Jānis Parastais @ 18.08.2023 13:38
Neskaitīju cik, bet es to saku tām, kas domā, ka viņām par smukām acīm vien viss pienākas uz paplātes. Tad, ka visas šeit neraksta, nenozīmē, ka vēl vesels lērums šo nelasa.
Lula @ 18.08.2023 13:44
Atver acis, lielāka daļa sieviešu nedomā tā, kā raksta Incel forumu "pētījumos"
Lula @ 18.08.2023 13:44
Atver acis, lielāka daļa sieviešu nedomā tā, kā raksta Incel forumu "pētījumos"
Lorra @ 18.08.2023 13:57
Viņš vienmēr grib paspīdēt ar savu “pareizo” viedokli, galvenais iepirst savu piecrindi par vīriešiem, cik tie ir vareni , bet sievietes sliktas, kā viņas nabadziņus nenovērtē, un vispār sievietes bez vīriešiem neizdzīvotu.
debestinaa @ 18.08.2023 13:16zini, tu nekad nepazīsti cilvēku lîdz galam un pat ja tev liekas, ka vīrietis un super labs , viņš var mainīties un izšķirties no tevis, ka acis nepaspēsi pamirkšķināt. Dzīvot šeit un tagad ir jauki, bet mazliet uz priekšu arī vajag padomāt. Beigās vecis atrod jaunu, skaistu un tu vari krāmēt savu koferi un hrušovku purvciemā labākā gadījumā un vari doties uz darbu vai šoseju. Un arī tavs mačo var nolikt atvainojos karoti un gaida tieši tāda pati nākotne.
Es nekad nevaretu dzivot tikai uz virieša reķina bet arī neļautu uz sevi nolaist kājiņas un šūpināties, attiecības ir attiecības un partneri un draugi, sabiedrotie nevus tikai sekss un viņš mani mīl un iztur.
Jānis Parastais @ 18.08.2023 14:05
Nevajag muldēt, Tu laikam izlasi tā kā gribi izlasīt nekā ir rakstīts. Es vienkārši esmu pret dubultajiem standartiem,, es neslavinu tikai vīriešus un nenolieku sievietes, daļa vīriešu tāpat kā daļa sievietes ir mehh, un tāpat ir arī foršas sievietes un vīrieši. Bet mūsdienās daļa ir tādas sniegpārsliņas, ka paķer kaut ko no viena, kaut ko no otra, un šņāc, pat nespēj iedziļināties tēmā.
Jānis Parastais @ 18.08.2023 13:55
Protams, protams, incel forumu pētījumi. Būs Tev ieskatam
https://medium.com/hello-love/study-predicts-45-of-women-will-be-single-by-2030-1fbc99bad6a8
To pašu secināja arī CNN, google ir linki un neskaitāmiem avotiem.
Lula @ 18.08.2023 14:13
Medium.com
Super avots :D Nešaubos, jā, ka žurnālos Zintnieks un Spīgana arī par šo raksta visi speciālisti
lexxie @ 18.08.2023 12:01
Vispār jau ir ne tikai gēni, ir arī audzināšana un piemērs, ko rāda ģimene. Attiecīgi dēlam ir iespēja redzēt, kā sadalās lomas ģimenē un arī faktu, ka vīrietis rūpējas par finansiālo pusi vairāk. Par gēniem īsti nav vietā spriest, jo sievietei nav jābūt automātiski stulbai un vājai, neesot ģimenes apgādniecei. Sieviete var rūpēties arī par citiem faktoriem, kas veicina labsajūtu ģimenē. Attiecīgi, ja, piemēram, ir bērns, tad viņa noteikti jutīsies drošāk un mierīgāk, ja nav jādomā kā izvilkt ar pabalstu un ātrāk jāatgriežas darbā, lai tik rukātu savam 50:50 maksājumu grafikam.
