MartaElza @ 20.09.2023 22:15
Es pieļauju, ka ātrāk par šova beigām viņi pēc līguma baigi neko kopīgi publiski nevar darīt (t.i. Diāna ar savu izredzēto), lai nebūtu spoileri.
Apple of my eye @ 20.09.2023 22:54
Kam līgums - Diānai ar Diānas radīto šovu? :D
Kārtējais fake - Diāna grib uzmanību, čaļi ir tikai fonam, kādas vēl attiecības
skaidrs ka nevar, līgums + nejau pati grib sačakarēt ar spoileriem.MartaElza @ 20.09.2023 22:15
Es pieļauju, ka ātrāk par šova beigām viņi pēc līguma baigi neko kopīgi publiski nevar darīt (t.i. Diāna ar savu izredzēto), lai nebūtu spoileri.
Otiiilija @ 20.09.2023 22:42Principa ari no kopa skatisnas kompanijas kads varetu but “izredzetais” , galvenais, un tiri teoretiski, ja nu tiesam kads butu izvelets attiecibam (kas protams nenotiks?), tad galvenais, lai nevar noprast kurs
kāds pusmiljons 🤣🤣🤣Elīna Bomba @ 22.09.2023 10:57
Taču nav Kubasovas veidots, jau bija taču tāds šovs vienreiz, šī ir otrà sezona. Bija ar Dzelzīti. Un tajā gadā tas bija pats skatītākais šovs.
Go3 diezgan labu atlīdzību Dzelzītim maksāja, draugu kompānijā viņš tā arī teica, ka naudas dēļ to darot. Un viņam bija stingrs līgums ar šova veidotājiem.
Skaidrs, ka Kubasova ne naudas dēļ piedalījās, bet noteikti arī to pus miljonu nemaksāja šova veidošanai - un tāds varētu būt šī šova budžets sarēķinot tik lielas villas īres cenas, aviobiļetes tiem čaļiem + draudzenēm + komandai, ēdināšanu, transportus, tehniku, algas un visu pārējo.
Skaidrs, ka dara priekš fun un popularitātes. Bet nevar jau zināt.
jā kā tad, tikpat liels apsurds un naivums, kā par pusmiljonu🤣🤣🤣Elīna Bomba @ 22.09.2023 11:01skaidrs ka nevar, līgums + nejau pati grib sačakarēt ar spoileriem.
Bet jā jau teica
Arī uzvarētājs varētu būt kompānijā.
Man jau tas Juris šķiet viņai diezgan piemērots, smuks, tā presīte un par cik viņai bijušais vīrs arī ar boksu nodarbojās kaut kā sasaucas
Elīna Bomba @ 22.09.2023 11:01skaidrs ka nevar, līgums + nejau pati grib sačakarēt ar spoileriem.
Bet jā jau teica
Arī uzvarētājs varētu būt kompānijā.
Man jau tas Juris šķiet viņai diezgan piemērots, smuks, tā presīte un par cik viņai bijušais vīrs arī ar boksu nodarbojās kaut kā sasaucas
omg kada sakara?? 😂 tev logiska domasana nepiemit? Pirms tam 100 storiji, kur runa par veselibas problemam, vedera pusanos utt. Tak noteikti talak bus storijs par to, ka putas vinai veders un kas tagad palic, nu dooohkordelia @ 26.09.2023 15:37Kubasova stāvoklī?
ta jau vispat parspriceta, nez cik ml salaisti lupas vienkordelia @ 24.09.2023 18:21Godīgi sakot , arī tā Šarlote izskatās tāda feika pēc sejas
Elīna Bomba @ 27.09.2023 00:57Čaļi atkal pie Kubasovas mājās.
Vai tik tur kaut kāda Zviedru ģimenīte nav izveidojusies, visi šeptējās, pucē viņas dzīvokli ?
kordelia @ 23.09.2023 10:04Bet jums neliekas, Diāna ar sevi ir ko sadarījusi? Agrāk viņa bija ļoti skaista sieviete. Bet tagad - it ka arī skaista, bet līdzko sākas mīmika un smaidīšana, tā kaut kas dīvains ar to seju… nu tāds pilnīgi nesimpātisks mums spraucas āra. Nesaprotu, vai nu tā ir vienkārši novecošana vai plastika..
Apple of my eye @ 27.09.2023 21:46
Plastika, protams!
Nezinu detaļas, bet izskatās ļoti līdzīga vienai manai paziņai, kam arī sašpricēta visa seja. Jau pazūd vaibsti, seja kā uzblīdusi visu laiku... Bet toties grumbu nav :D
Man arī Diāna likās patiešām skaista ar smuku sejas formu un tā, bet nu pēdējā laikā pabriesmīga. Un māsa tāda pati
man šķiet tas Mikus baidās izskatīties kā muļķis, tāpēc tā saka. Nu vai arī patiešām tāds lēnīgs. Bet visticamākais, baidās no konkurences. Viņam jau pirmajā sērijā siekala tecēja tā ka maz nelikāskordelia @ 27.09.2023 04:54Bet nu arī interessants tās Kubasovas draudzenes, kas it kā noskaidro info. Tas Miks skaidri un gaiši pasaka, ka viņam Diāna neinteresē, bet Rihards – ka interesē, bet šīs atstāj primo un otro izmet. Liekas, ka speciāli atstāj tos, ar kuriem tāpat nekas nesanāks. Es nesaprotu jēgu.