Kāpēc daudz jaunas meitenes ir aptetovētas no galvas līdz kājām?

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Nesaprotu, kāpēc pēdējos gados ir tāds trends jau 18 gadniecēm būt apsmērētam ar tinti?
Vai tiešām ir meitenes, kas uzskata, ka tetovējumi palielina pievilcību, un vīriešiem tas patīk?
Vēsturiski tetovējumi bija jūrniekiem, cilvēkiem ar skarbu dzīvesveidu, kur bija regulāra dzeršana, vai smags darbs, un arī uz vergiem, karavīriem, prostitūtām un noziedzniekiem.
Pat lielākā daļa vīriešu izvairījās uz sevis tetovēt, jo tad tu asociējies ar zemu sociālo šķiru.
Vai tā varētu būt, ka sievietes kas tetovējās, mēģina validēt/apliecināt sevi jo jūtas kāda iemesla dēļ mazvērtīgas un grib izcelties, jo viņu dzīvē trūkst autoritātes vai jebkādu standartu?
Kā jau teicu, vēsturiski tetovējumi bija pazīme par nepakļaušanos sabiedrības normām, kas liecināja par vēlmi atrauties no noteikumiem.
Parasti tetovējumi bija kā brīdinājuma zīme normālajiem cilvēkiem, ka "labāk ar mani neielaisties", jo viņi spēlēja pēc citiem noteikumiem (karavīri, jūrnieki, kas bija gatavi nogalināt, utt).
31.08.2023 20:52 |

Reitings 41096
Reģ: 21.08.2023
Ja sievietei ir pīrsingi dažādās ķermeņa daļās, tas arī Tev nepatīk?
01.09.2023 01:29 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Un vēl, tetovējumi paliek tik populāri, ka nu jau tos sāk atbalstīt daudzas darba vietas, piemēram, jau dažas aviokompānijas sāk atbalstīt tetovējumus stjuartēm un nešķiro kurai ir tetovējumi un kurai nav. Tā kā šaubos, vai kāda kura ir uztaisījusi tetovējumus, tagad raud spilvenā, jo nevar kļūt par kaut kādu modeli. 😁
01.09.2023 06:49 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Lorra @ 01.09.2023 06:49
Un vēl, tetovējumi paliek tik populāri, ka nu jau tos sāk atbalstīt daudzas darba vietas, piemēram, jau dažas aviokompānijas sāk atbalstīt tetovējumus stjuartēm un nešķiro kurai ir tetovējumi un kurai nav. Tā kā šaubos, vai kāda kura ir uztaisījusi tetovējumus, tagad raud spilvenā, jo nevar kļūt par kaut kādu modeli. ?

Tāpēc ka neaptēsto ir kļuvuši tik daudz, ka nav jau vairs variantu, citādi nebūs kas strādā, ne jau tāpēc, ka tas pēkšņi būtu kļuvis kas labs un glaimojošs. Līdzīgi kā ar fiziskajiem normatīviem skolās un sportā, vairums kļuvuši tik švaki, ka latiņa jau nez cik reizes pazemināta, lai vispār kāds varētu tajā ierakstīties.
01.09.2023 07:43 |

Patīk
Reitings 2806
Jānis Parastais @ 01.09.2023 07:43

Tāpēc ka neaptēsto ir kļuvuši tik daudz, ka nav jau vairs variantu, citādi nebūs kas strādā, ne jau tāpēc, ka tas pēkšņi būtu kļuvis kas labs un glaimojošs. Līdzīgi kā ar fiziskajiem normatīviem skolās un sportā, vairums kļuvuši tik švaki, ka latiņa jau nez cik reizes pazemināta, lai vispār kāds varētu tajā ierakstīties.

Labi, mēs tevi sapratām. Tad dzīvo laimīgs tālāk un liec mierā tos aptetovētos neaptēstos cilvēciņus, Tev viņi dzīvot traucē? 🙂
01.09.2023 08:30 |

Reitings 656
Lorra @ 01.09.2023 08:30

Labi, mēs tevi sapratām. Tad dzīvo laimīgs tālāk un liec mierā tos aptetovētos neaptēstos cilvēciņus, Tev viņi dzīvot traucē? ?

Viņi jau sev zīmogu ir uzlikuši, kas tur ko vairs traucēt, bet varbūt vismaz vēl kāda, pirms sevi sačakarējusi, apdomāsies.
01.09.2023 08:37 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Jānis Parastais @ 01.09.2023 07:43

Neaptests ir tas,kas uzskata,ka drikst diskriminēt cilvēkus pec vizualām iezimēm.
01.09.2023 08:40 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Kenty @ 01.09.2023 08:40
Neaptests ir tas,kas uzskata,ka drikst diskriminēt cilvēkus pec vizualām iezimēm.

Bet Kiviču ar Lieni blakus tēmā noēd bez sāls dēļ viņu vizuālajām iezīmēm.
Redz viens noēdies, bet otrs nodzēries.
Tad kāpēc forumā dubultmorāle?
01.09.2023 08:46 |

Reitings 656
Kenty @ 01.09.2023 08:40

Pēc iedzimtām iezīmēm nedrīkst, tie ķēpājumi nav iedzimti, tā ir bijusi paša izvēle, prāta aptumsums vai sauc kā gribi. Un kā parasti, par savām kļūdām/izvēlēm dzīvē ir jāmaksā, bet tas jau sniegpārsliņām nepatīk un to nesaprot.
01.09.2023 08:47 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:37

Viņi jau sev zīmogu ir uzlikuši, kas tur ko vairs traucēt, bet varbūt vismaz vēl kāda, pirms sevi sačakarējusi, apdomāsies.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
01.09.2023 09:02 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:47

Pēc iedzimtām iezīmēm nedrīkst, tie ķēpājumi nav iedzimti, tā ir bijusi paša izvēle, prāta aptumsums vai sauc kā gribi. Un kā parasti, par savām kļūdām/izvēlēm dzīvē ir jāmaksā, bet tas jau sniegpārsliņām nepatīk un to nesaprot.

Ej un to saki tām notetovētajām, ko tu nāc nīdi forumā?
01.09.2023 09:06 |

Patīk
Reitings 2806
Jānis Parastais @ 01.09.2023 08:37

Cilvēki kuri grib tetovēties, ies un arī to darīs. Nevis lasīs forumu, ka kaut kādam Jānim un Aldim nepatīk un tad redz apdomāsies . 😂
01.09.2023 09:08 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
.Eksperte. @ 01.09.2023 09:06

Ej un to saki tām notetovētajām, ko tu nāc nīdi forumā?

Jo realitātē viņš dabūtu pa seju.😁 Formumā pīkstēt visi"baigie" veči (alpha males😁😁😁) māk, jo tas ir vienīgais brīdis, kad pietiek iekšu iepīkstēties.
01.09.2023 09:09 |

Reitings 2
Reģ: 01.09.2023
Sieviešu forumā sēdošs vīrietis ir kastrācijas pazīme🤡
01.09.2023 09:18 |

10 gadi
Reitings 5359
Reģ: 29.01.2009
.Eksperte. @ 31.08.2023 23:08

Tā ir medus maize pie vakara tējas ienākt sieviešu forumā ar savu pašpasludināto top viedokli kā viszinātājiem pār kādu sieviešu saistītu tematu un vērot, kā citas argumentē šo viedokli, kompensējot kaut kādu savu iztrūkumu.
Viņi zina, ja šeit lielākā daļa ir sievietes, tamdēļ veido provokatīva satura diskusijas, kur var izteikt savu pārliecību par kaut ko, jo ikdienā reāli nav kur to izteikt.
Bet es ticu, ka es uzrakstiju to, ko jūs jau pašas saprotat.
Ja mēs kolektīvi vienkārši nereaģētu uz atklātām provokācijām, tie veči varbūt aizietu citur. Atceraties teicienu, ka sūds nesmird, ja to nebaksta? Nu vo!

Nu nez, es arī esmu sieviete, bet absolūti piekrītu viņa viedoklim. Neuzskatu to par provokāciju.
Droši variet mīnusot, manu viedokli tas nemainīs:)
01.09.2023 09:18 |

Patīk
Reitings 2806
gii_star @ 01.09.2023 09:18

Nu nez, es arī esmu sieviete, bet absolūti piekrītu viņa viedoklim. Neuzskatu to par provokāciju.

Tas jau ir tikai normāli, ka cilvēkiem atšķiras gaumes. Man patīk, Tev nepatīk. Lieta tajā, kā to cilvēks pasniedz. Nu nevar saukāt cilvēkus par neaptēstiem un neglītiem no zemākas šķiras tikai tādēļ, ka viņi ar savu ķermeni ir izdarījuši to kas viņiem pašiem patīk, jo tas neatbilst Taviem standartiem.
01.09.2023 09:28 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Ziniet, kas mani tik ļoti uzjautrina? Te figurēja apgalvojums, ka tetovētajām dāmām ir tik ļoti vienalga (nU Tā, kA ĻoTi), ko par šo visu domā vīrieši, bet izrādās, ka, ja izsakās neglaimojoši, tad acīmredzot šis cilvēks ir "idiņš", "kastrēts", "dabūs pa muti" utt.
Atgriežoties pie tēmas, laikam cilvēkiem šķiet, ka tetovējums viņus padara kaut kādā veidā interesantākus, atšķir no pārējiem? Nesaredz savu dabas doto unikalitāti? Vai vienkārši grib skriet līdzi modei?
Es personīgi nekad netetovētos, jo lepojos ar Dēklas dāvāto ķermeni un nevēlos tam "zīmēt" pa virsu. Protams, aizdomājos par tetovēto indivīdu dvēseles stāvokli, bet neteiktu, ka tetovējumi mani kā īpaši aizskar. Bezgaumīgi? Jā, noteikti! Bet laiki mainās un mode arīdzan.
01.09.2023 09:41 |

Reitings 2134
gii_star @ 01.09.2023 09:18

Neviens arī neliedz piekrist viedoklim. Es domāju, ka ir vel kādas, kuras piekritīs. Es tomēr par apzinātu vēlmi provocēt publiku. Šeit ir tāda vaļīgāka atmosfēra kā citur.
01.09.2023 09:41 |

Reitings 64
Reģ: 15.03.2023
Agrākos laikos normāli vīrieši strādāja, nevis sēdēja meiteņu klaču forumos ar debilām diskusijām😀 Un te arī ar iedzimtību maz sakara.
01.09.2023 09:46 |

Reitings 775
Reģ: 11.02.2023
dietiskais.cukurs @ 01.09.2023 09:41
Ziniet, kas mani tik ļoti uzjautrina? Te figurēja apgalvojums, ka tetovētajām dāmām ir tik ļoti vienalga (nU Tā, kA ĻoTi), ko par šo visu domā vīrieši, bet izrādās, ka, ja izsakās neglaimojoši, tad acīmredzot šis cilvēks ir "idiņš", "kastrēts", "dabūs pa muti" utt.
Atgriežoties pie tēmas, laikam cilvēkiem šķiet, ka tetovējums viņus padara kaut kādā veidā interesantākus, atšķir no pārējiem? Nesaredz savu dabas doto unikalitāti? Vai vienkārši grib skriet līdzi modei?
Es personīgi nekad netetovētos, jo lepojos ar Dēklas dāvāto ķermeni un nevēlos tam "zīmēt" pa virsu. Protams, aizdomājos par tetovēto indivīdu dvēseles stāvokli, bet neteiktu, ka tetovējumi mani kā īpaši aizskar. Bezgaumīgi? Jā, noteikti! Bet laiki mainās un mode arīdzan.

Te jau uzvilkās tikai tādēļ, jo sākās apgalvojumi par zemākām šķirām, to cik drausmīgi izksatās, sāka saukāt par neaptestiem cilvēkiem, neglitiem, ar mentālām rpoblemām, tad ko? Viņām jāklusē? Lai gan pareizi jau būtu, gudrākie piekāpjas tomēr un paklusē.
Man pa dzīvi ir tikai viens cilvēks pateicis, ka viņam nepatīk mani tatto, bet kādi 20 cilvēki teikuši cik ļoti viņiem patīk. Es uzklausīju to cilvēciņu un teicu, jā katram ir sava gaumē un tas ir tikai ok.
01.09.2023 09:49 |

Reitings 2134

Iedomājies, tu izdomā veidot uz sevis tetovējumu. Ar nozīmi, bez nozīmes, vienalga. Tu neprasi citiem viedokli vai patīk, nepatīk, ir labi vai nav, vadies pēc savām iekšējām sajūtām un dari kaut ko ar SAVU ķermeni, pār kuru nevienam citam nav atbildības, jo tu ar sevi sadzīvo dienu no dienas. Un tad atnāk kāds, visbiežāk, vīrietis un saka, ka tu vienkārši esi mentāli nestabila šo tetovējumu dēļ. Ka tev tagad vairs nav vērtības, tu esi uzmanības meklētāja, esi sevi izkropļojusi, respektīvi teju norakstāma. Dēļ zīmējuma uz ķermeņa, ar kuru nevienam citam, izņemot sevi pašu, nav jādzīvo. Tev nerastos pretīga sajūta, ja no malas kāds nāktu komentēt kaut ko, kā viedokli tu neesi prasijis, padarot tevi par kaut kādu morālu invalīdu un noniecinot? Nu būs kāds, kam nepatiks. Protams. Vai tapēc jānoniecina, jāpazemo? Nedomāju.
01.09.2023 09:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)