zitsky @ 04.10.2023 18:47Neaizstāvu Uresinu, bet ar ko jūs pašas esat labākas par viņu? Vnk nākat te un aprunājat cilvēku. Skalojat savu enerģiju podā. Vnk smieklīgi no malas.
Elizabeteeee @ 05.10.2023 13:01
Neesi gadījumā samācījusies vai izgājusi kādus kursus pie sandrasmagickick? ??
Tie paši izteicieni - skalojat savu enerģiju podā
Kas vēl tur trigerē, un citi sūdi
Viena pie otras samācās stulbos kursos savus “fenemonālos” izteicienus
Ieteiktu labāk sakrāt naudu un izmācīties kvalitatīvu izglītību. Godīgi, vēmiens jau nāk.
CallMeAnnika @ 04.10.2023 21:08Var redzēt, ka viņas klientes nav apveltītas ar intelektu, tāpēc arī ir pie Uresinas kursos.
Labi, ka neuzrakstīja, ka pateicoties kursiem uzlabojās vēdera izeja. :D
zitsky @ 05.10.2023 15:58
Hmm, nē. Paldies par ieteikumu, bet ar izglītību man pagaidām ir diezgan ok, varbūt nākotnē apsvēršu ko vēl piemācīties.
Izklausās, ka esi diezgan zinoša par dažādām kursu iespējām. Jautājums - kāpēc tu viņus pati ej vai skaties, ja nāk vēmiens? Mans ieteikums tev - dari, ko tu vēlies un neskaties to, ko nevēlies. Lai nav jāvemj. Un kāpēc trigerēšanas jēdziens ir sūds? Vai nu tu neizproti tā nozīmi vai arī pati pašlaik nesaproti, ka tev pašai arī tas rada šīs (trigera) emocionālās reakcijas. To daudz kur tagad pielieto, varbūt vajag latviskot, jo man arī besī pārāk daudz anglicismu lietošana.
Elizabeteeee @ 05.10.2023 17:23
To sauc par attīstītu kritisko domāšanu. Interesējos patstāvīgi par dažādām iespējām izglītoties. Man ir šausmīgi paskatīties, uz to, kā tiek “apgrābstīta” informācija šajos kursos.
Teikšu kā ir, nevarēs visu dzīvi izbraukt ar “gudriem” jēdzieniem un bildi, ka es “it kā zinu” un tādēļ principā varu citus pamācīt vēl klāt. Kaut kā palicis aktuāli izbraukt uz citu emocijām - “nolaist podā savu enerģiju”, Tev ir tāds trigers, tāpēc Tu tā reaģē. Un? Man ir jautājums, ir kādas reālas zināšanas un pamatota argumentācija? Es ieteiktu tomēr aizdomāties, cik stulbi paliek cilvēki. Jo viss ir tikai par un par kaut ko, nezin ko. Ja es šīm pašām dāmām uzjautātu, jūs tā cenšaties pārdod kursus un kaut kādas zināšanas. Bet vai Jums mācīja ētiku komunikācija ar klientu, bija lekcijas no psihologiem, citiem ekspertiem ar augstāko izglītību un pieredzi?un vai šādus ekspertus Jūs pieaicināt arī savos kursos, kuros cenšaties iemācīt kaut ko citiem. Nu, ziniet, tā kā tas notiek kvalitatīvos kursos. Vai arī tomēr spējat izveidot skaistu noformējumu, uzfilmēt video, ierakstīt balss ierakstus Telegram un ar to arī beidzas. Par ko es vispār runāju, daļa nezina pat cik pasaulē valstu, laika joslu un vēl mazums daudz citu parastu, pamatlietu. Taču labi, ka tik daudz zina par enerģijām, nu vismaz tik daudz, ka enerģiju var noliet podā..ar to arī pietiks
Merilda @ 05.10.2023 17:28
Beidz gudroties, ja neatšķirt pastāvīgi no patstāvīgi ?
Elizabeteeee @ 05.10.2023 17:38
Tu esi jobnuta. Nekas vairs :) Ja domā, ka es neatšķiru nozīmes. Pārlasi visu tekstu! Un izproti, kādā kontekstā ir vārds.
Merilda @ 05.10.2023 17:43
Hahahha, paldies par smieklu devu ?
Merilda @ 05.10.2023 17:57Esmu krietni zem 40, ja runājam par vecumu. Bet zini ko - Tu kādreiz arī būsi viena no tām "vecajām 40gadniecēm" ?
Elizabeteeee @ 05.10.2023 18:12
Noteikti būšu. Bet tici man, tik zemu nekritīšu, lai skatītos 20 gadīgas meitenes profilus un apspriestu detaļas ?
