Miuce @ 18.08.2023 10:01Kam taads vecis vajadziigs, kursh dziivesvietu nomaksaa ar gaudoshanu un paartikai vairs neatliek. Bet, klausi, klausi latvju cieteejas, saac maksaat pusi ??? forshi ka darba eerzelenes savaac luuzerus, normaalie vechi paliek sievieteem, kuras ir sievietes nevis pus mamuta vilceejas ??? viss liidzsvaraa, forshi, ka tik daudz duru ???
Miuce @ 18.08.2023 10:01Kam taads vecis vajadziigs, kursh dziivesvietu nomaksaa ar gaudoshanu un paartikai vairs neatliek. Bet, klausi, klausi latvju cieteejas, saac maksaat pusi ??? forshi ka darba eerzelenes savaac luuzerus, normaalie vechi paliek sievieteem, kuras ir sievietes nevis pus mamuta vilceejas ??? viss liidzsvaraa, forshi, ka tik daudz duru ???
Merilda @ 18.08.2023 10:06
Tas gan.. Es pelnu ļoooti labi, bet man arī sāka veidoties attiecības ar perspektīvu 50:50, paldies, bet nē. Man šķiet, ka vīrietim jābūt gudrākam, vairāk pelnošākam, stiprajam plecam, lai gribas viņu cienīt un būtu par ko.
ja abi pelna vienādi, un acīm redzami viens cilvēks visu pavilkt nevar, tad jā - 50:50 vai tuvu tam ir jāiesaistās. Jūs esat attiecībās, ja viens smagi saslims, arī atstāsi viņu vienu pašu ķepuroties, "jo tak vecis"?? Citādi ir, ja viņš pelna daudz vairāk, tad protams, tie kausi atšķiras un nav 50:50.Miuce @ 18.08.2023 10:01Kam taads vecis vajadziigs, kursh dziivesvietu nomaksaa ar gaudoshanu un paartikai vairs neatliek. Bet, klausi, klausi latvju cieteejas, saac maksaat pusi ??? forshi ka darba eerzelenes savaac luuzerus, normaalie vechi paliek sievieteem, kuras ir sievietes nevis pus mamuta vilceejas ??? viss liidzsvaraa, forshi, ka tik daudz duru ???
Tas gan.. Es pelnu ļoooti labi, bet man arī sāka veidoties attiecības ar perspektīvu 50:50, paldies, bet nē. Man šķiet, ka vīrietim jābūt gudrākam, vairāk pelnošākam, stiprajam plecam, lai gribas viņu cienīt un būtu par ko.
.Eksperte. @ 18.08.2023 10:50
Kas tev tieši sāp? Lai tās duras paliek duras, tu tik dzīvo nost savu lukšurī dzīvi laimīga. ??♀️
Piekūns @ 18.08.2023 10:34
A ko, tad ja dēls pēc tam atsitas mātē?
Piekūns @ 18.08.2023 11:38
Nu ja spējīgāks vīrietis sapārojas ar nespējīgāku sievieti, tad pastāv iespēja, ka mantoti tiks nespējīgākie sievietes gēni. Līdz ar to no vīrieša skatupunkta būt kopā ar salīdzināmi stulbāku un vājāku sievieti nav racionāli (ņemot vērā dzimumu atšķirības, protams).
Piekūns @ 18.08.2023 11:38
Nu ja spējīgāks vīrietis sapārojas ar nespējīgāku sievieti, tad pastāv iespēja, ka mantoti tiks nespējīgākie sievietes gēni. Līdz ar to no vīrieša skatupunkta būt kopā ar salīdzināmi stulbāku un vājāku sievieti nav racionāli (ņemot vērā dzimumu atšķirības, protams).
Lorra @ 18.08.2023 11:11
A par ko tādā gadījumā cienīt sievieti? Par skaistām acīm?
zini, tu nekad nepazīsti cilvēku lîdz galam un pat ja tev liekas, ka vīrietis un super labs , viņš var mainīties un izšķirties no tevis, ka acis nepaspēsi pamirkšķināt. Dzīvot šeit un tagad ir jauki, bet mazliet uz priekšu arī vajag padomāt. Beigās vecis atrod jaunu, skaistu un tu vari krāmēt savu koferi un hrušovku purvciemā labākā gadījumā un vari doties uz darbu vai šoseju. Un arī tavs mačo var nolikt atvainojos karoti un gaida tieši tāda pati nākotne.Miuce @ 18.08.2023 10:01Kam taads vecis vajadziigs, kursh dziivesvietu nomaksaa ar gaudoshanu un paartikai vairs neatliek. Bet, klausi, klausi latvju cieteejas, saac maksaat pusi ??? forshi ka darba eerzelenes savaac luuzerus, normaalie vechi paliek sievieteem, kuras ir sievietes nevis pus mamuta vilceejas ??? viss liidzsvaraa, forshi, ka tik daudz duru ???
Derisa @ 18.08.2023 11:46
Tātad tikai stiprās maksā attiecībās? Daudzas sievietes pelna ļoti labi, ieguldās īpašumos, bet ģimenes dzīvē par visu parūpējas vīrietis (kā arī jābūt). Viņas ir tad mazāk spējīgas kā tās, kas pelna 1000 eiro un subsidē vīrieti, paliekot ar maz naudas? Neesi smieklīgs. Jābeidz šī vājo vīriešu kultivēšana drīzāk, sievietēm jābeidz ar tādiem radīt pēcnācēji, kas feminizēsies vēl vairāk.
Jānis Parastais @ 18.08.2023 13:17Nesatraucieties, daudzi jaunie pētījumi pierāda, ka ap 2030. gadu, puse sieviešu būs vienas un bez bērniem. Tā kā, lielai daļai no jums nāksies vien pelnīt pašām, un nekāda uzturēšana no vīriesa puses nespīd.
Jānis Parastais @ 18.08.2023 13:17Nesatraucieties, daudzi jaunie pētījumi pierāda, ka ap 2030. gadu, puse sieviešu būs vienas un bez bērniem. Tā kā, lielai daļai no jums nāksies vien pelnīt pašām, un nekāda uzturēšana no vīriesa puses nespīd.
Lula @ 18.08.2023 13:35
To tu saki tām divām meičām šeit? Jo pārējās visas teica, ka jādala izmaksas līdzīgi.