Problēmas ar mīļoto sievieti

Reitings 18
Reģ: 07.09.2023
Foruma vīrieši, skatos, ka šeit esat diezgan kuplā skaitā.
Vēršos pie jums ar sasāpējušu jautājumu ...
Manai sievai ir 23, pašam tuvu pie 40, kopā esam jau 6 gadus, precējušies 2.
Viņa grib brīvdienās doties uz Vecrīgu, "ballēties", vienu nevēlos laist, bet pašam slinkums doties līdzi, 40 nav 20, es labprātāk paskatos kādu seriālu. Un te sāk rasties konflikti.
Sieva kādreiz bija gudrāka, interesantākas sarunas, tagad vairs nav tas, tikai ballītes un kosmētika. Reiz gribēja mācīties augstskolā, ko es, protams, aizliedzu, nevajag man kaut kādu biznesa dāmu, gribu kārtīgu mājsaimnieci. Bet vai izdarīju pareizi? Ja nu viņa paliek ar vien, atvainojos, dumjāka? Sūtīt tomēr augstskolā vai pašam kaut kā izmācīt?
No šīm problēmām izriet nākamā - jūtu, ka sāku ar vien vairāk ieķerties kaimiņienē, sieviete manā vecumā, cik esam papļāpājuši - gudra, skaista, nu konča. Bet tomēr tie 40+ .... :( Esmu krustcelēs.
Ko jūs darītu šādā situācijā, kāda ir jūsu pieredze?
07.09.2023 22:02 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 08.09.2023 18:29

Tev ir kāda trauma par šo tēmu? Tu skaties uz tādām lietās tikai no slikto piemēru puses, ir tik pat daudz, ja ne vairāk tādas attiecības, kur neviens nevienu netiranizē. Tu to bez maz vai pasniedz, ka ja sievieti uztur vīrietis, tad 100% tās ir vardarbīgas attiecības. Manā draugu lokā pilnīgi visi vīrieši uztur savas draudzenes un sievas un pilnīgi neviens nav vardarbīgs, vai kā tu te apraksti.
tas ir mans minējums, kāpec sieviešu - bomžu ir mazāk, kā vīriešu. Man liekas, Tev trauma ir no karjeristēm. Un es pat nerunāju par karjeru, bet sievietei vnk ir jabūt kkādam darbiņam un back up.
sievietēm vnk nevajadzētu būt naivām un domāt, ka visu dzīvi var nahaļavu nodzīvot uz otra rēķina. Plānam B ir jābūt vienmēr un vīrietis, kurš neatbalsta sievietes vēlmi uz attīstību un izaugsmi, ja viņa tādu vēlētos, ir ar zemu pašapziņu. Vīrietis ar veselīgu pašapziņu nejūtas apdraudets, kad viņa sieviete spēj darīt un sasniegt foršas lietas.
Forši, ka Taviem draugiem tā, bet Taviem draugiem ne veselība, ne darbs(vai biznesi vienalga) un pat ilga dzīve nav apsolīta. Ko šīs sievietes iesāks, ja kaut kas atgadīsies? Vnk meklēs nākamo?? Un ja jā, tad te mēs nonākam pie jau ilgi aprunātas tēmas - dāmas pec 25, tāpat kā vientuļās mātes, pēc 25 ir nekam nederīgas. Ko tad šīm sievietēm iesākt?
08.09.2023 18:49 |

Reitings 3715
Reģ: 11.04.2023
Dāmas pēc 25 var iet pie resna alkoholiķa +15 gadi.
Ja 25 gadi, tad 40 gadīgais
08.09.2023 18:54 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Džekiņi, ja jau jūs būtu pasaules naba un zemes sāls, tad taču pasaulē viss būtu pavisam citādāk, daudz labāk! Tik bieži vīrieši uzsver to, ka ir gudrāki, labāki par sievietēm u.t.t., bet tieši vīrieši ir tie, kuri savas slavas un/vai naudas kāres dēļ izdara daudz slikta. Karus sāk vīrieši, mahinatori un noziedznieki izteiktā pārsvarā ir vīrieši. Un šo uzskaitījumu varētu turpināt un turpināt. Tik vien kā fiziskais spēks vīriešiem ir no dabas dots lielāks par sieviešu spēku (un tad arī ne vienmēr). Dzīves grūtību priekšā biežāk padodas un salūst vairāk vīriešu nekā sieviešu.
Un par vecmeitām. Ne jau katrs cilvēks, kurš ir viens, t.i., bez dzīvesbiedra, jūtas vientuļš. Ne katrs cilvēks, kurš ir viens, ir attiecīgi vecpuisis vai vecmeita.
08.09.2023 18:59 |

Reitings 18
akul12 @ 08.09.2023 17:31

Patīk, tikai LV apstākļos šo ekstru maz vīrieši var nodrošināt. Tāpat padomju mantojums ir vēl dzīvs.