Starp citu, pat cik “ atrodos “ šeit, es neapspriežu citu izskatu, bet gan prāta spējas, intelektu, spējas.
zitsky @ 05.10.2023 21:17Kādreiz, kad biju pusaudze, mēdzu šeit ieiet un lasīt diskusijas par sieviešu lietām, attiecībām. Man bija gan interesanti, gan smieklīgi. Un pateicoties šim forumam, iepazinu arī vienu foršu meiteni pāris mēnešus atpakaļ, randomā te ienākot. Tagad ir tikai bēdīgu sajūtu - daudz sāpinātu sieviešu. Forumā ar nosaukumu dieviete. Es vēlētos, lai jums viss nokārtojas, jā, lai jums ir fokuss uz sevi, nevis uz Uresinu, kura, jā, ir ar milzīgu ego un viņas rīcības pašlaik ir savādas, bet kura sirdī vienkārši arī vēlas pabarot savu ģimeni, nodrošinot to ar vislabākajiem apstākļiem. Un viņai tik tiešām ir vienalga par citu heitu, viņa iet un dara savu, to, ko viņa grib + arī panāk to. Kurš tad galu galā ir vinnētājs? :) You, the judger? :) Ohh, yes, your ego is fed, good job, sit down. :)
Nja, jums pašām ir milzīgs ego, ja ar nosodošiem komentāriem uzskatāt sevi par labākām nekā viņa. Padomājiet un vēlreiz padomājiet arī par to, kāpēc spiežat man negatīvus īkšķus. But I hope you will get one day. Ciau!
AnnnaMannna @ 05.10.2023 21:24
Nu smieklīgi. Dziļi sirdī vēlas pabarot ģimeni - to var attiecināt uz pilnīgi visiem, arī tiem, kas kaut ko neētisku vai pat nelegālu dara.
Ja Uresinai būtu vienalga, viņa nerakstītu histēriskus ierakstus par Sprinģi ar 50 "paldies" utt. Var redzēt, ka aizķēra.
Viņa varbūt ir kaut ko sasniegusi, bet ne tādos apmēros, kā stāsta citiem, piemēram, ne Forbes vāku. Arī ASV tā konference nebija nopietna, laikam ietekmeļu diskusijā to pārrunāja. Un gan jau vēl citas lietas.
Merilda @ 05.10.2023 18:41
Man, godīgi sakot, neinteresē, cik zemu Tu būsi nokritusi, bet nu no Tava komentāra var noprast, ka būsi zemu nokritusi ? Un ir cilvēcīgi atzīt kļūdas, ka neatšķir vārdu nozīmi, nevis apvainot to, kurš Tev izsaka pamatotu kritiku.
Lienīt, ui, ptu, Jeļena, tā tu? Neraizējies par svešiniecēm forumā, gan mums būs viss labi! Mēs te reizi pa reizei ienākam un paklačojamies, ko sievietes darījušas gadsimtiem. Tīri nevainīgi, jo mums visām vairāk vai mazāk aizkadrā ir īsti darbi, ar īstu atbildību un reāliem rezultātiem. Labāk raizējies par savu savādo, uz iedomām un fantāzijām būvēto naivu cilvēku krāpšanas shēmu, ko glauni sauc par "karjeru". Visas mahinācijas reiz sabrūk, Lienīt.zitsky @ 05.10.2023 21:17Kādreiz, kad biju pusaudze, mēdzu šeit ieiet un lasīt diskusijas par sieviešu lietām, attiecībām. Man bija gan interesanti, gan smieklīgi. Un pateicoties šim forumam, iepazinu arī vienu foršu meiteni pāris mēnešus atpakaļ, randomā te ienākot. Tagad ir tikai bēdīgu sajūtu - daudz sāpinātu sieviešu. Forumā ar nosaukumu dieviete. Es vēlētos, lai jums viss nokārtojas, jā, lai jums ir fokuss uz sevi, nevis uz Uresinu, kura, jā, ir ar milzīgu ego un viņas rīcības pašlaik ir savādas, bet kura sirdī vienkārši arī vēlas pabarot savu ģimeni, nodrošinot to ar vislabākajiem apstākļiem. Un viņai tik tiešām ir vienalga par citu heitu, viņa iet un dara savu, to, ko viņa grib + arī panāk to. Kurš tad galu galā ir vinnētājs? :) You, the judger? :) Ohh, yes, your ego is fed, good job, sit down. :)
Nja, jums pašām ir milzīgs ego, ja ar nosodošiem komentāriem uzskatāt sevi par labākām nekā viņa. Padomājiet un vēlreiz padomājiet arī par to, kāpēc spiežat man negatīvus īkšķus. But I hope you will get one day. Ciau!
Tu taču nupat nesen apgalvoji, ka esi tik daudz pārāka par citām, bet paskat - visas, visas diskusijas izskatījusi un izlasījusi. Man likās, ka tas ir zem tava goda?!? Ā, bet paga - tu taču te peries jau kuro dienu, kur tava piepildītā dzīve un kapēc esi forumā, kas tik slikts tavai augstībai?Elizabeteeee @ 05.10.2023 17:51
Par Tevi viss ir saprotams, lasot komentārus citās diskusijās ? cik liels tur intelekts
Vai arī Tu esi viena no tām vecajam 40 gadniecēm, kas prot tikai klačoties un par tēmu nevienu nav kompetenta?
Elizabeteputnos @ 05.10.2023 22:28Tu taču nupat nesen apgalvoji, ka esi tik daudz pārāka par citām, bet paskat - visas, visas diskusijas izskatījusi un izlasījusi. Man likās, ka tas ir zem tava goda?!? Ā, bet paga - tu taču te peries jau kuro dienu, kur tava piepildītā dzīve un kapēc esi forumā, kas tik slikts tavai augstībai?