un te nu mēs atgriežamies pie vecās labās dziesmas - ja nevari savu taisnību panākt, tad vismaz nosauc visas par vecām muļķēm un lieta darīta!
Elizabeteputnos @ 08.09.2023 18:49tas ir mans minējums, kāpec sieviešu - bomžu ir mazāk, kā vīriešu. Man liekas, Tev trauma ir no karjeristēm. Un es pat nerunāju par karjeru, bet sievietei vnk ir jabūt kkādam darbiņam un back up.
sievietēm vnk nevajadzētu būt naivām un domāt, ka visu dzīvi var nahaļavu nodzīvot uz otra rēķina. Plānam B ir jābūt vienmēr un vīrietis, kurš neatbalsta sievietes vēlmi uz attīstību un izaugsmi, ja viņa tādu vēlētos, ir ar zemu pašapziņu. Vīrietis ar veselīgu pašapziņu nejūtas apdraudets, kad viņa sieviete spēj darīt un sasniegt foršas lietas.
Forši, ka Taviem draugiem tā, bet Taviem draugiem ne veselība, ne darbs(vai biznesi vienalga) un pat ilga dzīve nav apsolīta. Ko šīs sievietes iesāks, ja kaut kas atgadīsies? Vnk meklēs nākamo?? Un ja jā, tad te mēs nonākam pie jau ilgi aprunātas tēmas - dāmas pec 25, tāpat kā vientuļās mātes, pēc 25 ir nekam nederīgas. Ko tad šīm sievietēm iesākt?
laimiigaaa @ 08.09.2023 21:14
Nedzemdēt bērnus no lūzeriem un precēties ar augstvērtīgu vīrieti, pārliecinoties, ka viņa nāves gadījumā sieviete varēs dzīvot bez bažu līdz savas dzīves beigām.
Lula @ 08.09.2023 23:01
Es teikšu kā ir - nu pizģec šitā dzīvot, meklēt kaut kādas augstas raudzes cilvēkus, standartizēt, lai kaut kā nodzīvotu to dzīvīti nosacītā "pārticībā". Pastilot instagramā, atrast kādu "hobiju", klusībā no vīra naudas krāt drošības spilvenu, jo velk uz šķiršanos. Lai 80 gados atcerētos kāds topG vīrs man bija? Kā pirka somiņas? Kāda biju pārtikusi un mēreni laimīga? Tad jau labāk ar vidusmēra puisi, bet mīlestībā un piepildītā dzīvē. +pašai attīstīt savus talantus un atrast piepildījumu savās spējās.
laimiigaaa @ 08.09.2023 23:31
Kādēļ uzreiz mēreni laimīga? Cilvēks var būt pārticis UN laimīgs. ? mīlestība- mierīga un sabalansēta. Dārgākais - laiks - pavadīts ceļojot un nevergojot, zinot, ka arī vecumdienās ar tevi viss būs ok. ja tā nav laime, nezinu, kas ir ?
P.s. Fun fact: Sava biznesa un talantu attīstība tajā var arī tikt iekļauta. ?
Bairons @ 07.09.2023 23:13
Šī taču nav tēma par bērniem