Kāpēc daudz jaunas meitenes ir aptetovētas no galvas līdz kājām?

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Nesaprotu, kāpēc pēdējos gados ir tāds trends jau 18 gadniecēm būt apsmērētam ar tinti?
Vai tiešām ir meitenes, kas uzskata, ka tetovējumi palielina pievilcību, un vīriešiem tas patīk?
Vēsturiski tetovējumi bija jūrniekiem, cilvēkiem ar skarbu dzīvesveidu, kur bija regulāra dzeršana, vai smags darbs, un arī uz vergiem, karavīriem, prostitūtām un noziedzniekiem.
Pat lielākā daļa vīriešu izvairījās uz sevis tetovēt, jo tad tu asociējies ar zemu sociālo šķiru.
Vai tā varētu būt, ka sievietes kas tetovējās, mēģina validēt/apliecināt sevi jo jūtas kāda iemesla dēļ mazvērtīgas un grib izcelties, jo viņu dzīvē trūkst autoritātes vai jebkādu standartu?
Kā jau teicu, vēsturiski tetovējumi bija pazīme par nepakļaušanos sabiedrības normām, kas liecināja par vēlmi atrauties no noteikumiem.
Parasti tetovējumi bija kā brīdinājuma zīme normālajiem cilvēkiem, ka "labāk ar mani neielaisties", jo viņi spēlēja pēc citiem noteikumiem (karavīri, jūrnieki, kas bija gatavi nogalināt, utt).
31.08.2023 20:52 |

Reitings 47
Reģ: 25.08.2023
Parasti tetovējumi bija kā brīdinājuma zīme normālajiem cilvēkiem, ka "labāk ar mani neielaisties"

Tagad jau arī tā ir. Cik tetovētos zinu, gan vīriešus, gan sievietes, visiem ir kaut kādas problēmas. Un arī otrādi - cik zinu cilvēkus, kas tiešām dzīvē daudz sasnieguši (nerunāju par milzīgu naudu, bet ļoti labu reputāciju gan kā cilvēkiem gan darbā, ļoti labu ģimenes dzīvi, draugiem, veselīgu dzīvesveidu bez dzerstiņiem utt.), neesmu ievērojusi, ka kādam no viņiem būtu tetovējumi. Kādam varbūt arī ir, bet gandrīz vienmēr tie ir ļoti trashy cilvēki, kas notetovējas. Un jā, daudzi no šiem cilvēkiem paši sevi pilnīgi un galīgi neuzskata par trashy, tāpat kā arī dāmas ar pīļļūpām sevi bieži vien uzskata par pašu sabiedrības krējumu.
01.09.2023 18:22 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
profile picture @ 01.09.2023 17:56

Kāpēc Malibu Steisija, Tu uzbrūc cilvēkam, kurš interesējas par vēsturi, un neko tādu nepareizu nav sarakstijis?
Ko tu te tagad atnāci audzināt cilvēkus, par to ko darīt vai nedarīt? Audzināšanas un vēstures stundas tagad pasniegsi forumā? ?
Nevelc iekšā savu audzināšanu un morāli. Un nenorādi cilvēkiem, ko rakstīt un ko nē,pavēles formā!
Cilvēkam IR tiesības uz diskusiju un savu viedokli. Un cilvēks var runāt arī par to, ko viņs varbūt ne pārāk labi saprot un izprot.
Takā drizāk Tu te nenorādi, ko rakstīt un ko nē. ? Tava padomju laika audzināšana, attiecas uz Tevi, ne citiem.Nevelc iekšā savu morāli! Kas tu tāda esi? Audzinātaja? Norāditāja atradusies, ko drīkst un ko nedrīkst, ej citiem baksti sejā!!