Es nodrošinu, bet tāpat nav labi ...
08.09.2023 19:01 |

Reitings 18
akul12 @ 08.09.2023 18:54
Dāmas pēc 25 var iet pie resna alkoholiķa +15 gadi.
Ja 25 gadi, tad 40 gadīgais

Bet kā to, kas ir zem 25 pataisīt kaut cik interesantu? Gultā ta labi, bet pa dzīvi, nez ... nu nav kaut kas. Nav arī dumja kā zābaks, bet man līdzi netur.
08.09.2023 19:03 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Forši, ka Taviem draugiem tā, bet Taviem draugiem ne veselība, ne darbs(vai biznesi vienalga) un pat ilga dzīve nav apsolīta. Ko šīs sievietes iesāks, ja kaut kas atgadīsies? Vnk meklēs nākamo?? Un ja jā, tad te mēs nonākam pie jau ilgi aprunātas tēmas - dāmas pec 25, tāpat kā vientuļās mātes, pēc 25 ir nekam nederīgas. Ko tad šīm sievietēm iesākt?

Vai tad, ja vīrs noliek karoti, viss nepaliek sievai un bērniem? :D Tu jau runā tā, it kā cilvēki visu mūžu dzīvot kopā neprecējušies. Man liekas, ka tu pārāk daudz iespringsti un visur tikai saskati negatīvu, ar domu - ja nu neizdosies, ja nu notiks tas un šitais utt.
08.09.2023 19:11 |

Reitings 2454
Reģ: 20.06.2023
GhostGG @ 08.09.2023 19:11

Vai tad, ja vīrs noliek karoti, viss nepaliek sievai un bērniem? :D Tu jau runā tā, it kā cilvēki visu mūžu dzīvot kopā neprecējušies. Man liekas, ka tu pārāk daudz iespringsti un visur tikai saskati negatīvu, ar domu - ja nu neizdosies, ja nu notiks tas un šitais utt.

Kā tas ir - vīra darbs, zināšanas un prasmes arī paliek sievai? 😅 pat ja ir kaut kādi iekrājumi, tie taču nav mūžīgi.
08.09.2023 19:28 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016

Pasaki tikai, ka tev rados vai paziņu lokā nav kāda sieviete, kas pēc sķiršanās vai vīra zaudēšanas mācās no jauna braukt ar auto, bankas kontu pārvaldīt, rēķinus maksāt, darbu jaunu dabūt meklēt. Man ir veselas divas tādas. Tepat forumā raksta meitenes, kas nevar aiziet no attiecībām, jo nav jau kur iet un naudas nepietiek.
08.09.2023 19:33 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Globuss @ 08.09.2023 18:59
Džekiņi, ja jau jūs būtu pasaules naba un zemes sāls, tad taču pasaulē viss būtu pavisam citādāk, daudz labāk! Tik bieži vīrieši uzsver to, ka ir gudrāki, labāki par sievietēm u.t.t., bet tieši vīrieši ir tie, kuri savas slavas un/vai naudas kāres dēļ izdara daudz slikta. Karus sāk vīrieši, mahinatori un noziedznieki izteiktā pārsvarā ir vīrieši. Un šo uzskaitījumu varētu turpināt un turpināt. Tik vien kā fiziskais spēks vīriešiem ir no dabas dots lielāks par sieviešu spēku (un tad arī ne vienmēr). Dzīves grūtību priekšā biežāk padodas un salūst vairāk vīriešu nekā sieviešu.
Un par vecmeitām. Ne jau katrs cilvēks, kurš ir viens, t.i., bez dzīvesbiedra, jūtas vientuļš. Ne katrs cilvēks, kurš ir viens, ir attiecīgi vecpuisis vai vecmeita.

Ne tikai fiziskā ziņā, bet arī vīriešiem smadzenēs ir vairāk neironu kā sievietēm.
08.09.2023 19:34 |

Reitings 1847
Pasaki tikai, ka tev rados vai paziņu lokā nav kāda sieviete, kas pēc sķiršanās vai vīra zaudēšanas mācās no jauna braukt ar auto, bankas kontu pārvaldīt, rēķinus maksāt, darbu jaunu dabūt meklēt

Ko vispār šis nozīmē? sievietēm ir jāmācās braukt ar auto no jauna, ja vīrs nomirst? sievietes nemkāk bankas kontu pārvaldīt? Neprot rēķinu smaksāt? To pusaudži māk izdarīt. šis ir pilnīgi crazy 🙁
Man ir veselas divas tādas. Tepat forumā raksta meitenes, kas nevar aiziet no attiecībām, jo nav jau kur iet un naudas nepietiek.

