31.oktobris @ 13.09.2023 20:00Es jau zināju, ka ilgi nebūs jāgaida līdz šai diskusijai. Man šķiet, ka visi vīrieši tur speciāli atlasīti viduvēji nepārāk skaisti pēc sejas. Es neticu, ka tas šovs ir nopietns, noteikti kārtejais teātris sabiedrībai, lai pasmietos. Nevienu vīrieti viņa neņems sev par vīru. Nevienu kandidātu viņa nopietni neizskatīs. Viņai ir pārāk augstas prasības, un neviens vīrieris no Latvijas viņai nebūs pa kabatai.
Un runājot par pirmo sēriju, ļoti stīva. Kubasova pati iedomīga un auksta kā zivs, uz visiem skatījās no augšas, lai gan spēlēja teātri par "apkalpotāju" cienīšanu.
GhostGG @ 13.09.2023 20:49
Tas tak ir loģiski, ņemot vērā pie kādas dzīves viņa ir pieradusi, viņai tak nav par ko nemaz runāt ar šiem kandidātiem. Cita pasaule.
Šī bilde izsaka visu lol :D https://izklaide.tv3.lv/sovi/pirmais-randins-dianai-kubasovai-beidzas-ar-vilsanos-un-tuksu-vederu/#foto-2839545
ps.s tas ka šovs ir iestudēts ir skaidrs, man vairāk interesē cik saņem par to šie vīrieši? Ja nav vismaz 50k, tad, manuprāt, nav vērts iet sevi pataisīt par klaunu sabiedrības priekšā.
ta varetu but, pilnigi ticami.Lula @ 13.09.2023 21:00Vispār stulbi, ka tas ir tik acīm redzami fake. Varēja jau citu čiksu tomēr izvēlēties, ap kuru to šovu veidot. Ne jau Diānu, kuras miljonāru aprindās vien apgrozās.
Vispār nevar būt tā, ka viņa pati šo visu ir izdomājusi un dāļēji arī nosponsorējusi, tikai lai pagozētos kamerā?
haha 50k , domaju ka nesanem neko😂😂😂 par iestudesanu neko iestudetu neredzeju, tiesi otradak, manas satraukums , neveiklibas utttGhostGG @ 13.09.2023 20:49
Tas tak ir loģiski, ņemot vērā pie kādas dzīves viņa ir pieradusi, viņai tak nav par ko nemaz runāt ar šiem kandidātiem. Cita pasaule.
Šī bilde izsaka visu lol :D https://izklaide.tv3.lv/sovi/pirmais-randins-dianai-kubasovai-beidzas-ar-vilsanos-un-tuksu-vederu/#foto-2839545
ps.s tas ka šovs ir iestudēts ir skaidrs, man vairāk interesē cik saņem par to šie vīrieši? Ja nav vismaz 50k, tad, manuprāt, nav vērts iet sevi pataisīt par klaunu sabiedrības priekšā.
Jēziņ, tak neviens tāds šovs nav nopietns! 😁 Tu tiešām domā, ka Diāna ar kādu no šiem taisījās precēties? 😁😁😁 Tā tak nav Magone, kas pirmajā vakarā ielīda Venta teltī un ielika raugu 😁31.oktobris @ 13.09.2023 20:00Es jau zināju, ka ilgi nebūs jāgaida līdz šai diskusijai. Man šķiet, ka visi vīrieši tur speciāli atlasīti viduvēji nepārāk skaisti pēc sejas. Es neticu, ka tas šovs ir nopietns, noteikti kārtejais teātris sabiedrībai, lai pasmietos. Nevienu vīrieti viņa neņems sev par vīru. Nevienu kandidātu viņa nopietni neizskatīs. Viņai ir pārāk augstas prasības, un neviens vīrieris no Latvijas viņai nebūs pa kabatai.
bija, kādu laiku jau šķirtene un kļuvusi par rūdītu vecmeitu 😅EveEve @ 13.09.2023 22:23Vai tad Diāna jau nav precējusies? ?
google vēl joprojām saka ka precējusies. Bet gan jau raidījuma veidotāji to pārbaudījušiEveEve @ 13.09.2023 22:23Vai tad Diāna jau nav precējusies? ?
kadas vel lecibas????😂😂😂 knapi kaut ko slupesteja….tas otrd kurs aizgaja tapat tris vardus nevar parsplaut pfff😂Elīna Bomba @ 14.09.2023 01:07Es negaidīju, ka tas ar ko Diāna uz randiņu bija paliks. Man šķiet, dēļ savas lecības bija pelnījis aiziet.
Man tas Artūrs - kurš aizgāja - likās ļoti foršs un inteliģents.
Kādas likmes - kurš izies, kuri varētu palikt līdz beigām?