Opā, otrs profiliņš Jānim Parastajam, nice, nice.🤣 Interesējas par vēsturi, aha,😁 bet nu droši vien ir PSRS relekvija pats.😁
Kādam te apakšbikses mezglā konkrētā sasējušās.
01.09.2023 18:28 |

Reitings 775
Reģ: 11.02.2023
user983573 @ 01.09.2023 18:22

Tagad jau arī tā ir. Cik tetovētos zinu, gan vīriešus, gan sievietes, visiem ir kaut kādas problēmas. Un arī otrādi - cik zinu cilvēkus, kas tiešām dzīvē daudz sasnieguši (nerunāju par milzīgu naudu, bet ļoti labu reputāciju gan kā cilvēkiem gan darbā, ļoti labu ģimenes dzīvi, draugiem, veselīgu dzīvesveidu bez dzerstiņiem utt.), neesmu ievērojusi, ka kādam no viņiem būtu tetovējumi. Kādam varbūt arī ir, bet gandrīz vienmēr tie ir ļoti trashy cilvēki, kas notetovējas. Un jā, daudzi no šiem cilvēkiem paši sevi pilnīgi un galīgi neuzskata par trashy, tāpat kā arī dāmas ar pīļļūpām sevi bieži vien uzskata par pašu sabiedrības krējumu.

Kā var but tik aprobežota domāšana.😂 Ir tiiik daudz tetovētu sportisku cilvēku, ar lieliem sasniegumiem dzīvē, labu reputāciju u.t.t k. Kas tā par domāšanu, ka tikai trashy cilvēki ir tetovēti. Cik Tev ir gadi? 70? 😂
Šie ir divi piemēri kurus uzreiz pirmajā minūtē atradu. Arī netetovetiem cilvēkiem ir savi tarakāni galvā, savas problēmas, depresijas un viss pārējais. Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji. 😂

01.09.2023 18:35 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji.

Donora centrs neņem asinis no nesen tetovētajiem, nezin kāpēc? 😁
01.09.2023 18:47 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
akul12 @ 01.09.2023 18:47

Donora centrs neņem asinis no nesen tetovētajiem, nezin kāpēc? ?

Ņem gan😅, bet ne uz reiz, tāpat kā pēc vakcīnām, antibiotiku lietošanām.
01.09.2023 19:11 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Lorra @ 01.09.2023 18:11
Visi pārāk uzvilkti liekas šajā diskusijā.?

Vai ne? Bet izklaidējoši lasīt 😀 Un vilciens sen jau noskrējis no sliedēm 😀
01.09.2023 19:31 |

Reitings 47
Reģ: 25.08.2023
Lesleey @ 01.09.2023 18:35

Kā var but tik aprobežota domāšana.? Ir tiiik daudz tetovētu sportisku cilvēku, ar lieliem sasniegumiem dzīvē, labu reputāciju u.t.t k. Kas tā par domāšanu, ka tikai trashy cilvēki ir tetovēti. Cik Tev ir gadi? 70? ?
Šie ir divi piemēri kurus uzreiz pirmajā minūtē atradu. Arī netetovetiem cilvēkiem ir savi tarakāni galvā, savas problēmas, depresijas un viss pārējais. Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji. ?

Tas, ka daudziem sportistiem un instagramerēm ir tetovējumi ir skaidrs. Tās nav nekādas augstās klases nodarbošanās. Paskaties, cik daudzi ķirurgi ir notetovēti, cik daudzus tiesnešus rotā tatuhas, cik arhitektiem uz sejas sazīmēti ķiņķēziņi? Tetovējas noteikts sabiedrības slānis, kurā intelekts nav tas augstākais, un bieži komplektā arī ne tas labākais raksturs, vai pat psiholoģiskas problēmas.
01.09.2023 19:40 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
GhostGG @ 01.09.2023 14:41

muļķībasm iegooglee tatoo uz vīriešiem, kuriem vispār nav muskuļi, un nevis, kur kādam ir MAZ muskuļi, bet kuriem praktiski vispār nav. Sorry, bet nekas tur labs neizskatās.
Piemēram - https://tattooviewer.com/beautiful-man-with-left-half-sleeve-tattoo Tiešām gribi teikt, ka nomainot tatoo stilu viņam viņi labi izskatīsies? Nesmīdini.

