-cik tev ir bijuši vīrieši,nav tev nekas jāatbild
Švīka @ 12.09.2023 09:32Kas ir bodycount un kas ir ONS?
Tāpat ir gadījies, kad mazliet vecāki vīrieši jau pirmajos čatos prasa par jūsu bodycount.? Ko jūs sakat, patiesību, vai mazāku ciparu? Vai viņi var pateikt pēc jūsu uzvedības to īstajā dzīvē?
Otiiilija @ 12.09.2023 09:14Bezmaksas prostitucija ta nav, ja sieviete piekrit del baudas , protams tadas ir maz, bet pajautas 10000 un kada varbut piekritis 0
Merilda @ 12.09.2023 08:27Neviens Tinderī nav jautājis neko tādu, bet tas tāpēc, ka es tādus nelaikoju. Man sejā rakstīts, ka man ko tādu jautāt nav pieklājīgi. Tgd taču tik vienkārši - var norādīt statusu, nu nespied like, ja nav ielicis statusu, ka vēlas nopietnas attiecības. Ja man uzdodu kādu no šiem jautājumiem - uzreiz unmatch un pat neko nerakstītu, neskaidrotos.
Lula @ 12.09.2023 10:49"Vai viņi var pateikt pēc jūsu uzvedības to īstajā dzīvē?"
Jā, diemžēl, var pateikt - ar katru seksuālo partneri acis paliek ar vien brūnākas un mēdz mainīties arī matu krāsa, tā kā jāuzmanās melojot!
Lula @ 12.09.2023 10:49"Vai viņi var pateikt pēc jūsu uzvedības to īstajā dzīvē?"
Jā, diemžēl, var pateikt - ar katru seksuālo partneri acis paliek ar vien brūnākas un mēdz mainīties arī matu krāsa, tā kā jāuzmanās melojot!
zini, es Tev pat piekrītu kaut kādā mērā. Ja vīrietim tas ir svarīgi, kāpēc lai viņš nepajautātu? Bet tad domāju no otras puses, kāpēc es nekad to nevienam neesmu pajautājusi?😄GhostGG @ 12.09.2023 10:06Prostitūcija tā noteikti nav, ja vien tu nepiedāvā seksuāla rakstura pakalpojums apmaiņā pret naudu.
Varbūt meklē sievu? Vai tas ir normāli? Kā nu kurš to uzskata, ja tas ir svarīgi konkrētam cilvēkam, tad tas ir tikai normāli, ka šāds jautājums tiek uzdots. Mani novērojumi, kad vēl randiņoju, bija šādi - šo jautājumu parasti saasināti uztver tās, kurām tas bodycount ir liels, kas man vienmēr licies smieklīgi, jo tajā pašā laikā tieši šīs kategorijas sievietes apgalvo, ka tam tak nav nozīme. Hmm ja jau nav nozīme, kāpēc dusmoties un, atsevišķos gadījumos, to neatklāt? ? Savukārt, tām, kurām tas ir mazs, šo jautājumu uztvēra kā pilnīgi nekaitīgu, parastu jautājumu, laikam jau zemapziņā no tā nekaunās.
Merilda @ 12.09.2023 11:27
Es - kurai no dabas brūnas acis un tumši brūni mati ?
nu acimredzot izskaties vulgariPauluxx @ 12.09.2023 11:23
Kā tu to domā "sejā rakstīts"?
Kas tad ir tām kam tas nav sejā rakstīts un tur neko nevar darīt?
Personīgi man nav neviena bilde kur izskatos ļauni, nikna vai kā taml. Bet man tādi raksta un prasa par ONS visulaiku.