aauuu @ 01.10.2023 10:37
Nika ir stāvoklī. Iespējams tāpēc Spriņģe negrib viņu patreiz aiztikt.
skaidrs, to nezināju. Man šķita, ka Lienei arī ir kaut kāds hipno sertifikāts, bet varbūt kļūdos.Mashka Kakashka @ 01.10.2023 10:28
Runa ir par hipno kouču. Es saprotu, ka viņa pievērsusies Nikai Lindei, nevis Jeļenai Uresinai. Uresina jau sevi neslavē kā hipno kouču, to dara Nika Linde.
ir ari Lienei hipno apmacibas bijušas.Bet Sprinģe konkreti Nikai neķeras klāt.vins velas noskaidrot par hipnokouchiem kā tadiem.kāds bija padevis zinu,lai viņu parok.bet šodien uzrakstija ,ka konkrēti viņu neķidās.ka kopumā ķidas par virzienu kā tādu un cik kopā ir hipnoElizabeteputnos @ 01.10.2023 11:20skaidrs, to nezināju. Man šķita, ka Lienei arī ir kaut kāds hipno sertifikāts, bet varbūt kļūdos.
amoreamore @ 02.10.2023 12:53https://failiem.lv/u/zb66b42ng7
Apgarotā uresina aizmauc uz kino un uzmet kājas uz galda. Tas tā, lai redzētu cik labi audzināta ir šī dāma. :)
Pēdējās nedēļas laikā mediji ir pilni ar ziņām par manu situāciju ar Forbes NewYork žurnāla vāka publicēšanu…
Kas patiesībā ir noticis saistībā ar Forbes NewYork vāka publicēšanu?
Kā esmu rīkojusies līdz šim brīdim, ko plānoju darīt?
Kādas metodes esmu izmantojusi, lai saglabātu mieru un pārliecību šajā saspringtajā laikā?
Un pats galvenais - kā Tu vari pārdzīvot vislielākās krīzes savā dzīvē, ne tikai saglabājot mieru un pārliecību...
Bet arī kļūt vēl spēcīgāka, par spīti notiekošajam!
Uz šiem jautājumiem atbildēšu vebinārā jau šo ceturtdien, 5. oktobrī, plkst. 18.00!
es ceru tā arī paliks . Ka nav sājusma . Tāds feelings ka drīz viss būs aizmirsts un sāksies pa jaunam .Terra Incognita @ 02.10.2023 20:18Viņa šodien Instagram storijos bija ielikusi, ka plānojot Spriņģi uzaicināt savai komandai novadīt kritiskās domāšanas lekciju, jo daudz vēl esot jāmācās... Bet šovakar jau atkal dod vaļā par heiteriem :D Neliekas, ka viņa ir sapratusi, kāpēc cilvēki (ne bez iemesla) nav sajūsmā par viņas metodēm.
Mashka Kakashka @ 03.10.2023 18:15Jeļena Uresina beidzot nokļuvusi uz žurnāla vāka, tikai ir viena nianse, tas žurnāls ir Privātā Dzīve. ? Nav tas labākais žurnāls uz kura vāka nokļūt. "Laimes pārdevēja". ?
zitsky @ 04.10.2023 18:47Neaizstāvu Uresinu, bet ar ko jūs pašas esat labākas par viņu? Vnk nākat te un aprunājat cilvēku. Skalojat savu enerģiju podā. Vnk smieklīgi no malas.
Var redzēt, ka viņas klientes nav apveltītas ar intelektu, tāpēc arī ir pie Uresinas kursos.telma @ 04.10.2023 19:02es tikko pareizi izlasīju - kliente jūsmo par to, ka beidza pūsties vēders tikko kā piereģistrējās apmācībām? ak dievs
aauuu @ 04.10.2023 20:43
Nopietni? Ar ko labākas par viņu? Un tu? Ar ko labāka? Ar ko labākas visas Latvijas slavenības un žurnālu redaktores, kuras ir šokā par Jeļenas Uresinas sacīto un darīto?