tev tie sasniegumi un izaugsme ir, nevis pabeigta universitāte un funkciju pildīšana uzņēmumā.
06.10.2023 11:07 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Elizabeteeee @ 06.10.2023 11:07

Iespējams es tā izsakos, jo apzinos, ka mani sasniegumi ir krietni virs vidējā, rakstu tā, jo mana izglītība ir bijusi kvalitatīva. Novērtēju es tikai konkrēto rezultātu un izteicu viedokli par kursiem kopumā, jo šobrīd daudz kur apšaubu tieši kvalitāti. Bet kas man dod tiesības, kāda darbu saukt par neīstu? Man šķita, šajā diskusijā mēs tomēr runājam par kvalitāti.
“mums visām vairāk vai mazāk aizkadrā ir īsti darbi, ar īstu atbildību un reāliem rezultātiem. ”
Īsti darbi, ar īstu atbildību - ko domā ar īsti? Zini, tie reāli rezultāti un apmāns diemžēl šīs diskusijas sakarā ir vietā. Bet necel sevi saulītē, ja domā, ka to pašu kursu izveidošana nav darbs ar īstu atbildību, bet darbs valsts iestādē vai ofisā nu gan ir milzīgs sasniegums. Tas ir ļoti liels un atbildīgs darbs, kurā tiešām īsti eksperti ieliek darbu, un tādēļ visvairāk man ir žēl, ka šādu cilvēku dēļ rodas maldīgs iespaids, ka tas taču paīstam nav nekāds darbs, nodod zināšanas citiem. Zināšanas, nevis ideju par kaut kādām zināšanām un tukšu informāciju.
Ļoti ceru, ka esi patiešām pārliecināta, ka tev tie sasniegumi un izaugsme ir, nevis pabeigta universitāte un funkciju pildīšana uzņēmumā.

Tava iedomība gan ietekmeļu diskusijā, kur teici, ka esi pārāka par citām lietotājām, gan šeit, kur saki, ka esi virs vidējā, ir maigi izsakoties savāda. Ā, arī tajā diskusijā, kur jāstāsta par tēmām, par kurām nepatīk runāt. Un visās šajās diskusijās, kad tev nepiekrīt kāds, ir rupji krievu lamuvārdi - nahuj, pohuj utt. No malas tāda lamāšanās neizskatās kā augsts līmenis.
06.10.2023 11:13 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Es domāju, ka ar īstiem rezultātiem saprot - neviltot panākumus. Neviltot Forbes vāku un rakstu. Neuzdot parastu cilvēku kopā saiešanu un katram sava biznesa reklamēšanu par superīgu ASV konferenci, liekot to par paraugu, cik tālu tikusi. Utt.
06.10.2023 11:16 |

Reitings 608
AnnnaMannna @ 06.10.2023 11:13

Tava iedomība gan ietekmeļu diskusijā, kur teici, ka esi pārāka par citām lietotājām, gan šeit, kur saki, ka esi virs vidējā, ir maigi izsakoties savāda. Ā, arī tajā diskusijā, kur jāstāsta par tēmām, par kurām nepatīk runāt. Un visās šajās diskusijās, kad tev nepiekrīt kāds, ir rupji krievu lamuvārdi - nahuj, pohuj utt. No malas tāda lamāšanās neizskatās kā augsts līmenis.

Ja tu nespēj atšķirt cinismu no nopietnām lietām, tad man Tevis ir žēl 🤣🤣🤣
06.10.2023 11:19 |

Reitings 1210
Elizabeteeee @ 06.10.2023 11:07

nē, izveidot manifestācijas kursu jeb copy-paste no angļu valodas ārzemju manifestāciju influenceriem nav sasniegums, nē. Bet tev taču ar savu spožo intelektu tas būtu jāzina. Tu ar savu narcistisko attieksmi esi dzīvs pierādījums tam, ka diploms nenozīmē arī inteliģenci. Nekas, dzīve agri vai vēlu dod mācības mums visiem un arī tavs laiks pienāks. Lai skaista nogale, čau!
06.10.2023 13:22 |

Reitings 745
Reģ: 07.04.2022
Atbildot uz uresinas jautājumu - es atbildu visiem prātiem 🤣🤣
06.10.2023 14:04 |

Reitings 608
Elizabeteputnos @ 06.10.2023 13:22
nē, izveidot manifestācijas kursu jeb copy-paste no angļu valodas ārzemju manifestāciju influenceriem nav sasniegums, nē. Bet tev taču ar savu spožo intelektu tas būtu jāzina. Tu ar savu narcistisko attieksmi esi dzīvs pierādījums tam, ka diploms nenozīmē arī inteliģenci. Nekas, dzīve agri vai vēlu dod mācības mums visiem un arī tavs laiks pienāks. Lai skaista nogale, čau!

Ja tu uzskati, ka vienīgais, kas eksistē ir manifestācijas kursi, tad esi ļoti aprobežota. Kā arī lasīt tu noteikti neproti. Jo šī jau ir otrā lapa, kurā uzsvēru, ka tikai kursiem ar noteiktām, konkrētām zināšanām ir vērtība. Aiz savas spītības vēlies kaut ko iebakstīt bez pamatojuma.
06.10.2023 14:28 |

Reitings 87
Reģ: 20.04.2023
Apspriedu Uresinas fenomenu ar savu 20gadīgo dēlu. Viņš reāli nesaprot, nu kā var kāds maksāt kaut 20, un kur nu vēl štukas, par šāda veida info. Jo , jaunieši klausās kvalitatīvus ārzemju podkāstus. Arī angļu valoda Uresinai ir drausmīga. Principā - secinājums, ka šāda tipa "vietejo lieņu" pakalpojumi ir mazizglītotām dāmām bez svešvalodu zināšanām , jo pretējā gadījumā viņas šo info varētu kaut youtube atrast
06.10.2023 15:30 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Apspriedu Uresinas fenomenu ar savu 20gadīgo dēlu. Viņš reāli nesaprot, nu kā var kāds maksāt kaut 20, un kur nu vēl štukas, par šāda veida info.

