mjauvau @ 30.07.2023 09:47
Protams, protams?
Identiska incelnaidīgā konkrēto atbilžu pieprasīšana kā Elīzītes12345 profila postos, izskata naidīga apspriešana, izteiksmes veids, reģistrēšanās laiki.
Meitenes, esiet vērīgas un uzmanīgas.
Sievieti uztver par objektu
Jānis Parastais @ 30.07.2023 10:26
Ak dies, gribētos redzēt Tavu sejas izteiksmi, ja uzzinātu kāds patiesībā Tev ir aplauziens.
Un par ko Tu tās meitenes brīdini, es te kādai kaut ko prasu, naudu, seksu vai ko? Interesanti kā cilvēki ne no kā var uzpūst ziloni.
P.S. Konkrētas atbildes pajautāšana ir normāla prakse, lai atšķirtu cilvēkus, kam tiešam domā ar SAVU galvu un ir savs pamatots viedoklis no tiem, kas tikai bļauj skaļus saukļus, kas tagad ir moderni, bet reāli nekādu pamatojumu tam nevar dot.
mjauvau @ 30.07.2023 10:36
Tutinātāj, forumā jau atklāji, ka Tinder sēdi gadiem.
Ja iedomājies, ka būtu aplauziens, daudz par augstu sevi vērtē.
YaeMiko @ 30.07.2023 07:34Man vairāk interesanti būtu zināt cik cilvēkiem būtu kauns no tā ko viņi raksta šeit, ja būtu īstais vārds, vai arī cik cilvēki tad nerakstītu naidīgus komentārus. Domāju ietekmeles tad būtu tukšāka tēma?
Jānis Parastais @ 28.07.2023 13:47
Man sāp tas, ka neproti izlasīto saprast, tēma vispār ir par tām, kam profilā minēts “long term” nevis whore, ar tām viss skaidrs.
Bet man vienalga, nav nekas Tev jāpierāda, varu būt kaut foruma Aldis un reālajā dzīvē Kašers, ja Tev no tā vieglāk dzīvot.
YaeMiko @ 30.07.2023 07:34Man vairāk interesanti būtu zināt cik cilvēkiem būtu kauns no tā ko viņi raksta šeit, ja būtu īstais vārds, vai arī cik cilvēki tad nerakstītu naidīgus komentārus. Domāju ietekmeles tad būtu tukšāka tēma?
Laumene @ 30.07.2023 11:36
Facebook regulāri tādus raksta zem īstajiem vārdiem un bildēm. Visādas lauķenes pamatā.
YaeMiko @ 30.07.2023 12:02
Īsti nekad nelasu delfus vai Facebook māmiņu grupas,tāpēc ja tā tur ir tad okey, laikam nav kauna cilvēkiem ?
okey tad nekas diži nemainītos ja zinātu vārdu, cik gadu vai arī kāds dzimums.
fifinators @ 30.07.2023 12:09
Nevajag māmiņu forumus. Var jebkuru FB rakstu, diskusiju, sludinājumu atvērt un tur jau pāķu cīņas iet vaļā. ?
fifinators @ 30.07.2023 12:09
Nevajag māmiņu forumus. Var jebkuru FB rakstu, diskusiju, sludinājumu atvērt un tur jau pāķu cīņas iet vaļā. ?
TimeToDream @ 30.07.2023 13:56Pat ja šeit vajadzētu norādīt savu vārdu un uzvārdu, nedomāju, ka tautu tas īpaši baidītu. Cik liela ir iespēja šeit ieraudzīt kādu pazīstamo, bet citi ir vienkārši random cilvēki, kurus tu nepazīsti un redzi tikai forumā, tāpēc viņu vārds un uzvārds neko neizsaka. Es šeit arī zinu pāris cilvēku vārdu un uzvārdu un tas neko nemaina manā uztverē, tikai zinu, kā cilvēks izskatās un viss.
MartaElza @ 30.07.2023 14:07
Kāda jau noraustītos ar īsto vārdu un uzvārdu pateikt ko rupju un nepiedienīgu. Bet cilvēkam, kurš pa dzīvi visu laiku ir neapmierināts, lamājās un nesmuki uzvedās arī tas netraucētu.
Jānis Parastais @ 30.07.2023 10:50
Kāds sakars šai diskusijai ar kaut kādu Tinderi.
Man nekas nav jāiedomājas, Tev JAU ir aplauziens, man nav nekāda saistība ar kaut kādu Elīzīti vai ko Tu tur teici. Bet man vienalga, nav nekas Tev jāpierāda, varu būt kaut foruma Aldis un reālajā dzīvē Kašers, ja Tev no tā vieglāk dzīvot.
TimeToDream @ 30.07.2023 13:56Pat ja šeit vajadzētu norādīt savu vārdu un uzvārdu, nedomāju, ka tautu tas īpaši baidītu. Cik liela ir iespēja šeit ieraudzīt kādu pazīstamo, bet citi ir vienkārši random cilvēki, kurus tu nepazīsti un redzi tikai forumā, tāpēc viņu vārds un uzvārds neko neizsaka. Es šeit arī zinu pāris cilvēku vārdu un uzvārdu un tas neko nemaina manā uztverē, tikai zinu, kā cilvēks izskatās un viss.