Ļoti sliktas kvalitātes tetovējums, kurš ir vecs un izbalējis. Vajadzētu touch up. Atrod Arī pašuu neglītāko bildi internetā. 😂 Ir daudz tievu vīriešu ar tetovējumiem un izskatās okey.
01.09.2023 19:46 |

Reitings 12
Reģ: 31.08.2023
Lesleey @ 01.09.2023 18:35

Kā var but tik aprobežota domāšana.? Ir tiiik daudz tetovētu sportisku cilvēku, ar lieliem sasniegumiem dzīvē, labu reputāciju u.t.t k. Kas tā par domāšanu, ka tikai trashy cilvēki ir tetovēti. Cik Tev ir gadi? 70? ?
Šie ir divi piemēri kurus uzreiz pirmajā minūtē atradu. Arī netetovetiem cilvēkiem ir savi tarakāni galvā, savas problēmas, depresijas un viss pārējais. Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji. ?

Cik es esmu pētijusi, tad uz ielām redzami pāri, kuri abi ir tetovējušies, ipaši tagad vasarā, kad nēsā kreklus, un kleitas, var labāk redzēt kuram, kādi ir tie tetovējumi,jo ziemā mēs uz ielām neredzam, kādi tetovējumi ir uz rokām, kājām. ✴
Redzu pārus, kuri abi nav tetovējušies. Negadās man redzēt cilvēkus, kur viens no pāra ir uztaisijis tatto uz ķermeņa pa visu muguru, kamēr otram vispār nav pat maza tatto. 🖋
01.09.2023 19:47 |

Reitings 1033
akul12 @ 01.09.2023 18:47

Donora centrs neņem asinis no nesen tetovētajiem, nezin kāpēc? ?

Tā pat kā neņem asinis no tiem kuriem nesen bija kolonoskopija, operācijas, stomatoloģijas procedūras. 3 mēnešus nedrīkst nodot asinis pēc visa šī un arī tetovējuma. Hmm... 🤔 Tetovējumu salons ir tīrāks kā tavs telefons.
01.09.2023 19:54 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Es nesaprotu, kāds tad te ir mērķis tagad? 😀
Karoče tetovējas padibenes, to mēs esam tā kā noskaidrojuši. Pa cik te daudzas šim viedoklim oponē, es pieņemu, ka mums ir tetovējumi. Mēs atrodamies šeit, šajā platformā. A ko jūs tad rič boji un tintes neskartie intelektuāļi te darat pie zemā slāņa? 😀
01.09.2023 19:55 |

Reitings 1033
user983573 @ 01.09.2023 19:40

Tas, ka daudziem sportistiem un instagramerēm ir tetovējumi ir skaidrs. Tās nav nekādas augstās klases nodarbošanās. Paskaties, cik daudzi ķirurgi ir notetovēti, cik daudzus tiesnešus rotā tatuhas, cik arhitektiem uz sejas sazīmēti ķiņķēziņi? Tetovējas noteikts sabiedrības slānis, kurā intelekts nav tas augstākais, un bieži komplektā arī ne tas labākais raksturs, vai pat psiholoģiskas problēmas.

Pag tu domā ka ķirurģiem nav tetovējumu, vai nesapratu? Es agrāk strādāju kopā ar vienu bērnu ķirurgu kuram bija abas rokas tetovējums, un kāja arī viena. Anastezilogam ar ko kopā strādāju arī ir tetovējumi un man arī ir tetovējumi. Un vēl daudziem citiem darbiniekiem slimnīcā redzu. Zemais sabiedrības slānis?
01.09.2023 19:58 |

Reitings 64
Reģ: 15.03.2023
.Eksperte. @ 01.09.2023 19:55
Es nesaprotu, kāds tad te ir mērķis tagad? ?
Karoče tetovējas padibenes, to mēs esam tā kā noskaidrojuši. Pa cik te daudzas šim viedoklim oponē, es pieņemu, ka mums ir tetovējumi. Mēs atrodamies šeit, šajā platformā. A ko jūs tad rič boji un tintes neskartie intelektuāļi te darat pie zemā slāņa? ?