Jānis Parastais @ 18.08.2023 14:20
Ej tu nost, kas Tavuprāt ir super avots - LTV panorāma, delfi? Ja kariņš nav pateicis, tad tā nav taisnība?
Es vēl speciāli pierakstīju, pilns google, pat CNN, tas vienkārši bija pirmais google links.
Nezinu ko Tu dari tajā pašnodarbinātībā, bet es laikam negribētu būt Tavs klients…
Meitene. @ 17.08.2023 14:32
Es nesaprotu kas ir tas,ko gaida.
Es vēl dažreiz pasaku,ka man nepietiek kaut kam un tad vēl vairāk sacepjās.... un tad liekas, labāk būtu neteikusi...
Bet te man pašai būtu jāsēžās un jāskaita. Bet šobrīd ar mācībām,kuras būs. Atkal viss slikti. Esmu ilgi dzīvojusi stadijā,kad jāskaita nauda,lai padzertu kafiju. Šobrīd,kad ir nauda, tad tā vienkārši kūst rokās. Un kaut kā sevi iegrožot negribās,jo man riebst tā visa skaitīšana. Šobrīd zinu,ka atgriežoties eesti būs jāsavelk josta. Protams, nav teikts,ka izturēšu tur, jo tas prasa nervus mācīties tur un strādāt šeit.
Švīka @ 18.08.2023 14:34
Tu zini, ka vīrietim nepatīk visu vilkt, tu zini, ka viņš nevar pavilkt, tu zini, ka trūkst un viņam pašam nekas nesanāk - kāpē tu tēlo muļķi, ka nezini kas tev jādara? Tev jāpiedalās maksājumos. Kad saņemat rēķinus, saki, ka tu maksāsi to un to, nevis kā maza meitene gaidi, kad tevi sirsnīgi palūgt samaksāt. Tāpat kā pie letes, kad viņš tev pārmetoši saka kaut ko - pie letes paņem maku un samaksā, nevis gaidi, kad tev palūgs samaksāt, jo, acīmredzot, viņš nav apmierināts ,ka tu to nedari. Muļķīte nezina, ka pie kases ir jāsamaksā.
es personīgi pārstvarā satiekos ar vīriešiem, kam ir provider mindset. Tur ir cita domāšana uncits inteliģences līmenis, manā PERSONĪGAJĀ pieredzē. Tas nenozīmē, ka to grib visas sievietes unnav nekāda vaina, ja negrib. Bet tad ir attiecīgi arī jāuzvedas. Nevar gribēt lai čalis ar 1200algu visu uztur un visu maksā. Skaties no kuras puses gribi. Un ja esat pāris, tad dāmai ir jāsaprot, ka abiem pie attiecibām, arī finansēm būs jāstradā, ja šāda ir situācija. Kā jau teicu - ja džeks pelnītu vairāk, situācija būtu cita, bet te viss ir tā, kā ir.Derisa @ 18.08.2023 11:46
Tātad tikai stiprās maksā attiecībās? Daudzas sievietes pelna ļoti labi, ieguldās īpašumos, bet ģimenes dzīvē par visu parūpējas vīrietis (kā arī jābūt). Viņas ir tad mazāk spējīgas kā tās, kas pelna 1000 eiro un subsidē vīrieti, paliekot ar maz naudas? Neesi smieklīgs. Jābeidz šī vājo vīriešu kultivēšana drīzāk, sievietēm jābeidz ar tādiem radīt pēcnācēji, kas feminizēsies vēl vairāk.
Švīka @ 18.08.2023 14:49Bet šitā neslikti dzīvot, tēlot, ka nav jamaksā, nezina ko draugs no viņas grib, nezina, kāpēc draugs šņāc uz viņu un sauc par stulbu, jo nav izrunājušies ko un kā. Tikmēr pie kases stāvi kā pamuļķe un iztēlojies, ka nezina, ka jāmaksā.
Nabaga vīrietis. Tiešām. Izglītības sagrābusies, bet tās neko nedos, ja tiešām esi stulbs. ?