GhostGG @ 13.09.2023 17:05Kāpēc sis pārtapa pa transu, man nav ne jausmas. Parasti jau, vismaz cik novērots, par transiem pārtop tie, kuri nav īpaši izskatīgi.
lietotājs @ 13.09.2023 17:09
Situācija ir ļoti nesaprotama... Pat ģimenes cilvēki pārtop par sievietem.
GhostGG @ 13.09.2023 17:05Kāpēc sis pārtapa pa transu, man nav ne jausmas. Parasti jau, vismaz cik novērots, par transiem pārtop tie, kuri nav īpaši izskatīgi.
Un kur šādus gudrus pēdījumus var izlasīt? Kaut kādas homofobu partijas avīzītē?GhostGG @ 13.09.2023 17:05Kāpēc sis pārtapa pa transu, man nav ne jausmas. Parasti jau, vismaz cik novērots, par transiem pārtop tie, kuri nav īpaši izskatīgi.
amsterdama @ 05.10.2023 14:36Un kur šādus gudrus pēdījumus var izlasīt? Kaut kādas homofobu partijas avīzītē?
Atļaušos padalīties ar savu novērojumu, ka tev pašam visas tās sieviešu lietas tīri labi iet pie sirds, spriežot pēc fakta, ka esi viens no aktīvakajiem diskutētājiem sieviešu forumā. Vai nevarētu būtu, ka ir arī ziņkārība kādā intīmākā jomā pašam iejusties sievietes ādā?
Lula @ 05.10.2023 14:38
Pats jau lika noprast, ka Taizemē ar ladyboys arī varētu padarboties, tikai kauns.
mazaaduuda @ 05.10.2023 14:41
Tas nebija Aldis?
Un kur šādus gudrus pēdījumus var izlasīt? Kaut kādas homofobu partijas avīzītē?
Atļaušos padalīties ar savu novērojumu, ka tev pašam visas tās sieviešu lietas tīri labi iet pie sirds, spriežot pēc fakta, ka esi viens no aktīvakajiem diskutētājiem sieviešu forumā. Vai nevarētu būtu, ka ir arī ziņkārība kādā intīmākā jomā pašam iejusties sievietes ādā?
GhostGG @ 05.10.2023 14:48
Tev ir vajadzīgs pētījums, lai redzētu kas realitātē notiek? ar savām acīm un paša sprieztspējām neietiek? Neko nepareizi neuzrakstīju, 99% piemēri internetā, kas ir redzami ir neizskatīgi vīrieši "maina" dzimumu. Un tā, staprcitu, nav nejaušība, tur apaksā ir diezgan labi pamatoti iemesli kāpēc tā notiek.
amsterdama @ 05.10.2023 15:18
Es saprotu tavas spriestspējas, ar kurām tu tik ļoti lepojies, darbojas apmēram šādi -džeks dabūja kurvīti pāris reizes no sievietēm un paziņoja -ka nav ta nav! Ja reiz neesmu kā vīrietis pārāk izskatīgs, tad uztaisīšu pupus, kas zin -varbūt kā transam paveiksies vairāk! Tā kaut kā?
Es saprotu tavas spriestspējas, ar kurām tu tik ļoti lepojies, darbojas apmēram šādi -džeks dabūja kurvīti pāris reizes no sievietēm un paziņoja -ka nav ta nav! Ja reiz neesmu kā vīrietis pārāk izskatīgs, tad uztaisīšu pupus, kas zin -varbūt kā transam paveiksies vairāk! Tā kaut kā?
GhostGG
Fakts, ka sievietēm dzīve vienkāršāka, lai ko rūdītas feministes stāsta, bet šis iemesls ir stulbākais, lai kļūtu par trans. Kļūstot par trans neviens cisgender neveidos attiecības ar to jārēķinās.
GhostGG @ 05.10.2023 15:50
Es nesaku, ka viņi veidos attiecības, lai gan tu būtu pārsteigts cik patiesībā daudzi to dara. Bet vairāk gan kā sabiedrības attieksme pret sievieti un vīrieti kopumā. Protams, es runāju par fucked up valstīm (Amerika, citas Eiropas valstis utt).