Parasti tetovējumi bija kā brīdinājuma zīme normālajiem cilvēkiem, ka "labāk ar mani neielaisties"
profile picture @ 01.09.2023 17:56
Kāpēc Malibu Steisija, Tu uzbrūc cilvēkam, kurš interesējas par vēsturi, un neko tādu nepareizu nav sarakstijis?
Ko tu te tagad atnāci audzināt cilvēkus, par to ko darīt vai nedarīt? Audzināšanas un vēstures stundas tagad pasniegsi forumā? ?
Nevelc iekšā savu audzināšanu un morāli. Un nenorādi cilvēkiem, ko rakstīt un ko nē,pavēles formā!
Cilvēkam IR tiesības uz diskusiju un savu viedokli. Un cilvēks var runāt arī par to, ko viņs varbūt ne pārāk labi saprot un izprot.
Takā drizāk Tu te nenorādi, ko rakstīt un ko nē. ? Tava padomju laika audzināšana, attiecas uz Tevi, ne citiem.Nevelc iekšā savu morāli! Kas tu tāda esi? Audzinātaja? Norāditāja atradusies, ko drīkst un ko nedrīkst, ej citiem baksti sejā!!
user983573 @ 01.09.2023 18:22
Tagad jau arī tā ir. Cik tetovētos zinu, gan vīriešus, gan sievietes, visiem ir kaut kādas problēmas. Un arī otrādi - cik zinu cilvēkus, kas tiešām dzīvē daudz sasnieguši (nerunāju par milzīgu naudu, bet ļoti labu reputāciju gan kā cilvēkiem gan darbā, ļoti labu ģimenes dzīvi, draugiem, veselīgu dzīvesveidu bez dzerstiņiem utt.), neesmu ievērojusi, ka kādam no viņiem būtu tetovējumi. Kādam varbūt arī ir, bet gandrīz vienmēr tie ir ļoti trashy cilvēki, kas notetovējas. Un jā, daudzi no šiem cilvēkiem paši sevi pilnīgi un galīgi neuzskata par trashy, tāpat kā arī dāmas ar pīļļūpām sevi bieži vien uzskata par pašu sabiedrības krējumu.
Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji.
akul12 @ 01.09.2023 18:47
Donora centrs neņem asinis no nesen tetovētajiem, nezin kāpēc? ?
Lorra @ 01.09.2023 18:11Visi pārāk uzvilkti liekas šajā diskusijā.?
Lesleey @ 01.09.2023 18:35
Kā var but tik aprobežota domāšana.? Ir tiiik daudz tetovētu sportisku cilvēku, ar lieliem sasniegumiem dzīvē, labu reputāciju u.t.t k. Kas tā par domāšanu, ka tikai trashy cilvēki ir tetovēti. Cik Tev ir gadi? 70? ?
Šie ir divi piemēri kurus uzreiz pirmajā minūtē atradu. Arī netetovetiem cilvēkiem ir savi tarakāni galvā, savas problēmas, depresijas un viss pārējais. Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji. ?
GhostGG @ 01.09.2023 14:41
muļķībasm iegooglee tatoo uz vīriešiem, kuriem vispār nav muskuļi, un nevis, kur kādam ir MAZ muskuļi, bet kuriem praktiski vispār nav. Sorry, bet nekas tur labs neizskatās.
Piemēram - https://tattooviewer.com/beautiful-man-with-left-half-sleeve-tattoo Tiešām gribi teikt, ka nomainot tatoo stilu viņam viņi labi izskatīsies? Nesmīdini.
Lesleey @ 01.09.2023 18:35
Kā var but tik aprobežota domāšana.? Ir tiiik daudz tetovētu sportisku cilvēku, ar lieliem sasniegumiem dzīvē, labu reputāciju u.t.t k. Kas tā par domāšanu, ka tikai trashy cilvēki ir tetovēti. Cik Tev ir gadi? 70? ?
Šie ir divi piemēri kurus uzreiz pirmajā minūtē atradu. Arī netetovetiem cilvēkiem ir savi tarakāni galvā, savas problēmas, depresijas un viss pārējais. Varbūt vēl pasaki, ka visai tetovetie ir narkomāni un dzērāji. ?
akul12 @ 01.09.2023 18:47
Donora centrs neņem asinis no nesen tetovētajiem, nezin kāpēc? ?
user983573 @ 01.09.2023 19:40
Tas, ka daudziem sportistiem un instagramerēm ir tetovējumi ir skaidrs. Tās nav nekādas augstās klases nodarbošanās. Paskaties, cik daudzi ķirurgi ir notetovēti, cik daudzus tiesnešus rotā tatuhas, cik arhitektiem uz sejas sazīmēti ķiņķēziņi? Tetovējas noteikts sabiedrības slānis, kurā intelekts nav tas augstākais, un bieži komplektā arī ne tas labākais raksturs, vai pat psiholoģiskas problēmas.
.Eksperte. @ 01.09.2023 19:55Es nesaprotu, kāds tad te ir mērķis tagad? ?
Karoče tetovējas padibenes, to mēs esam tā kā noskaidrojuši. Pa cik te daudzas šim viedoklim oponē, es pieņemu, ka mums ir tetovējumi. Mēs atrodamies šeit, šajā platformā. A ko jūs tad rič boji un tintes neskartie intelektuāļi te darat pie zemā slāņa? ?
Andie @ 01.09.2023 18:28
Opā, otrs profiliņš Jānim Parastajam, nice, nice.? Interesējas par vēsturi, aha,? bet nu droši vien ir PSRS relekvija pats.?
Kādam te apakšbikses mezglā konkrētā sasējušās.
YaeMiko
akul12 @ 01.09.2023 20:43
Saprotu, ka med jomā strādā? Tad tākā zinātu, ka tatto saloni ir augsta riska nākošie aiz mājas manikīriem.
YaeMiko @ 01.09.2023 20:59
Tā ir kaut kāda statistika izpētīta? Uz tiem kuriem es eju tie ir tīrāki nekā dažs labs zobārsta kabinets.
.Eksperte. @ 01.09.2023 19:55Es nesaprotu, kāds tad te ir mērķis tagad? ?
Karoče tetovējas padibenes, to mēs esam tā kā noskaidrojuši. Pa cik te daudzas šim viedoklim oponē, es pieņemu, ka mums ir tetovējumi. Mēs atrodamies šeit, šajā platformā. A ko jūs tad rič boji un tintes neskartie intelektuāļi te darat pie zemā slāņa? ?
akul12 @ 01.09.2023 21:08
Pēc kā nosaki tīrību ?
Tas, ka zobārsts nevalkā melnus cimdiņus ?
dietiskais.cukurs @ 01.09.2023 21:11
Manā draugu/ģimenes lokā nav cilvēku ar tādiem uzskatiem kā šī portāla lietotāju monolītam. Fascinējoši palasīt, ko domā citās aprindās. Daudzveidība - vai nav skaisti? ?