Aldis30 @ 20.08.2023 15:38Īsi (zēngalviņas īsi) piestāv tikai tad ja ir hot augums, (tievs)
Jānis Parastais @ 20.08.2023 18:35
Ne gluži, tik īsi nepiestāv nevienai, ja vien neesi lezbiete, tad imidžs to pieprasa.
.Eksperte. @ 20.08.2023 19:01Man mati ir diezgan gari. Biezi. Šovasar nogriezu līdz krūštura līnijai, vieglāka sajūta uzreiz. Pabesija viņus kopt.
Man ļoti nepatīk mati, kas atauguši līdz dibenam. Nu tādi, ļoti, ļoti gari. Neesmu redzējusi nevienu, kura man patiktu šādiem matiem.
Domāju, ka arī līdz ar vecumu īsti nepiestāv gari mati. Nespēju iedomāties 40 gadīgu sievieti ar matiem līdz dupsim.
Lula @ 20.08.2023 19:00
TEV KĀDS PRASĪJA?
Un jā, šoreiz jāatzīst, ka šis mani reāli triggero. Ar puišiem jums visiem nav par ko runāt? Visi izstumj no aplīša, jo neko citu, kā no*irst sieviešu dzimumu nemākat?
Lula @ 20.08.2023 19:02
Vienlaikus iekomentēju par to vecumu.
Man liekas, ka sieviete, kura apzināti piedomā pie sava tēla un stila arī pēc 40 varētu iznest garus matus. Bet bez apdomas un idejas īsti ne.
.Eksperte. @ 20.08.2023 19:05
Nu te ir pāris puiši, kuriem saldais ēdiens ir šajā forumā nākt un tīši ķircināt meitenes. Un par jebko. Jeb - ko. Kāds ar pamatotiem argumentiem, kāds ar no gaisa izvilktu statistiku, bet visiem ir kas kopējs - noniecināt, izņirgt, apsmiet. Neesmu redzējusi nevienu tēmu, kur kāds no šiem puišiem pilnīgi bez nolūka provocēt ieliktu kādu komentāru. Kaut vai šeit, šajā tēmā. Man kā vīretim ļoti patīk tādi un tādi mati. Punkts. Nē, tīši jāiemet kaut kas par lezbietēm. Tipa citas nepamanīs mēģinājumu atkal izkašķēties. ?
Lula @ 20.08.2023 19:01Kāpēc ir tā, ka padomju laika sievietes ar vecumu pāriet uz ar vien īsākiem matiem? Esat ievērojušas?
Standarta skolotājas visas ir ar tiem īsajiem, ilgviļņu fričenīti.
40 nu gan nav nekāds vecums...Eksperte. @ 20.08.2023 19:01Man mati ir diezgan gari. Biezi. Šovasar nogriezu līdz krūštura līnijai, vieglāka sajūta uzreiz. Pabesija viņus kopt.
Man ļoti nepatīk mati, kas atauguši līdz dibenam. Nu tādi, ļoti, ļoti gari. Neesmu redzējusi nevienu, kura man patiktu šādiem matiem.
Domāju, ka arī līdz ar vecumu īsti nepiestāv gari mati. Nespēju iedomāties 40 gadīgu sievieti ar matiem līdz dupsim.