Jums nav nenormāls čakars tur visu gludi nodzīt?
Lula @ 15.09.2023 18:01Jums nav nenormāls čakars tur visu gludi nodzīt? ?
Diezgan viegli, kopš atklāju depilācijas kremu.Lula @ 15.09.2023 18:01Jums nav nenormāls čakars tur visu gludi nodzīt? ?
Pamēģini depilācijas kremu. Ļoti viegli un ātri, efekts tāds kā gludi noskūts, pats galvenais bez ieaugušiem matiņiem (ar skuvekli tā vienmēr bija problēma)GhostGG @ 15.09.2023 18:06
Pašam dzīt ir čakars, drīzāk vairāk bail, ka neiegriež. Labāk iet uz vaksācijām, vienīgi daudzos salonos pieņem tikai sievietes, kas man liekas dīvaini.
Pamēģini depilācijas kremu. Ļoti viegli un ātri, efekts tāds kā gludi noskūts, pats galvenais bez ieaugušiem matiņiem (ar skuvekli tā vienmēr bija problēma)
Tas ir daudz vieglāk kā braukt kaut kur speciāli,GhostGG @ 15.09.2023 18:12
ai es laikam pa slinku esmu, lai pats kaut ko tur darītos. Labāk aiziet uz vaksāciju un miers :D
Es gan gribētu pamēģināt aizbraukt uz vaksācijas salonu, jo man patīk kad sveši cilvēki aiztiek manu locekli. Tur arī erakcija ir atļauta.
GhostGG @ 15.09.2023 18:18
varbūt šis ir iemesls kāpēc daudzos salonos piedāvā tikai sievietēm :D
Apraksts👍🏻 no vienas puses žēl ka meistare ir sieviete.
Aldis30 @ 15.09.2023 18:14Tas ir daudz vieglāk kā braukt kaut kur speciāli,
Ar rokām uzsmērē, pagaidi 10min~ paskaties telefonu izdedzer kafiju, pēc tam noskalo dušā un visi matiņi nonāk nost.
Es gan gribētu pamēģināt aizbraukt uz vaksācijas salonu, jo man patīk kad sveši cilvēki aiztiek manu locekli. Tur arī erakcija ir atļauta.
Tāpēc jāpamēģina!be.beta @ 15.09.2023 19:30
gribētu redzēt tavu "erakciju", kad tev tur vaksē :D :D :D
Nemuldi. Ja to krēmu ap dibena caurumu smērē var dabūt nereālus ādas apdegumus un domāju, ka tapat ja uz locekļa!!!Aldis30 @ 15.09.2023 18:08Diezgan viegli, kopš atklāju depilācijas kremu.
Es reizēm ņemu nost visu reizēm atstāju, man patīk kad olas ir gludas, virspusē atstāju. Ā un dupsītim jābūt gludam. Vasaras mēnešos vēl mēdzu augšstilbus atbrīvot no apmatojuma (līdz celim)
Tiesa man neaug spalvas ne uz muguras ne krūtīm.
Tie kas ir no dabas dikti saplvani tiem varētu būt traki.
GhostGG @ 15.09.2023 20:15
Kas tas tāds?