Un kur ir visas tās smukās, netetovetās.. vai tik liela daļa Dubajā vai kur tur nepelna ar savu tīro, netetovēto ķermeni? 😀 nu, kur var būt tik aizspriedumaini cilvēki mūsdienās. Sacepušies jau ir tie, kuri nekādīgi nevar pierādīt, ka tie tetovētie ir zemais slānis. Pret katru apgalvojumu vismaz viens reāls pierādījums, ka tā nav :)
01.09.2023 20:21 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Andie @ 01.09.2023 18:28

Opā, otrs profiliņš Jānim Parastajam, nice, nice.? Interesējas par vēsturi, aha,? bet nu droši vien ir PSRS relekvija pats.?
Kādam te apakšbikses mezglā konkrētā sasējušās.

Sorry, mazulīt, garām, nav man nekādi otri profili. Nevari pārdzīvot, ka vēl kāds nedomā Tev pa prātam?
Un beidz visu laiku malt nesaprotamu sviestu par kaut kādām biksēm, spiedieniem utt., laikam pašai kaut kāds spiediens ne tur parādījies, ka tik nav no tiem tetovējumiem kādas problēmas radušās.
01.09.2023 20:32 |

Reitings 3703
YaeMiko

Saprotu, ka med jomā strādā? Tad tākā zinātu, ka tatto saloni ir augsta riska nākošie aiz mājas manikīriem.
01.09.2023 20:43 |

Reitings 1033
akul12 @ 01.09.2023 20:43

Saprotu, ka med jomā strādā? Tad tākā zinātu, ka tatto saloni ir augsta riska nākošie aiz mājas manikīriem.

Tā ir kaut kāda statistika izpētīta? Uz tiem kuriem es eju tie ir tīrāki nekā dažs labs zobārsta kabinets.
01.09.2023 20:59 |

Reitings 3703
YaeMiko @ 01.09.2023 20:59

Tā ir kaut kāda statistika izpētīta? Uz tiem kuriem es eju tie ir tīrāki nekā dažs labs zobārsta kabinets.

Pēc kā nosaki tīrību 😁
Tas, ka zobārsts nevalkā melnus cimdiņus 😁
01.09.2023 21:08 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
.Eksperte. @ 01.09.2023 19:55
Es nesaprotu, kāds tad te ir mērķis tagad? ?
Karoče tetovējas padibenes, to mēs esam tā kā noskaidrojuši. Pa cik te daudzas šim viedoklim oponē, es pieņemu, ka mums ir tetovējumi. Mēs atrodamies šeit, šajā platformā. A ko jūs tad rič boji un tintes neskartie intelektuāļi te darat pie zemā slāņa? ?

Manā draugu/ģimenes lokā nav cilvēku ar tādiem uzskatiem kā šī portāla lietotāju monolītam. Fascinējoši palasīt, ko domā citās aprindās. Daudzveidība - vai nav skaisti? 😀
01.09.2023 21:11 |

Reitings 1033
akul12 @ 01.09.2023 21:08

Pēc kā nosaki tīrību ?
Tas, ka zobārsts nevalkā melnus cimdiņus ?

Atbildi ar kaut kādu statistikas pierādījumu lūdzu?
Ar to ka divas reizes esmu redzējusi ka nemaina daudzreiz lietojamās šālītes-metāla vai plastmasas ko sterilizē. Ieliek instrumentus no iepriekšējā pacienta mutes un tad nenotīra /nenomaina šālīti un liek tur nākamā pacienta instrumentus kurus atkārtoti var nākties likt mutē. Forši ne?
Izdomāti stereotipi ka tetovētāji velkt tikai melnus cimdus. Bet vispārējā viņi to dara, jo tetovēšanas procesa laikā tinte nonāk uz cimdiem un uz melniem to var mazāk pamanīt. Un vispār mums medicīnas iestādē ir dažādu krāsu cimdi arī melni, zili un rozā.
01.09.2023 21:20 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
dietiskais.cukurs @ 01.09.2023 21:11

Manā draugu/ģimenes lokā nav cilvēku ar tādiem uzskatiem kā šī portāla lietotāju monolītam. Fascinējoši palasīt, ko domā citās aprindās. Daudzveidība - vai nav skaisti? ?

Nu tad tik turpini fascinēties. 😀
01.09.2023 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)