Kas izvēlējās tādu vīrieti? kas? Vīrieši paši, vai sievietes? Tas, ka sievietēm ir pašām tieksme iesaistīties ar toksiskiem vīriešiem, tā jau nu nav neesoša darba problēma.
Tas ir tāpat, kā vīrieši ņaudētu par to, ka viņus draudzenes, sievas neciena un krāpj. Ko tu izvēlies, to tu arī saņem. tieši tik vienkārši un katram pašam (jā, jā arī sievietēm) būtu jāuzņemās atbildība par savām izvēlēm, kas, protams, ir viņām sveša lieta :P
08.09.2023 19:45 |

Reitings 1210

lai ir negatīvs, bet tā ir dzīves realitāte, ka nekas nav mūžīgs. Normāls vīrietis ne tikai atbalstīs sievietes vēlmi uz izaugsmi, bet dos viņai biznesa padomus un palīdzēs līdz pusnaktij rakstīt biznesa plānu, ja tas ir tas, ko viņa vēletos. Nevis ka autors - aizliedza iet macities? Pajautāsim sev kāpec vīrieti biedē sieviete, kas vēlas kaut ko mācities, darboties, augt profesionāli vai kaut vai hobija līmenī. Bail, ka viņa sapratīs, ka viņa spēj daudz vairāk, kā tīrit māju un pametīs? Finansiāla kontrole arī ir sava veida manipulācija, ja vīrietis meklē kā vienīgās perfektās attiecības tādas, kur sieviete ir finansiāli atkarīga no viņa, tas tas ir milzīgs red flag, jo viņš vēlas pilnīgu kontroli pār attiecībām un šo sievieti. Kā saka - kas maksā, tas pasūta mūziku. Un, ja viņai nav nekāda plāna B, kā izglītība vai darba pieredze, tad viņai nekas neatliek kā pie šī cilvēka turēties. Ir jau visādi mazohisti, bet cik ilgi vīrietis būs laimīgs ar sievieti, ja labi apzinās, ka viņa ir ar viņu tikai tāpēc, ka viņai nav kur iet? Lai ir negatīvi, bet nav ko būt naiviem. Dzīvē daudz kas var atgadīties. Lai izdodas meitenēm, kas savās zināšanās un karjerā neinvestē neko, bet tad tur nākotne var būt ļoti raiba uz kuru gudra sieviete nekad neparakstītos.
08.09.2023 19:48 |

Reitings 1616
lietotājs, kvantitāte ne vienmēr nozīmē kvalitāti :-)) Pie tam, sieviešu smadzenes ir veiktspējīgākas, elastīgākas. Vīrietis vienlaicīgi nespēj risināt vairākus jautājumus, vienlaicīgi darīt vairākus darbus.
08.09.2023 19:48 |

Reitings 1847
Nevis ka autors - aizliedza iet macities?

Tak šī diskusija ir izdomāta, tu izliecies? Goda vārds nēesmu nekad dzīvē dzirdējis, ka kāds ir aizliedzies ar mācīties.
08.09.2023 19:50 |

Reitings 1210
GhostGG @ 08.09.2023 19:50

Tak šī diskusija ir izdomāta, tu izliecies? Goda vārds nēesmu nekad dzīvē dzirdējis, ka kāds ir aizliedzies ar mācīties.
saprotu ka izdomāta un tā ir galējība, bet tas ir viens piemērs. Tas, kas maksā par visu attiecībās - visu arī nosaka. Vai tad tā nav?
08.09.2023 19:55 |

Reitings 1847
saprotu ka izdomāta un tā ir galējība, bet tas ir viens piemērs. Tas, kas maksā par visu attiecībās - visu arī nosaka. Vai tad tā nav?

Kas notiek, ja abiem domas saskan? To varētu nosaukt par noteikšanu?
08.09.2023 20:00 |

Reitings 1210
Lula @ 08.09.2023 19:33

Pasaki tikai, ka tev rados vai paziņu lokā nav kāda sieviete, kas pēc sķiršanās vai vīra zaudēšanas mācās no jauna braukt ar auto, bankas kontu pārvaldīt, rēķinus maksāt, darbu jaunu dabūt meklēt. Man ir veselas divas tādas. Tepat forumā raksta meitenes, kas nevar aiziet no attiecībām, jo nav jau kur iet un naudas nepietiek.
izcils piemērs, ja atceraties, bija tāds miljonārs Haims Kogans - Lukoil vadītājs. Viņam bija krietni jaunāka sieva, bet tad viņš nomira. Tas bija jau laiku atpakaļ, kad ar sievu bija intervijas visos žurnālos. Viņa toreiz tieši tā, vārds vārdā stāstīja, ka viņa macās braukt ar auto, macās visas vīra finanšu lietas, visu, jo patiešām, kopā bija no ļoti jauniem gadiem(viņai) un neko pati neprata izdarīt.
08.09.2023 20:03 |

