kāpēc krāpj skaistas (un jāsaka, arī bagātas) sievietes? Nu kas viņām trūkst
Un tad es tā aizdomājos, kāpēc krāpj skaistas (un jāsaka, arī bagātas) sievietes?
Tāpēc ka apnīk ar vienu, tas tā pat kā visu mūžu braukt ar 1 auto, kaut vai tas ir labākais pasaulē, garlaicīgi...MartaElza @ 09.08.2023 17:04Vakar uzdūros tviterī uz ziņu, ka aktrise Natālija Portmane šķiras no vīra.. viņa neuzticības dēļ.
Un tad es tā aizdomājos, kāpēc krāpj skaistas (un jāsaka, arī bagātas) sievietes? Nu kas viņām trūkst? Un nevarētu teikt, ka tas vīrs ir baigais skaistulis, kuram meitenes līp apkārt.
https://twitter.com/0_tauriel/status/1688868344202510336?t=thCqJY60WOL29Y14jJ2sXw&s=19
Aldis30 @ 09.08.2023 17:39Tāpēc ka apnīk ar vienu, tas tā pat kā visu mūžu braukt ar 1 auto, kaut vai tas ir labākais pasaulē, garlaicīgi...
Tāpēc es vienmēr esmu par open relationships??
Jānis Parastais @ 09.08.2023 17:39Opā, tātad man ir iespēja. ?
Šī meitene saprot tēmu!profile picture @ 09.08.2023 17:11
Pazīstama tēma. Ir tada viriešu suga, kura ir tendēta, uz vairākām sievietēm vienlaicīgi-poligāmija. Vīrietim ir izdevīgāk atstāt savus gēnus apkārt no vairākāmm sievietēm, tā daba būtībā ir ieprogramējusi viņa instinktus,viņam ir instinktos jau tas ielikts, ka vajag ar vairākām, tas dod iespēju izplatīt viņa gēnus vairāk, nekā ja ir ar vienu sievieti monogāms. Tādi vīrieši ne musdienās ne citos laikos nav retums. Diezgan izplatīti apkārt ir viņi, tikia varbūt maskejas, ka ir monogāmi. Nu jā, un skaistums un bagātība neatsver šiem vīriešiem gēnu nodošanu tālāk citām sievietēm.tā tas vienkārši dabā ir un būs, manuprāt tur neko mainīt. Jāpieņem un jāsaprot, ka tādi eksistē, un kāpēc.
Jums jāļauj saviem vīriešiem seksot ar citām. Bija tas teiciens - ka vīrietis nekrāpj ar locekli, vīrietis krāpj ar maku.MartaElza @ 09.08.2023 17:44
Nu ar salīdzināji auto ar dzīvu cilvēku, kuram ir jūtas, sapņi, vēlmes par laimīgu dzīvi..
Aldis30 @ 09.08.2023 17:50Jums jāļauj saviem vīriešiem seksot ar citām. Bija tas teiciens - ka vīrietis nekrāpj ar locekli, vīrietis krāpj ar maku.
Aldis30 @ 09.08.2023 17:50Jums jāļauj saviem vīriešiem seksot ar citām. Bija tas teiciens - ka vīrietis nekrāpj ar locekli, vīrietis krāpj ar maku.