LuckyStrike @ 14.09.2023 21:37Reiz bija. Samīlējos ☹ Nekad vairs.
simpātijas, protams, ir. Viens otram liekas pievilcīgi un tā, bet manā gadījumā mums gan dzīvesveids, gan dzīves redzējums nesaskanēja. Viņam patika diezgan iedzert, es gandrīz nedzeru vispār, man tas bija tik nesimpātiski, ka ilgtermiņu es tur nekādi neredzu. Arī laikam uzreiz sevi jānostāda, neko no otra negaidīt, necerēt. Nezinu vispār kā, fiziski pievilkāmies ļoti, kā draugi foršas sarunas, bet par vīru es viņu negribētu.Lucida @ 14.09.2023 22:04Mani interesē viena lieta - ja nevienam nav jūtu un simpātiju, tad kā vispār nonāk līdz seksam? Man jau liekas, ka lielākoties tiešām ir tā, ka meitene cer uz kaut ko vairāk, bet puisis to izmanto.
kāpēc gan lai pāris, kur katram ir savi darbi, nevarētu būt kopā un darīt “pāru lietas”? Man šķiet tā ir vienkārši atruna, jo negrib ieguldīties attiecībās. Arī dien dienā strādājot, var atrast laiku viens otram, jo nejau strādā no 8rītā līdz 24 vakarā. Kur problēma darba dienas vakarā ap 19 aiziet uz kīno, teātri, vakariņās vai gatavot kopā mājās pašiem vakariņas, kopā nodarboties ar kādu sporta veidu vai jebko kas interisē abiem. Jāatceras ka darbā neviens tev pieminekli neuzliks par virsstundām un tam tavam bosam vienalga vau strādās Jānis, Pēteris vai Kārlis, jo neviens nav neaizstajamsKristapsM @ 15.09.2023 17:29Ja abi ir pieauguši cilvēki, ar saviem aizņemti ar darbiem, tādēļ nevar katru dienu but kopā un darīt "pāru lietas", tad friends with benefits nav nekāda vaina. labāk nekā katru piektdienu ar citu svešinieku to darīt. un starpcitu ja kāda grib kam tādam iepazīties var man uzrakstīt ?
Īsumā - vīrietim viegli pieejams sekss bez jebkādiem ieguldījumiem un atbildības.