Viol @ 11.08.2023 23:48Sveiki visiem! Būtu ļoti pateicīga, ja kāds man palīdzētu ar ieteikumiem par labu ekstrasensu, kurš nespēlē teatri un neiekasē daudz naudas par vizīti, kā biznesu, bet reāli redz un var palīdzēt.
Man interesē vai kādam ir kontakti un kādam reāli ir palīdzējis tāds cilvēks, kas visu redz. Kaut vai pēc sveces un tā notecējuma, kādas problēmas ir cilvēkam un noņem, tas ir veic tīrīšanu.
Paldies.
Vai varat iedot kontaktus lūdzu? Ļoti gaidīšu.Paldies!vivii @ 12.08.2023 13:16
Nevajag nekādu ekstasensu, pilnīgi pietiek ar labu dziednieku, arī tas palīdzēs un īsti dziednieki nekad paši neprasīs naudu un neteiks konkrētu ciparu, cik ir jāmaksā!
Tik cik atstāsi kā ziedojumu, tik arī samaksāsi, bet tie kas prasa konkrētas summas, nav nekādi dzienieki utt.
Naudu ir jādod, bet ne jau kā tie krāpnieki pa 100 eur prasa par neko, neko tolkam nepasaka.O.LENA @ 12.08.2023 16:56Man elejas kosa,
kas neņem naudu un strādā par brīvu uzstādīja nepareizu diagnozi.
tas tiešām palīdz?yay @ 12.08.2023 16:34Paņem galda sāli, noskrubē zem tekoša ūdens rokas. vsjo.
iesakiet lūdzu, tēpēc griezos šajā forumā, zinu, ka ir kas var palīdzēt, bet Latvijā tādu nav daudz.Elizabeteeee @ 12.08.2023 17:10Varu ieteikt tiešam labu speciālistu, kas arī neņems pārāk daudz naudas, bet par velti netaisos ieteikt ?
Viol @ 12.08.2023 22:57iesakiet lūdzu, tēpēc griezos šajā forumā, zinu, ka ir kas var palīdzēt, bet Latvijā tādu nav daudz.
un kas jūs būtu? kur var atsauksmes palasīt?sla @ 13.08.2023 12:20Varu piedāvāt sevi, man tas ir kā hobijs nevis darbs, bizness, tāpēc viss pa draudzīgām cenām. Pieņemu maksu kā ziedojumu.
Viol @ 13.08.2023 13:21un kas jūs būtu? kur var atsauksmes palasīt?