Andie @ 31.08.2023 09:32
Tas izklausās aizdomīgi lēti, ar šo ir baigi jāuzmanās, man ir bijis iegrābiens ar lētajiem stikliem, beigās pēc bišķīt vairāk kā gada bija jāpārliek, jo līmēties sāka vaļā (sāka mitrums krāties) un stikls ļoti viegli skrāpējās (izskatijās ļaunāk nekā OEM ko es nomainīju), tāpec baigi jāpievērš uzmanība kādu stiklu liek, jo toreiz man ielika kaut kādu palētu, kopš tās reizes es pati sūtu stiklu un sēžu un uz nagiem skatos, kā liek un ko liek.?
Šeit gan īsti nepiekritīšu.
Cena ir ļoti atšķirīga pirmkārt vai to dara liels serviss ( jo neaizmirsīsim, ka klāt summai par vējstiklu + darbu nāk arī % no īres, elektrības un visām izmaksām, kas mūsdienās ir norma), vai to dara atsevišķs speciālists savā nelielā servisā.
Šo meistaru man ieteica cilvēks, no lielā autoservisa, un kā zināms, viņi labus speciālistus zina pēc sadarbības utt, un neieteiks tikai tos dārgākos, bet arī cilvēkus kuri strādā tieši priekš sevis varbūt par salīdzinoši demokrātiskām cenām, bet strādā uz kvalitāti.
Kā arī šis meistars izdarīja vēl papildus darbu - man jau vienreiz tika mainīts stikls (pirms mašīnu iegādājos), tieši tur sākās problēma, ka stikls bija slikti ielikts un aizlīmēts tā, ka nenāca nost, kas savukārt prasīja lielāku darbu un laiku, lai šo visu izlabotu un veiktu vēl papildus attīrīšanu apstrādi pret koroziju, un krāsošanu vietās, kur iepriekšējais stikls tika slikti ielikts.
Tāpēc dārgāks ne vienmēr nozīmē kvalitatīvāks.
Kā arī stiklam ko meistars liek, vienmēr ir apakšā uzlīmīte, pēc kuras var dabūt visu informāciju par stiklu. 😁 Tā pat pirms braukšanas pie šādiem cilvēkiem, vienmēr var atrast un palasīt atsauksmes - tāpēc esmu ļoti apmierināta, ka ir tomēr tik labi speciālisti, kuri neraus nost 10 ādas. Taču cenas protams var variēties gan no mašīnas modeļa, gan izlaiduma gada. Faktori cenu sastādījumam ir diezgan daudz.