Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

loģika attiecībās?

Reitings 8
Reģ: 15.06.2023
Nezinu varbūt man ir kāds autisma paveids, bet es vēl aizvien savā 31 gada vecumā neizprotu attiecību conceptu. Divi pilnīgi sveši cilvēki satiekās un tad izdomā ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā. kautkā neaiziet līdz smadzenēm, kā un kāpēc.
Jā, esmu bijis vienīgais bērns ģimenē un jā, mani vecāki ir šķirušies, Varbūt tapēc esmu uzaudzis par tādu "mežoni" kas nesaprot kā socializēšanās darbojās.
Kā jums, sievietēm ir, kas jūs mudina uz to attiecību veidošanu?
06.08.2023 21:57 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
greece @ 08.08.2023 20:41

Tas jau lexxie arguments katrā komentārā - kas dzīvo ne tā kā es, vienkārši ir stulbs. Lai gan tā nepārtrauktā jaunības un skaistuma vilkšana kopā ar tukšpaurību tiešām jau kļūst pārāk uzkrītoša... :D Nu nav skaistas sievietes idiotes. Pārsvarā ar šo īpašību izceļas tieši viduvējās, kas sevi uzķūnē ar dažādām procedūrām.

Ok, lasi kā vēlies un redzi, ko spēj manis uzrakstītajā.
Man ir pilnīgi vienalga kā citi dzīvo, nu tiešām. Es neinteresējos par citu dzīvēm. Un ikvienā komentārā atzīmēju, ka tas ir mans subjektīvais viedoklis. Ja kādam nauda attiecībās nav svarīga - super - ilgus un laimīgus kopdzīves/attiecību gadus :D es rakstīju par sevi un to daļu cilvēku, ko pazīstu, no turienes arī novērojumi. Citam savādāki novērojumi - super. Es nečīkstu, ka mani nemīl un nevaru seksu dabūt, jo naudas nav un redz visām tikai naudu vajag.
Vēl jo vairāk, ir ļoti daudz gudru un skaistu sieviešu, kas zin savu vērtību un ir mērķtiecīgas. Iepriekš arī šo rakstīju, ka (nevis man žēl un skauž), bet prieks par jebkuru sievieti, kas ir iekārtojusies ērti. Tas ir arī domāts kā jauna sieviete ar jebkāda vecuma turīgu veci. Viņi abpusēji saņem to, ko vēlas. Es nekad kā te blakustēmās kladzina nerakstītu ne par vienu influenceri, ne "sabiedrības dāmu" - kā tur pilns ar komentiem, ka "golddigere/vecis uztur/ vajadzīga tikai kamēr jauna/neko nedara tikai triec naudu, ko pati nepelna" . Chill. Es roku paspiedīšu, ka spējusi ieinteresēt un izveidot attiecības, kur vismaz par naudu nav jāsatraucās, neatkarīgi - 18 vai 38.
08.08.2023 21:00 |

Reitings 115
Reģ: 21.06.2023
.Eksperte. @ 08.08.2023 19:31
Vel pieminēšu, ka šādas sievietes, kuras ir izgājušas cauri neveiksmīgai attiecību pieredzei un spējušas to sevī veselīgi apstrādāt, manuprāt ir ar daudz lielāku pievienoto vērtību attiecībās.

😃Tu tagad sev cel akciju vērtību augšā?
Ja ar tevīm tā nebūtu noticis, diezvai tu šādu apgalvojumu izvirzītu
Tu tagad sevi un citus te mierini, ka ar tevīm un citiem viss kartībā. + vērtība palielinās. 😃Statistikai - Vīrieši arī tapāt domā?
08.08.2023 23:10 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
profile picture @ 08.08.2023 23:10

?Tu tagad sev cel akciju vērtību augšā?
Tu tagad sevi un citus te mierini, ka ar tevīm un citiem viss kartībā. + vērtība palielinās. ?Statistikai - Vīrieši arī tapāt domā?

Es par jebkuru, kas spējusi to izdarīt.
08.08.2023 23:15 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
profile picture @ 08.08.2023 23:10

?Tu tagad sev cel akciju vērtību augšā?
Tu tagad sevi un citus te mierini, ka ar tevīm un citiem viss kartībā. + vērtība palielinās. ?Statistikai - Vīrieši arī tapāt domā?

BeverlyHilza, tu sevi baigi nodod 😀
09.08.2023 09:35 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Lula @ 09.08.2023 09:35

BeverlyHilza, tu sevi baigi nodod ?

Diez vai tā ir BeverlyHilza,viņa bez lamāšanās nespēj diskutēt.
Bet beidzot BeverlyHilza profils ir block.
09.08.2023 09:54 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Annija35 @ 09.08.2023 09:54

Var var arī nelamāties labajās dienās, runas veids te ir ļooti līdzīgs.
09.08.2023 10:01 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023

Gan jau būs atpakaļ.
09.08.2023 10:45 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022

Hilza citā diskusijā no sava BH profila uzrakstija pilnīgi loģisku, gramatiski pareizu komentāru. Šis te profils ir domu gājienā un rakstības stilā ļoti līdzīgs. Turklāt visvairāk aktivizējies tieši pēc BH block, kas starp citu, nesolās būt patstāvīgs, diemžēl.
09.08.2023 10:47 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
sparkii @ 06.08.2023 21:57
Nezinu varbūt man ir kāds autisma paveids, bet es vēl aizvien savā 31 gada vecumā neizprotu attiecību conceptu. Divi pilnīgi sveši cilvēki satiekās un tad izdomā ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā. kautkā neaiziet līdz smadzenēm, kā un kāpēc.
Jā, esmu bijis vienīgais bērns ģimenē un jā, mani vecāki ir šķirušies, Varbūt tapēc esmu uzaudzis par tādu "mežoni" kas nesaprot kā socializēšanās darbojās.
Kā jums, sievietēm ir, kas jūs mudina uz to attiecību veidošanu?

Ocf parasti nav, ka sveši cilvēki to izdomā, ja vien runa nav par koju biedriem🤣
Tēmā vispār ir interesnta.
Okei, acīm redzamos un retos gadījumos, kad ir šī izteiktā reakcija (rozā brilles, "mīlestība" no pirmā acu skata), šajā gadījumā viss skaidrs, pamats ir stirpa emocija, ir ļoti izteikts vēlme pēc iesepējas vairāk laika pavadīt ar otru, bet šie gadījumi ir ļoti reti.
Otra opcija ir simbiozes variants, kad katra no pusēm ir spējīgas apmierināt otras puses vajadzības, bet bez šīs super stirprās emocijas, attiecības ir komfortablas, ir kaut kāda pievilkšanās, emocionālā piesaiste un šis varaints arī strādā burvīgi, iespējams, pat labāk kā pirmais.
Secināms, ka visa pamtā ir emocijās balstīti apavērumi, iespējā apmierināt katra individuālās vēlmes un protams sociālais konstrukts, jo tā ir nākamā loģiskā lieta, tā vnm ir bijis. Lielākajai daļa cilvēku tomēr vajag kaut kāda mēra socializāciju vai piederības/kopības sajūta un attiecību veidošana, kopā dzīvošana ar otru sniedz apmierinājumu šai vajadzībai.
09.08.2023 11:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits