GhostGG @ 01.09.2023 11:55
Esmu 100% pārliecināts, ka esmu jau sen vairāk sastrādājis, nekā tu un tavs draugs, vīrs (ja tev tāds vispār ir) kopā nākamos 30 gadus ?
man nav neviena tetovējuma. Kas mani trigero, ja vēlies uzzināt, ir tas, ka vīrieši atkal un atkal uzspiež savus uzskatus ar galveno apakšdomu "ja nav kā mēs sakām un kā uzskatām, tad esi mēsls un nekam nederi" un ja viņiem šķiet, ka sievietēm savā dzīvē viss ir jāpakārto vīriešiem un tam, lai tiktu izvēlētas vīriešu vidū - jo absolūti nekas cits, kā izpatikt vīriešiem - sievietei dzīvē nevar būt. Tam ir jābūt numur viens mērķim dzīvē un vai sievietei tas patīk vai nepatīk, ir jādzīvo pēc patriarhāta noteikumiem.Jānis Parastais @ 01.09.2023 12:06
Nekas tā netrigero sievietes, kā neglaimojošs teksts, kas skar viņas pagātnes izvēli, ar ko pašas iebraukušas auzās. Noprotams, ka tās kas te cepās, arī ir tās aptetovētās, bet lielākā daļa tās kam ķēpājumu nav, piekrīt. Tāpat kā diskusijās par body count, tās kam tas ir liels, brēc, ka tam nav nozīmes, bet tās, kam ir mazs mierīgi sēž klusu, un saprot, ka ir tam nozīme.
Jānis Parastais @ 01.09.2023 12:06
Nekas tā netrigero sievietes, kā neglaimojošs teksts, kas skar viņas pagātnes izvēli, ar ko pašas iebraukušas auzās. Noprotams, ka tās kas te cepās, arī ir tās aptetovētās, bet lielākā daļa tās kam ķēpājumu nav, piekrīt. Tāpat kā diskusijās par body count, tās kam tas ir liels, brēc, ka tam nav nozīmes, bet tās, kam ir mazs mierīgi sēž klusu, un saprot, ka ir tam nozīme.
Jā, man ir foršs vīrs, mums ir divi kolosāli un veseli bērni, es ar visiem saviem tetovējumiem strādāju vienā no lielākajiem un zināmākajiem uzņēmumiem Latvijā, arī maniem kolēģiem ir tetovējumi.
Un tavu vērtību noteikti nepaaugstina
Jānis Parastais @ 01.09.2023 12:06
Lorra @ 01.09.2023 12:26
Tu saproti, ka Tu pats esi izlēmis, ka tetovējumi ir sūds un sievietes ar to iebraukušas auzās? Vai tiešām tik grūti saprast, ka sievietes tetovējas, jo viņām TAS PATĪK? Kā var būt tik aprobežoti cilvēki. ?
Elizabeteputnos @ 01.09.2023 12:15man nav neviena tetovējuma. Kas mani trigero, ja vēlies uzzināt, ir tas, ka vīrieši atkal un atkal uzspiež savus uzskatus ar galveno apakšdomu "ja nav kā mēs sakām un kā uzskatām, tad esi mēsls un nekam nederi" un ja viņiem šķiet, ka sievietēm savā dzīvē viss ir jāpakārto vīriešiem un tam, lai tiktu izvēlētas vīriešu vidū - jo absolūti nekas cits, kā izpatikt vīriešiem - sievietei dzīvē nevar būt. Tam ir jābūt numur viens mērķim dzīvē un vai sievietei tas patīk vai nepatīk, ir jādzīvo pēc patriarhāta noteikumiem.
Vīrieši labi jūt, ka ļoti strauji zaudē savu vērtību, nozīmi un ietekmi pār sievietēm un tas smagi sit pa dvēseli. Ja tā nebūtu, tad šādu diskusiju nebūtu. Tu vnk ietu un izvēlētos tādu sievieti, kāda atbilst Tavam personīgajam standartam, piemēram, bez tetovējumiem, nevis publiski sieviešu forumā ņaudētu kā pamests kaķēns, ka uķi puķi sievietes nedara tā, kā es gribu, vēēē
GhostGG @ 01.09.2023 11:55
Esmu 100% pārliecināts, ka esmu jau sen vairāk sastrādājis, nekā tu un tavs draugs, vīrs (ja tev tāds vispār ir) kopā nākamos 30 gadus ?
.Eksperte. @ 01.09.2023 12:49Ai, man vispār šis viss liekas priekš kaķiem. Ja tev ir pārliecība par kaut ko, nu taču dzīvo tajā pārliecībā un sev apkārt izvēlies cilvēkus, kas atbilst tavām normām. Es reāli nespēju iebraukt, kapēc jātaisa atklāti vairākas diskusijas, ar mērķi kasīties. Jūsu tajā BMW forumā arī iet meitenes un taisa diskusijas par džekiem neveiksminiekiem un resnuļiem ar maziem krāniem, piemēram?
kā Tu zināji? Negribēju tieši tā atklāti teikt, bet Tu tieši kā naglai uz galvas trāpiji. Varbūt kāda te strādā salonā, kur noņem tetovējumus, draudzīgi sarunāsim atlaidīti, lai sagrēkojušās meitenes var noņemt tetovējumus un foruma puikām sirds mierīga?dietiskais.cukurs @ 01.09.2023 13:02
Šis dvēsles kliedziens izklausās pēc pamatīga mazvērtības kompleksa.
kur ir tāds BMW forums?akul12 @ 01.09.2023 13:04
Visas iespējas būt pionierim un izveidot mazo krānu tēmu powerī ?
akul12 @ 01.09.2023 13:04
Visas iespējas būt pionierim un izveidot mazo krānu tēmu powerī ?
visi miruši, bmwpower ar bmw maza saistība, tas ir veču klaču forums.Elizabeteputnos @ 01.09.2023 13:11kur ir tāds BMW forums?
Ar to nepietiks. Ja meitenei laupīts gods, tur nekas vairs neglābs.Elizabeteputnos @ 01.09.2023 13:10kā Tu zināji? Negribēju tieši tā atklāti teikt, bet Tu tieši kā naglai uz galvas trāpiji. Varbūt kāda te strādā salonā, kur noņem tetovējumus, draudzīgi sarunāsim atlaidīti, lai sagrēkojušās meitenes var noņemt tetovējumus un foruma puikām sirds mierīga?
LuckyStrike @ 01.09.2023 13:47Ar to nepietiks. Ja meitenei laupīts gods, tur nekas vairs neglābs.
.Eksperte. @ 01.09.2023 12:49Ai, man vispār šis viss liekas priekš kaķiem. Ja tev ir pārliecība par kaut ko, nu taču dzīvo tajā pārliecībā un sev apkārt izvēlies cilvēkus, kas atbilst tavām normām. Es reāli nespēju iebraukt, kapēc jātaisa atklāti vairākas diskusijas, ar mērķi kasīties. Jūsu tajā BMW forumā arī iet meitenes un taisa diskusijas par džekiem neveiksminiekiem un resnuļiem ar maziem krāniem, piemēram?