Reitings 1210
GhostGG @ 08.09.2023 20:00

Kas notiek, ja abiem domas saskan? To varētu nosaukt par noteikšanu?
forši, ja saskan, tad ir perfekti. Bet ja Tava tagadejā dāma teiktu, ka grib biznesu, kas viņai prasīs ceļot, lai dabūtu pircējus un garas stundas darba, jo uzbūvēt biznesu nav vienkārši - vai Tu atbalstīsi, vai teiksi, ka naudas pietiek, priekš kam viņai šo?
08.09.2023 20:10 |

Reitings 1616
Elizabeteputnos @ 08.09.2023 20:03
izcils piemērs, ja atceraties, bija tāds miljonārs Haims Kogans - Lukoil vadītājs. Viņam bija krietni jaunāka sieva, bet tad viņš nomira. Tas bija jau laiku atpakaļ, kad ar sievu bija intervijas visos žurnālos. Viņa toreiz tieši tā, vārds vārdā stāstīja, ka viņa macās braukt ar auto, macās visas vīra finanšu lietas, visu, jo patiešām, kopā bija no ļoti jauniem gadiem(viņai) un neko pati neprata izdarīt.

Pēdējā Ievas Koganas intervijā viņa stāstīja, ka pēc vīra nāves māja tika apzagta, no vīra kontiem mistiski pazudusi nauda (vīra biznesa kompanjoni izlikās, ka neko nezina). Ieva studēja LU JF maģistros un gribēja strādāt par juristi. Droši vien jau strādā.
08.09.2023 20:16 |

Reitings 1847
Te pēdējā lapā ari apstiprinās, tas ko es vienmēr esmu teicu un, patiesībā, kas visiem sen ir zināms. Kā piemērs par jaunajām un "naivām" sievietēm tiek ņemts it kā viņas būtu bez maz vai invaldīdes, infantīlas, kuras neprot pilnīgi basic lietas dzīvē.
Kaut vai varu ņemt piemēru no savām attiecībām - draudzenei ir izglītība, ir gan tiesības, gan savas auto. Man ir atsevišķs konts, no kura tiek maksāti rēķini, ko dara tieši viņa. Es pat nezinu, kad ir nākamais maksājums - negribu zināt, neinteresē, ienākumi viņai pašai arī. Redzi, te jau ir tas, kas atklājās, ka ne visas jaunas sievietes, kuras vīrietis uztur ir dumjas, vai kā te grib pasniegt, pilnīgi, es pat nezinu kā to nosaukt - retarded? Protams, šīs sievietes to saka, lai kaut kā varētu pacelt savu vērtību, bet sorry mīļās, lai kā jūs centstos, nu nevarat jūs konkurēt ar tām jaunajām un smukajām, pat tad, ja jūs protams apmaksāt rēķinu caur internetbanku :D
08.09.2023 20:18 |

Reitings 1210
GhostGG @ 08.09.2023 20:18
Te pēdējā lapā ari apstiprinās, tas ko es vienmēr esmu teicu un, patiesībā, kas visiem sen ir zināms. Kā piemērs par jaunajām un "naivām" sievietēm tiek ņemts it kā viņas būtu bez maz vai invaldīdes, infantīlas, kuras neprot pilnīgi basic lietas dzīvē.
Kaut vai varu ņemt piemēru no savām attiecībām - draudzenei ir izglītība, ir gan tiesības, gan savas auto. Man ir atsevišķs konts, no kura tiek maksāti rēķini, ko dara tieši viņa. Es pat nezinu, kad ir nākamais maksājums - negribu zināt, neinteresē, ienākumi viņai pašai arī. Redzi, te jau ir tas, kas atklājās, ka ne visas jaunas sievietes, kuras vīrietis uztur ir dumjas, vai kā te grib pasniegt, pilnīgi, es pat nezinu kā to nosaukt - retarded? Protams, šīs sievietes to saka, lai kaut kā varētu pacelt savu vērtību, bet sorry mīļās, lai kā jūs centstos, nu nevarat jūs konkurēt ar tām jaunajām un smukajām, pat tad, ja jūs protams apmaksāt rēķinu caur internetbanku :D
un te nu mēs atgriežamies pie vecās labās dziesmas - ja nevari savu taisnību panākt, tad vismaz nosauc visas par vecām muļķēm un lieta darīta!
Viss, par ko es runāju ir, ka sievietei ir jābūt savām lietām un savam back up, jo nekad nezini, kā dzīvē ies. Viss. Par vecumu nerunāju vispār. Izbaudi nogali. Peace.
08.09.2023 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!