Tas tāpēc, ka tavs dēls ir vīrieša dzimuma pārstāvies. Tas nav noslēpums, ka sievietēm var iebarot da jebko. Būtu interesanti vispār uzzināt statistiku pa dzimumiem, kuri ir nopirkuši šādus "kursus", es varētu derēt uz savu kreiso olu, ka kā minimums 95%, kuras to ir izdarījušas ir sievietes. Tieši tāpat kā kādreiz bija astroloģija, tagad ir manifestācija.
06.10.2023 15:41 |

Reitings 175
Reģ: 18.07.2023
GhostGG @ 06.10.2023 15:41

Tas tāpēc, ka tavs dēls ir vīrieša dzimuma pārstāvies. Tas nav noslēpums, ka sievietēm var iebarot da jebko. Būtu interesanti vispār uzzināt statistiku pa dzimumiem, kuri ir nopirkuši šādus "kursus", es varētu derēt uz savu kreiso olu, ka kā minimums 95%, kuras to ir izdarījušas ir sievietes. Tieši tāpat kā kādreiz bija astroloģija, tagad ir manifestācija.

Nu, nu. Varētu padomāt, ka trūkst vīriešu auditorijai domātu kursu par to, kā ātri kļūt veiksmīgiem un bagātiem. Tas pats Tony Robbins, no kura Uresina iedvesmojas, arī tikai raksta grāmatas un štancē kursiņus, par kuriem cilvēki maksā, un tad viņš saka - redziet, kāds es veiksmīgs, samaksājiet un iemācīšu jums arī. Un vēl vesela rinda tādu. Tad vēl kriptovalūtu kursi, tad vēl visādi Endrū Teita tipa čaļi, kuri arī tirgo... jā, kursiņus. Es pat nezinu, kuri kursiņi ir stulbāki.
06.10.2023 16:08 |

Patīk
Reitings 55308
Reģ: 12.10.2022
Ariete @ 06.10.2023 02:00
Uresina ir tik stulba. Viņai sejā var redzēt ka viņai neinteresē palīdzēt kādam, bet tikai piķi raust. Visi viņai heiteri, hahaha. Stulbi komentāri no viņas pie reels.
Es nezinu, cik viņa maksā savai komandai, bet viņas lieliskā un neapturamā komanda arī nav apveltīta ar prāta spējām. Uz komentāriem tiek atbildēts ar vienu atbildi - sūta uz heiteru skolu.
Ja tā ir pašas Lienes izdomāta stratēģija, tad viņa ir "apbrīnojami lielisks" koučs, bet ja to ir izdomājusi komanda, tad Lienei būtu laiks nomainīt komandas sastāvu. Ļoti slikta komunikācija.
06.10.2023 16:33 |

Reitings 608
GhostGG @ 06.10.2023 15:41

Tikai aiz tās astroloģijas ir vismaz kādas zināšanas, patīk vai nepatīk kādam, bet labi astrologi ir spējuši apgūt kaut ko, un būs tikpat aktuāli vēl pēc vairākiem gadiem.
To gan nevarētu teikt par šo manifestēšanu, kas domāju ātri vien izzudīs, kad cilvēki sapratīs, ka priekš rezultātiem jāpieliek pūles un video klausīšanās par enerģijām nepalīdzēs sasniegt nekādus panākumus.
06.10.2023 16:37 |

Reitings 608
Interesanta sieviete @ 06.10.2023 15:30
Apspriedu Uresinas fenomenu ar savu 20gadīgo dēlu. Viņš reāli nesaprot, nu kā var kāds maksāt kaut 20, un kur nu vēl štukas, par šāda veida info. Jo , jaunieši klausās kvalitatīvus ārzemju podkāstus. Arī angļu valoda Uresinai ir drausmīga. Principā - secinājums, ka šāda tipa "vietejo lieņu" pakalpojumi ir mazizglītotām dāmām bez svešvalodu zināšanām , jo pretējā gadījumā viņas šo info varētu kaut youtube atrast

Ļoti precīzi teikts 👍🏻
06.10.2023 16:38 |

Reitings 175
Reģ: 18.07.2023
CallMeAnnika @ 06.10.2023 16:33
Es nezinu, cik viņa maksā savai komandai, bet viņas lieliskā un neapturamā komanda arī nav apveltīta ar prāta spējām. Uz komentāriem tiek atbildēts ar vienu atbildi - sūta uz heiteru skolu.
Ja tā ir pašas Lienes izdomāta stratēģija, tad viņa ir "apbrīnojami lielisks" koučs, bet ja to ir izdomājusi komanda, tad Lienei būtu laiks nomainīt komandas sastāvu. Ļoti slikta komunikācija.

Jā, pēc tā, kā viņa izpildās, es tiešām nesaprotu, ko gan viņa varētu iemācīt kādam veiksmīgam, daudz sasniegušam uzņēmējam (kā viņa apgalvo, ka strādājot ar tādiem).
Es neatceros, vai Uresina ir viena no tām, kuras daudz runā par bērna pozīciju (pretstatā pieaugušā pozīcijai), bet te nu ir bērna pozīcija kā uz delnas.
06.10.2023 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits