Atbalsts @ 01.09.2023 21:27Es arī neatbalstu tetovējumus. Tieši nopētīju šodien rindā, kā izskatās puķītes dāmai gados uz kājas apakšējās daļas. Kāpēc?
YaeMiko @ 01.09.2023 21:20
Atbildi ar kaut kādu statistikas pierādījumu lūdzu?
Ar to ka divas reizes esmu redzējusi ka nemaina daudzreiz lietojamās šālītes-metāla vai plastmasas ko sterilizē. Ieliek instrumentus no iepriekšējā pacienta mutes un tad nenotīra /nenomaina šālīti un liek tur nākamā pacienta instrumentus kurus atkārtoti var nākties likt mutē. Forši ne?
Izdomāti stereotipi ka tetovētāji velkt tikai melnus cimdus. Bet vispārējā viņi to dara, jo tetovēšanas procesa laikā tinte nonāk uz cimdiem un uz melniem to var mazāk pamanīt. Un vispār mums medicīnas iestādē ir dažādu krāsu cimdi arī melni, zili un rozā.
akul12 @ 01.09.2023 21:32
Kādu statistiku tu gribi? Hiv, hepatīta inficēšanās avoti nav viegli nosakāmi, jo inkubācijas periods liels.
Traki jums tur galvaspilsētā ? Man laukos zobārsti forši, bet tatto gan 2 no 3 briesmīgi sanākuši.
Lorra @ 01.09.2023 21:31
Oo pat atbalsts iesaistījās. Kā reiz uz piektdienas vakaru. Ballīte notiek? ? Kāpēc dāmai tetovējums? Jo viņai patīk, nevarētu tā būt?
Man tieši patīk noskatīties uz vecākiem cilvēkiem ar tetovējumiem, man liekas stilīgi un kruti. Tieši tādēļ man pats stulbākais apgalvojums ir “ kā Tu izskatīsies vecumdienās”? Kā, kā? Stilīgi un forši.
Jānis Parastais @ 01.09.2023 20:32
Sorry, mazulīt, garām, nav man nekādi otri profili. Nevari pārdzīvot, ka vēl kāds nedomā Tev pa prātam?
Un beidz visu laiku malt nesaprotamu sviestu par kaut kādām biksēm, spiedieniem utt., laikam pašai kaut kāds spiediens ne tur parādījies, ka tik nav no tiem tetovējumiem kādas problēmas radušās.
akul12 @ 01.09.2023 21:34
Vecumdienās tatto ir nenosakāms, vismaz tām omēm kurām viņš ir no padomju laikiem.
Lorra @ 01.09.2023 21:39
Tetovējumus var arī atjaunot, kad sāk izplūst.
lookatyourself @ 01.09.2023 20:21
Un kur ir visas tās smukās, netetovetās.. vai tik liela daļa Dubajā vai kur tur nepelna ar savu tīro, netetovēto ķermeni? ? nu, kur var būt tik aizspriedumaini cilvēki mūsdienās. Sacepušies jau ir tie, kuri nekādīgi nevar pierādīt, ka tie tetovētie ir zemais slānis. Pret katru apgalvojumu vismaz viens reāls pierādījums, ka tā nav :)
akul12 @ 01.09.2023 21:32
Kādu statistiku tu gribi? Hiv, hepatīta inficēšanās avoti nav viegli nosakāmi, jo inkubācijas periods liels.
Traki jums tur galvaspilsētā ? Man laukos zobārsti forši, bet tatto gan 2 no 3 briesmīgi sanākuši.
akul12 @ 01.09.2023 21:54Nav pārāk laba reklāma Latvijas med iestādēm no med darbienieka ?
Neskaitot pašus tetovētāju salonus, tie joprojām ir cietumi.
Andie @ 01.09.2023 22:12
Khem....tu cietumā esi bijis? Sakarā ar to, ka mana darbības sfēra ir saistīta t.sk. agrāk arī ar cietumiem, tad varu pateikt, ka tur tetovēto nav tik daudz kā visiem liekas un tie tetovējumi, kas ir, ir atsevišķām iekšējām "klasēm" cietumnieku.
user983573 @ 01.09.2023 21:43
Es neko nemēģinu pierādīt, bet rakstu savu viedokli. No tiem tetovējumiem, ko ikdienā nejauši redzu, 9 no 10 ir bezgaumīgi, izbalējuši, izplūduši, un liek cilvēkiem izskatīties lēti un stulbi. Saprotu, ka nepatīkami lasīt, tāpēc meklē kaut kādus izņēmumus, lai kaut ko "pierādītu", bet izņēmumi ir tikai tas - izņēmumi no normas. Kāda mūsdienās ir iestāde, kur ir vislielākais tetovēto pārsvars? Neskaitot pašus tetovētāju salonus, tie joprojām ir cietumi.
Atbalsts @ 01.09.2023 21:27Es arī neatbalstu tetovējumus. Tieši nopētīju šodien rindā, kā izskatās puķītes dāmai gados uz kājas apakšējās daļas. Kāpēc?
Un to arī rekomendē.Meistars novērtē kādā stavoklī ir vecais ,30 gadus vecs tatoo.(kā piemērs)vainu korektē vai vispār pārveido pavism jaunu. Nekādu problēmu.Ja cilvēkam nav vēlēšanās atjaunot,to arī nedara.Tā ir tīri viņa personigā izvēle.Lorra @ 01.09.2023 21:39
Tetovējumus var arī atjaunot, kad sāk izplūst.
mana mamma 58 gadi.uztaisija savu pirmo tatoo.pirms tam žēligu aci skatijas un sapņoja.Tas nespratis,ko padomās veikala Anna(piemērs) Bet sapņoja par tieši to skici lidz kaulam.Kad uztaisiju nesen savu trešo(Ir te dāmas no manas diskusijas te,) mamma pateica "es taisišu vismaz savu dzīves otru pusi darīšu to ko es pati gribu" Un uztaisīja, pie mana pirmā meistara.Un lēkā kā bērns ,ielēcis peļķē.Cik ilgi baidijās no cilvēku nosodījuma.Visiem šiem ,kas lien cilvēku izvēlēs iesaku nelīst,bet atrast savu ar ko iepriecināt savu iekšejo bērnuakul12 @ 01.09.2023 21:34
Vecumdienās tatto ir nenosakāms, vismaz tām omēm kurām viņš ir no padomju laikiem.