Ir cilvēki, kuri uztaisa tīru miskasti. Atstāj kaudzes ar traukiem, salauž mēbeles, saplēš kaut ko. Iemet tualetes papīra rulli podā, šķīvjus zem gultas, lampas skapjos... nu sviests. Standartiņš, protams, ir izlietoti prezervatīvi kaut kur un tādas lietas.
Malibu Steisija @ 14.08.2023 20:41Es paralēli menedžēju dažus savus dzīvokļus airbnb un bookingā Rīgas centrā. Katra diena ir savādāka.
Ir cilvēki kas ir pieklājīgi un jauki. Visu atstāj tīru, nomazgā traukus, atstāj kādu šokolādīti un zīmīti. Noņem paši gultasveļu, izslauka.
Ir cilvēki, kuri uztaisa tīru miskasti. Atstāj kaudzes ar traukiem, salauž mēbeles, saplēš kaut ko. Iemet tualetes papīra rulli podā, šķīvjus zem gultas, lampas skapjos... nu sviests. Standartiņš, protams, ir izlietoti prezervatīvi kaut kur un tādas lietas.
Vācieši ir ļoti jauki un pieklājīgi, latviešu jaunieši īstenībā arī. Nekad nav bijušas problēmas.
Bet nevienu indieti vai angli es vairs nelaižu dzīvokļos iekšā. Ja man uzraksta kādi no viņiem - no availability. Tādi brīnumi bijuši, ak šausmas. Nav bijusi neviena reize kad kāds indietis vai anglis paliktu un būtu viss bijis kaut vai druscīt okey. Pēc kārtējiem braucieniem uz ikea nolēmu, ka negribu vairs galvassāpes.
Bet tā tiešām, nav tādas vienas receptes kā tas viss notiek, jo katrs klients jau ir individuāls.
Malibu Steisija @ 14.08.2023 20:41Es paralēli menedžēju dažus savus dzīvokļus airbnb un bookingā Rīgas centrā. Katra diena ir savādāka.
Ir cilvēki kas ir pieklājīgi un jauki. Visu atstāj tīru, nomazgā traukus, atstāj kādu šokolādīti un zīmīti. Noņem paši gultasveļu, izslauka.
Vācieši ir ļoti jauki un pieklājīgi, latviešu jaunieši īstenībā arī. Nekad nav bijušas problēmas.
Bet nevienu indieti vai angli es vairs nelaižu dzīvokļos iekšā. Ja man uzraksta kādi no viņiem - no availability. Tādi brīnumi bijuši, ak šausmas. Nav bijusi neviena reize kad kāds indietis vai anglis paliktu un būtu viss bijis kaut vai druscīt okey. Pēc kārtējiem braucieniem uz ikea nolēmu, ka negribu vairs galvassāpes.
Bet tā tiešām, nav tādas vienas receptes kā tas viss notiek, jo katrs klients jau ir individuāls.
bru @ 14.08.2023 22:22
Pastāsti lūdzu vairāk, ko tie indieši un angļi dara. Tagad vispār Rīgā tik daudz indiešu, man nepatīk tas viņu skatiens-tāds dzīvniecisks. Lai cik tas neizklausītos labi, bet man tiešām nepatīk. Un vēl viņi staigā bieži apkārt bariņos- pa 4 vai 5 kopā ar indietēm
AnnnaMannna @ 14.08.2023 22:22
Es neslauku, gultasveļu nenoņemu, bet kaut ko acīmredzami netīru (izlietu vai ko tādu) un traukus nomazgāju. No Booking un Airnbnb sagaidu, ka saimnieki paši nodrošina izīrējamās telpas tīrīšanu.
Ja es maksāju tādu pašu cenu kā viesnīcā, tad saņemu tos pašus pakalpojumus kā viesnīcā. Viesnīcā neatstāju miskasti, bet arī par istabeni nepiestrādāju.
.Eksperte. @ 15.08.2023 13:30
Esi kādreiz saskārusies, vai bijusi lietas kursā, ka ir pat viesu mājas, kur obligāts noteikums ir pie izvākšanās novilkt visus segas un spilnenu pārvalkus, palagu un dvieļus, un salikt speciāli istabiņā noliktā maisā?
.Eksperte. @ 15.08.2023 14:21Mans secinājums, savukārt, pēc šīs diskusijas ir tāds, ka es laikam neesmu tik piekasīga. Bet es saprotu. Ja esi izvēlējies diezgan augstas klases nakšņošanu un samaksājis virs vidējā, un pat vidējā, tad arī gaidi, ka būs tie dvieļi, ziepes utt. Ja izej pa lēto, tad arī īsti nav ko vainot.
Kalnos @ 15.08.2023 15:16Es atkal brīnos ka par augstu klasi tiek uzskatīts istabenes darbs ko iekļauj arī ļoti lētas viesnīcas .Gultas veļas nomaiņa ,grīdu ,putekļu izkopšana ir norma .Nekas ekskluzīvs.Patiesībā bēdīgi ja pat šo uzskata par nez kādu ekstru.