Varbūt ir arī kādi ieteikumi, ko labāk nedarīt un ar ko rēķināties?
Nē, nē, vienkārši pirmā pieredze un meklējam palīdzību, lai saprastu, kur vispār meklēt. Bet, ja nu kādai interesē, droši var pieteikties. 😀Jānis Parastais @ 29.08.2023 10:41Šis tā kā apslēptais sludinājums? ?
Monta91 @ 29.08.2023 11:32Nē, nē, vienkārši pirmā pieredze un meklējam palīdzību, lai saprastu, kur vispār meklēt. Bet, ja nu kādai interesē, droši var pieteikties. ?
Bumbule @ 29.08.2023 10:56Pāris reizes bijušas, kad Tinderī pāris (match bija, jo bildē bija tikai vīrietis) ir uzrakstījis, vai man ir šāda interese pievienoties. Arī tas ir variants.
akul12 @ 29.08.2023 18:06
Kā bija, nav mazliet vilšanās, match ar vīrieti un beigās jādala ar sievieti.
Ir sanākusi tikšanās ar "tādiem" cilvēkiem?31.oktobris @ 29.08.2023 19:03Laimīgu arstēšanos no HiV, hlamidijam, gonorejas utt. ? Parasti jau tādi cilveki, nak klāt ar slimibu buķeti, jo regulāri piekopj tāda veida aktivitātes.
reti kurš lieto prezervatīvus.? Mană pieredzē reti kura.Volens @ 01.09.2023 10:23Ir sanākusi tikšanās ar "tādiem" cilvēkiem?
Domājot ar galvu un lietojot prezervatīvus risks saslimt būs ļoti zems. SSV aktivitāšu laikā, vīrietim pirms katras partnera maiņas jānomaina prezervatīvs, kā arī nevajag aizrauties ar orālu baudu sniegšanu bez gumijas.
Seksuāli aktīvs un atraisīts cilvēks var būt atbildīgs par savu un partneru veselību. Ja potenciālais partneris piekrīt seksam bez prezervatīva, tai jābūt sarkanajai līnijai.
Visam piekrītu, bet orālo seksu ar gumiju nespēju iedomāties.Volens @ 01.09.2023 10:23Ir sanākusi tikšanās ar "tādiem" cilvēkiem?
Domājot ar galvu un lietojot prezervatīvus risks saslimt būs ļoti zems. SSV aktivitāšu laikā, vīrietim pirms katras partnera maiņas jānomaina prezervatīvs, kā arī nevajag aizrauties ar orālu baudu sniegšanu bez gumijas.
Seksuāli aktīvs un atraisīts cilvēks var būt atbildīgs par savu un partneru veselību. Ja potenciālais partneris piekrīt seksam bez prezervatīva, tai jābūt sarkanajai līnijai.
GhostGG @ 01.09.2023 13:03
Tiešām orālais ar gumiju? ? man gan tā nekad nav bijis, bet es pieļauju, ka lielāka bauda ir noraut dūrē :D Tad jau tas iet uz abām pusēm? kā vīrietis varētu apmierināt sievieti? iebāst meli prezervatīvā, vai pielikt kaut kādu maisiņu priekšā un darboties? :D
kā vīrietis varētu apmierināt sievieti? iebāst meli prezervatīvā, vai pielikt kaut kādu maisiņu priekšā un darboties?
Priekš tam ir izgudrota šitāda lietiņa.
https://www.sexystyle.eu/lv/glyde-sheer-dams-4-gab.html
GhostGG @ 01.09.2023 13:30
omg :D Man tagad prasās pasūtīt un notestēt. Draudzene būs sajūsmā ?
Bumbule @ 01.09.2023 13:25
Priekš tam ir izgudrota šitāda lietiņa.
https://www.sexystyle.eu/lv/glyde-sheer-dams-4-gab.html