YaeMiko @ 14.09.2023 10:47
Khem? Orgasms ik pa~ 8 minūtēm 4 stundu garumā? Šis ir īsts apliecinājums, ka cilvēks zem šī profila, sievieti ir redzējis tikai ekrānā un noteiktās mājaslapās, kur tiek praktizēts teātris ļoti bieži. ?

Lula @ 14.09.2023 18:55
Man nav statistikas, jo tas man šķiet ārkārtīgi nebūtisks fakts un neesmu meklējusi par to informāciju, bet kā sieviete, kura (tici vai nē) par sievietēm zina vairāk kā tu, varu droši apgalvot, ka katra 10tā neskrien uz vienas nakts sakariem.
PS. Domāju, ka Aldim ir diezgan reāla statistika, klausi viņu :D
akul12 @ 14.09.2023 19:16
Tad jau labi, ka man tas nav aktuāli, pirms 15 gadiem atsaucība bija stipri lielāka ?
Sliktākajā gadījuma ar nelielu saraksti un pāris randiņiem pašas gāzās virsū ?
MartaElza @ 14.09.2023 17:43
Unmatch.
Nezinu no kurienes vīrieši izzīž to, ka es varētu vēlēties ONS.
Varbūt tev tev tinder bio rakstīts kaut kas par 'piedzīvojumu meklētāja', 'spontānas idejas', utt?
Sievietes kas ir ar muti vaļā visās bildēs, atvērtu krūšu daļu, sarkanām lūpām, crop topā, rāda gurnus, pagriezušās ar pakaļu un ar alkoholu rokās, arī saprotamas kā pavieglas un potenciālās ONS kandidātes.
Ir diezgan daudz hinti ko sievietes dod ārā savās bildēs, kas parāda, ka ir ļoti gribošas. Dažas varbūt uzņem bildes ovulācijas vidū un tad viņām ir sarkanāki vaigi, kas evolucionāri piesaista vairāk vīriešus uz vairošanos.
MartaElza @ 15.09.2023 05:51
Es saprastu, ja viss uzskaitītais būtu. Bet nē, man vispār NEKAS no uzskaitītā nekad nav bijis tinder profilā. Es pat atklātu dekoltē nelieku, kaut gan man it kā būtu ar ko lepoties.
MartaElza @ 15.09.2023 05:51
Es saprastu, ja viss uzskaitītais būtu. Bet nē, man vispār NEKAS no uzskaitītā nekad nav bijis tinder profilā. Es pat atklātu dekoltē nelieku, kaut gan man it kā būtu ar ko lepoties.
Jo vecāka paliek aiz 23, jo sāk saprast, ka vajag long-term un tie gadi ir garām un uzmanību no vīriešiem ar vairs tik daudz nesaņem un to iegūt ir daudz grūtāk, tad standarti samazinās un vairs saprot, ka bagātu veci neatradīs.
lietotājs teksts @ 15.09.2023 03:49
Liekas, ka tieši tagad visas jaunās meitenes ir ļoti open-minded un feminisms un tiktok kultūra jau ir atvērusi viņu prātus uz maksimālo, tagad neviena meitene nedomā vairs sargāt jaunavību vai ko tādu. Daudzas vēl ir tik naivas 20 gadu vecumā un tikušas apmuļķotas randiņa vidū cerēdamas, ka pēc 10 msg jau tiksies ar savu 9/10 sapņu vīrieti, tad viņu tinder bio parādas teksti par sliktajiem čalīšiem dažas dienas vēlāk..
Es esmu viens no tiem, man tak nav laika un vēlmes skatīties galeriju un lasīt bio.Annija35 @ 15.09.2023 09:43
Ir kategorija vīriešu,kas vienk uz dullo visām to piedāvā,pat neapskatot,kas sievietēm ir profilā par informāciju,jo ar kādu tas ir sanācis un tā turpina.
Es saprastu,ka ONS notiek,kad iepazīstas kādā tusiņā vai klubā,bet nejau iepazīšanās vietnēs rakstīt sievietēm un piedāvāt ONS.
Aldis30 @ 15.09.2023 16:10Es esmu viens no tiem, man tak nav laika un vēlmes skatīties galeriju un lasīt bio.
Piekrītu par ONS.
Man ONS nozīmē fail. Meitene un sex ir bijis sūdīgs ka nav vēlme atkārtot, vai arī otrādi, meitene ar mani nevēlas neko. Daudz biežāk ir 1 variants.