TimeToDream @ 31.07.2023 00:30Brokastis ēdu ļoti reti. Pēdējās dienās pusdienās ir salāti no sīpollokiem, dillēm, redīsiem, gurķiem, krējuma, papildus ir pāris cīsiņi un ola. Vakariņās reizēm zupa vai kāda uzkoda.
mazaaduuda @ 31.07.2023 00:48
Izskatās pēc ļoti vienveidīgām un nabadzīgām ēdienreizēm. Spēks pietiek?
Aldis30 @ 31.07.2023 00:37Olas brokastīs, lielopa steiks pusdienās.
Stefania @ 31.07.2023 15:12Man ir vai nu divas ēdienreizes vai arī viena + uzkodas. Pirmo reizi dienā ēdu starp 15:00 - 17:00. Pirms tam man vienkārši nav apetītes. Ēdu diezgan lielu porciju. Parasti tie ir makaroni/rīsi/griķi ar vistu/falafelu/pupiņām. Reizēm, ja slinkums gatavot vai iet uz veikalu, pēc darba paņemu kaut ko subway vai burger king, jo tie ir tieši blakus darbam.
Pēc tam vakarā ap 23:00 vai nu ēdu vēl vienu ēdienreizi ar to pašu ēdienu (parasti gatavoju 2 porcijas vienlaikus) vai arī uztaisu kādu maizīti vai instant noodles
TuunEs @ 31.07.2023 08:41Atrodos Uk un diemžēl šeit ir gandrīz neiespējami garšīgi un priekš mums veselīgi paēst ārpus mājas.
Katru reizi sanāk vilties un saprotam, ka tomēr mājās taisītais ir pats labākais.
Katru dienu gatavoju visiem brokastis, vakariņas. Pusdienas ēd darbā/skolā(tagad bērnam brīvdienas).
Man ļoti patīk gatavot, pērku pamatā sezionālos un vietējos produktus. Galvenais, lai ir kvalitāte, nežēloju naudu un uz cenām neskatos.
Ja par produktu izvēli, tad katrā ēdienreizē jābūt olbaltumvielām plus dārzeņi. Graudaugi ļoti, ļoti minimāli. Putras brokastīs jau sen kā neēdam, piena produktus arī ļoti minimāli.
Jābūt kvalitatīvai gaļai, zivju produktiem un pārējām jūras veltēm. Piedāvājums ir ļoti plašs un pietiek izplānot katrai dienai citu ēdienu.
Cukurs arī ļoti ierobežots, snackot starp ēdienreizēm negribas, mans deserts ir dažāda veida ogas, augļi, tumšā šokolāde un lielās medjool dateles.
Katru dienu gatavoju visiem brokastis, vakariņas.
nežēloju naudu un uz cenām neskatos.
Beverly Hilza @ 01.08.2023 03:01
Tad nu gan tev ir verdzība virtuvē. ?? Virtuves vergs.
Un neticu šitām, kas neskatoties cenas un pērk uz aklo visu. Ja tu pirktu mašinu ari neskatitos cenu? Tu pati strādā jeb esi bezdarbniece un dzīvo uz kakla vecim?
Beverly Hilza @ 01.08.2023 02:53
Aldi, ka tev var būt tik nabadzīga edienkarte, ja es tev katru dienu šmorēju vusadus piradziņus, pirparkukas, sacepumus. Dodu tev katru dienu est banānu un biezpienu. Kauns nav šita melot.