Es manikīru sev taisu jau gadiem. Esmu ataudzējusi savus nagus un man viņi izskatās kā vienmēr svaigs perfekts gēla manikīrs.
Es lieku ''rubber base'' uz saviem nagiem, kas tas pats gēls vien ir, vienkārši klājas daudz foršāk un labāk un lietot vienkāršāk. Drogās var nopirkt. To zem lampas minūti. Novīlēt, apvīlēt, utt. Tad ar parasto nagu laku nokrāsoju nagus, vai sataisu dizainu, sazīmēju kko, nu vienalga. Jāpagaida drusku ilgāk kad nožūst, bet nekas traks nav, 5-10 min. Un tad ar gēla spīdīgo virskārtu pa virsu un lampā iekšā. Un aizņem kādu pusstundu plus mīnus. Ar tādu manikīru es varu nostaigāt kaut vai mēnešiem. Vienreiz sanāca 5 nedēļas, neskaitot ataugušo, nebija pilnīgi nekas noticis. Bet es ļoti reti kad nostaigāju ilgāk par nedēļu, patīk krāsas mainīt bieži :D
Es ar to rubber base arī savus nagus ataudzēju, jo man viņi ir plāni kā papīrs. Bet vispār lai nagu lakas un produkti turētos ir svarīgi nagu un kutikulu apstrādāt, lai ir sauss, nopulēts un, ja liek tipsis vai ko tādu praimeri obligāti vajag. Es nezinu ko viņš dara, bet man nekad neturējās tipši virsū kādreiz, sāku lietot praimeri uzreiz problēma pazuda.