Lai taču maksā. Ja kāds ir tik stulbs, ka kaut ko tādu pērk, man viņu nav žēl.Terra Incognita @ 19.09.2023 08:58Viņai nāk viegli, jo uztaisījusi biznesu, kurā māca manifestāciju citiem :D Diemžēl "studentēm" neies tik viegli, ja centīsies šīs "zināšanas" pielietot uz kādu praktiskāku jomu.
Uresina pēdējās dienās reklamē, ka Bagātības formulā varot iestāties tikai par 368 eiro! Bet līdz galam nepasaka, ka tas ir pirmais no trim dalītajiem maksājumiem un kopā nāksies 1100 eiro jeb par 100 eiro vairāk nekā standarta cena. Man tas šķiet stipri maldinoši, jo viņa to otro daļu paskaidro e-pastā, bet ne īsāka formāta kanālos, piemēram, Instagram Stories.
Mashka Kakashka @ 19.09.2023 09:29Interesanti, kāpēc viņa nomainīja vārdu Jeļena uz Liene?
Terra Incognita @ 19.09.2023 08:58Viņai nāk viegli, jo uztaisījusi biznesu, kurā māca manifestāciju citiem :D Diemžēl "studentēm" neies tik viegli, ja centīsies šīs "zināšanas" pielietot uz kādu praktiskāku jomu.
Uresina pēdējās dienās reklamē, ka Bagātības formulā varot iestāties tikai par 368 eiro! Bet līdz galam nepasaka, ka tas ir pirmais no trim dalītajiem maksājumiem un kopā nāksies 1100 eiro jeb par 100 eiro vairāk nekā standarta cena. Man tas šķiet stipri maldinoši, jo viņa to otro daļu paskaidro e-pastā, bet ne īsāka formāta kanālos, piemēram, Instagram Stories.
pēc to kursu cenas izskatas ,ka viņa sev manifistē to bagatibas formuluMetaforaas @ 19.09.2023 09:39
Ja , viņas mājaslapā arī to var redzēt, sākumā itka tie 368 , bet apakšā ar maziem burtiem , ka tas ir dalītais maksājums . Kautkads pilnais komplekts vispār bija pie 2 tūkstošiem.
Nu jā, par to arī tā liekas smieklīgi, kautkā neatrodu atsauksmes , ka tā bagātīgas formula lādam dzīvei būtu palidzejusi , varbūt kādu iedvesmu var smelties , bet nu kā iziesi kursu un pēkšņi nauda plūdīs no gaisa, nu neticu .
Kenty @ 19.09.2023 10:00pēc to kursu cenas izskatas ,ka viņa sev manifistē to bagatibas formulu
Krizdole @ 19.09.2023 10:42Bet tā interesanti sanāk, kursi maksā lielu summu, ir tāda nauda, ko par tiem maksāt, bet vajag apmācību, kā pie naudas tikt. Tad kā tad bez visām manifestācijām un bagātības formulām tika pie tās jau esošās, ar kuru var par kursiem samaksāt?
Elīna Bomba @ 19.09.2023 10:34Man draudzne nopirkusi bija šo kursu un bija ļoti neapmierināta.
Ļoti pārdzīvoja par izmesto naudu.
Nekà jēdzīga, tikai kaut kāda muldēšana.
Laikam lieki teikt, ka bagāta viņa nekļuva.
Par kādiem 1000€ nabadzīgāka gan (man šķiet toreiz gan kādi 700€ maksāja)
Un lieki teikt, ka Jeļena Uresina kļuva par 1000€ x tur kādas 20 ar kaut ko meitnes toreiz bija - tad par 20 000 bagātāka.
Krizdole @ 19.09.2023 13:17Šķiet, vakar viņai bija live, kur koshuum Liāna bija uzaicināta. Kāda skatījās?