.Eksperte. @ 30.07.2023 22:47
Nabaga sievietes, tiešām. ?
Tāpēc es saku, tādas dāmas ir sūdīgā situācijā - jo tas mazais procents vīriešu ko viņas grib - nevēlas sev tāda tipa sievietes.mazaaduuda @ 30.07.2023 22:56
Drīzāk laimīgas, nav ar visādiem jampampiņiem jātiekās.
Aldis30 @ 30.07.2023 23:04Tāpēc es saku, tādas dāmas ir sūdīgā situācijā - jo tas mazais procents vīriešu ko viņas grib - nevēlas sev tāda tipa sievietes.
mazaaduuda @ 30.07.2023 22:56
Drīzāk laimīgas, nav ar visādiem jampampiņiem jātiekās.
Gribēt ir viens, ar dabūšanu ir problēmas.mazaaduuda @ 30.07.2023 23:07
Tāda tipa sievietes grib sev līdzvērtīgu partneri.
Aldis30 @ 30.07.2023 23:18Gribēt ir viens, ar dabūšanu ir problēmas.
Ne velti ar vien populārāks ir teiciens 30+ gadīgajām -
"Where Have All the Good Men Gone?"
Lula @ 30.07.2023 23:26
Bāc, Aldi, vienreiz saņemies, sapurini sevi un beidz ticēt tam top vīriešu bulšitam. Tas ir tikai iegansts, lai vecim parastajam būtu iemesls vainot visādus citus apstākļus, nevis sevi un savas dzīves izvēles.
Tieši tā - vecim parastajam jākļūst par Top veci - tad ar meitenēm nebūs problēmu.Lula @ 30.07.2023 23:26
Bāc, Aldi, vienreiz saņemies, sapurini sevi un beidz ticēt tam top vīriešu bulšitam. Tas ir tikai iegansts, lai vecim parastajam būtu iemesls vainot visādus citus apstākļus, nevis sevi un savas dzīves izvēles.
Šodienas randiņu "brīvais tirgus" ir šausmīgs. Neviens vairs nevēlas ieguldīties ilgtermiņā, kaut kas nepatīk - "ai, labi, tur ir nākamā".
GhostGG @ 30.07.2023 23:49
Nevis nevēlas ieguldīties, bet katrs atrod sev labāko opciju, ja ir varianti. Tu un citas sievietes tak tā pat darītu, ja varētu izvēlēties.
Ja es eju uz randiņu, man nav rezerves variantu vai citu opciju ko izvēlēties.
GhostGG @ 31.07.2023 00:19
Nu bet tas jau ir tas ko es saku. Tu jau nezini, vai tam vīrietim nav citu opciju. Ja viņam ir citi varianti un tie varianti ir labāki par tevi, tad viņš neveidos atiecības ar tevi.
p.s. Man vairāk laikam pārsteidz, ka tik elementāras lietas ir jāskaidro un kā var to nesaprat :D
Es visu saprotu, ja vīrietis neizvēlas mani. Es arī visiem nesaku jā. Es tikai nesaprotu kāpēc ir jārandiņo ar piecām uzreiz, lai būtu vispār tie izvēles varianti. Parandiņo, saproti, ka nav, un tad tiecies ar nākamo. Nevis parandiņo, iepatīcies meitenei un tomēr izvēlies citu tajā pašā laikā.
Ar tevi parandiņo izklaidei/seksam - jo nopientnākām attiecībām nēsi gana laba.mazaaduuda @ 31.07.2023 00:29
Es visu saprotu, ja vīrietis neizvēlas mani. Es arī visiem nesaku jā. Es tikai nesaprotu kāpēc ir jārandiņo ar piecām uzreiz, lai būtu vispār tie izvēles varianti. Parandiņo, saproti, ka nav, un tad tiecies ar nākamo. Nevis parandiņo, iepatīcies meitenei un tomēr izvēlies citu tajā pašā laikā.
Aldis30 @ 31.07.2023 00:35Ar tevi parandiņo izklaidei/seksam - jo nopientnākām attiecībām nēsi gana laba.
Vīrieši to sauc par "target practice"
Tāda kuru nav kauns parādīt ģimenei un draugiem. (Manā gadijumā) bez liekā svara u.c defektiem.mazaaduuda @ 31.07.2023 00:45
Ko vispār nozīmē "būt gana labai attiecībām"? Kur ir tas zelta standarts?
Neaizejot galējībās par jaunajām un smukajām, kā "meitene parastā", lai tiek pie vīra?
mazaaduuda @ 31.07.2023 00:45
Ko vispār nozīmē "būt gana labai attiecībām"? Kur ir tas zelta standarts?
Neaizejot galējībās par jaunajām un smukajām, kā "meitene parastā", lai tiek pie vīra?