Sievietes, kas gadiem sēž iepazīšanās vientēs

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.
28.07.2023 11:14 |

Reitings 203
Reģ: 18.07.2023
Kad vīrieši (un arī sievietes) no attiecībām gaida, ka viņiem "nonesīs jumtu", tur vienmēr scenārijs ir viens: cilvēkam ir savas emocionālās traumas, trigeri un reakcijas, kuras spēj izsaukt cita emocionāli neveselīga personība ar atbilstoša veida traumām, trigeriem un reakcijām. Adrenalīnu, psiholoģisku spriedzi, stresa reakcijas, milzīgo atvieglojumu, kad uz īsu brīdi viss ir ok, un visu to pilnīgo bezpriģelu viņi notur par lielo mīlestību. Reālas mīlestības gan tur nav nemaz, bet viņi ar savu laukakmeņa emocionālo inteliģenci to tā arī nekad nesaprot, vispār diez vai kādreiz uzzina, kas tā mīlestība tāda ir. Toties pēc tam, kad "lielā mīla" likumsakarīgi ar lielu blīkšķi beidzas, tad vēl nākamos desmit gadus var kaukt par savām traumām no iepriekšējām attiecībām un iznest smadzenes visām nākošajām draudzenēm. Tā arī neko dzīvē nesaprast un būt šokā, ka no attiecībām nekas nesanāk.
30.07.2023 12:20 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Aptaukojas jau ne tikai sievietes. Paskatieties uz bērniem, skolniekiem. Vīrieši arī diezgan palaižas. Traki.
30.07.2023 12:24 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
MartaElza @ 30.07.2023 11:19

Pankūkas divos naktī.. Jūs citā laika zonā?
Pankūkas 2 naktī ❤️❤️🍌
GhostGG @ 30.07.2023 12:14

Pēc sejas Latvietes ir tīri ok. Bet tas ka augumi pēdējos gados sāk stipri pieklibot, tas gan taisnība, bet tas jau notiek visur pasaulē, tas laikam ir pēc produkts mentalitātei - "daru ko gribu, jāpieņem kāda esmu utt", izņēmums ir aziātu valstīs, tur cilvēki tiek kaunināti par to, ja apmēri paliek lielāki, ne tikai savstarpēji, bet arī valsts līmenī ar reklāmām utt. Protams, var jau teikt, ka tas nav pareizi un citiem nevajadzētu likt justies slikti par to ka ir aptaukojies, bet no otras puses ilgetrmiņā tas nāk par labu sabiedrībai un tās veselībai. Kā saka - necessary evil. Piemēram, ja mēs paskatamies uz Japānu, viena no top valstīm, kurā ir viens no zemākajiem aptaukošanās līmeņiem pasaulē, un nevarētu teikt, ka tas ir tāpēc, ka nabadzīga Valsts un viņiem nav ko ēst.
Redzi kādi veikalu nosaukumi ir Āzijā cilvēkiem ar lieko svaru. Domāju daudzas piedomātu pie sava svara, ja tādi būtu visur pasaulē ??? https://vm.tiktok.com/ZGJbNsqon/
Moo Moo 🐮🐂 vislabākais 😁😁
30.07.2023 12:33 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
domaju,ka tas ir no sakimikotas partikas,ko tagad var tik dabut parsvara un nenormalas stresainas dzives.Daudzi strada daudz,pec darba [pusdzivi atve;kas maja,ierij kautko atri un bezspeka iekrit gulta.Ne visi var dzivot mierigi,bez stresa,rupeteis par sevi.Tagad vienkarsi ir atra un trauksmaina dzive,kas atspeleas izskata un veseliba.
30.07.2023 12:35 |

Reitings 1809
Reģ: 17.03.2022

Pēc sejas Latvietes ir tīri ok. Bet tas ka augumi pēdējos gados sāk stipri pieklibot, tas gan taisnība, bet tas jau notiek visur pasaulē, tas laikam ir pēc produkts mentalitātei - "daru ko gribu, jāpieņem kāda esmu utt", izņēmums ir aziātu valstīs, tur cilvēki tiek kaunināti par to, ja apmēri paliek lielāki, ne tikai savstarpēji, bet arī valsts līmenī ar reklāmām utt. Protams, var jau teikt, ka tas nav pareizi un citiem nevajadzētu likt justies slikti par to ka ir aptaukojies, bet no otras puses ilgetrmiņā tas nāk par labu sabiedrībai un tās veselībai. Kā saka - necessary evil. Piemēram, ja mēs paskatamies uz Japānu, viena no top valstīm, kurā ir viens no zemākajiem aptaukošanās līmeņiem pasaulē, un nevarētu teikt, ka tas ir tāpēc, ka nabadzīga Valsts un viņiem nav ko ēst.
Redzi kādi veikalu nosaukumi ir Āzijā cilvēkiem ar lieko svaru. Domāju daudzas piedomātu pie sava svara, ja tādi būtu visur pasaulē ??? https://vm.tiktok.com/ZGJbNsqon/

Nevajag salīdzināt ar Āziju, kur tā pati mentalitāte attiecas arī uz tavu izglītību, darbavietu un statusu sabiedrībā un tas pats attiecas arī uz skaistuma etaloniem. Āzijas valstīs plastiskā ķirurģija ir pieejama uz katra stūra,studenti mācās līdz pusnaktij, darbinieki strādā nereālas virsstundas,nerunājot ar ekonomiskām problēmām un zemu dzimstību. Tur ir arī sava cena - augstākais pašnāvību skaits pasaulē,jo ja Tev nav statusa, Tu neesi nekas un Tev nav vērtības. Eiropā ir lielas problēmas ar pārtiku un mentālo veselību, manuprāt. Tur protams var ilgi dikti diskutēt un domāju,ka būtu arī interesanti to papētīt, bet es Āzijas valstis nesalīdzinātu ar mums nevienā līmenī, tur ir cita galaktika un pavisam cita uztvere par lietām.
30.07.2023 14:15 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
.Eksperte. @ 30.07.2023 12:24
Aptaukojas jau ne tikai sievietes. Paskatieties uz bērniem, skolniekiem. Vīrieši arī diezgan palaižas. Traki.

Vīrieši palaižas pat vairāk, kā sievietes un paši nemaz nemana. Domā, ka tas vieglais alus vēders ir mega hot 😀 Bet ja sievietei ir vēderiņš, tad brēc moo.
30.07.2023 14:50 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nevajag salīdzināt ar Āziju, kur tā pati mentalitāte attiecas arī uz tavu izglītību, darbavietu un statusu sabiedrībā un tas pats attiecas arī uz skaistuma etaloniem. Āzijas valstīs plastiskā ķirurģija ir pieejama uz katra stūra,studenti mācās līdz pusnaktij, darbinieki strādā nereālas virsstundas,nerunājot ar ekonomiskām problēmām un zemu dzimstību. Tur ir arī sava cena - augstākais pašnāvību skaits pasaulē,jo ja Tev nav statusa, Tu neesi nekas un Tev nav vērtības. Eiropā ir lielas problēmas ar pārtiku un mentālo veselību, manuprāt. Tur protams var ilgi dikti diskutēt un domāju,ka būtu arī interesanti to papētīt, bet es Āzijas valstis nesalīdzinātu ar mums nevienā līmenī, tur ir cita galaktika un pavisam cita uztvere par lietām.

Jā, protams, katrā vastī ir savas problēmas. Man, personīgi, patīk āzijas modelis, manuprāt, lielāks dzinulis ir kaut ko sasniegt nekā mūsu platuma grādos, Eiropā un ASV. Tom';er, ja tev izdodās "uzrāpties augšgalā", tad tu iegostī drausmīgas privilēgijas sabiedrībā, nekā citās valstīs, nu vismaz salīdzinoši vairāk. Sievietēm gan Āzijas valstīs ir daudz grūtāk, jo, lai kā to kāds negribētu atzīt, viņas tur tiek uzskatītas par "otro šķiru", par to, protams, reti tiek runāts. Tāpēc man vienmēr nāk smiekli, kad sievietes civilizētā sabiedrībā saka, ka viņas tiek diskriminētas dēļ dzimuma :D blāvējm vajadzētu padzīvot citās valstīs, vot tad redzētu ko vārda tiešā nozīmē nozīmē ko būt diskriminētai :D
30.07.2023 15:04 |

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022

Es kaut kādā ziņā tev piekrītu. Līdzīga mentalitāte (ļoti strikta) attiecībā uz lieko svaru ir arī Krievijā, bet nu Āzijā viņiem tas ir to the max. Tā ir otra galējība. Es nekad negribētu likt kādam justies slikti vai kaunēties par savu izskatu, ka viņš bez maz vai jūtas bezvērtīgs un negrib pamest māju tādā izskatā.
Tomēr ķermenis un izskats bieži atspoguļo cieņu pret sevi. Ja es redzu sievieti vai vīrieti, kurš ir aptaukojies (un ja tas nav zāļu/hormonālo izmaiņu iespaidā), man rodas sajūta, ka šis cilvēks ir padevies uz dzīvi. Savukārt, trenēts, slaids augums norāda, ka šis cilvēks ir discplinēts, sporto, ietur diētu/ēd veselīgi. Katram ir savs ''normas'' svars un nav jābūt obligāti šauram viduklim vai tievām kājām. Ne visiem tā var būt. Taču uzturēt sevi veselīgu, tonusā vajag vienmēr.
Pie mazāka tauku procenta arī seja izskatās daudz skaistāk. Tas viss kopumā vienkārši palīdz justies skaistākam.
Ja tu cieni sevi, citi arī cienīs tevi. Cieņa nav pārēsties un ēst neveselīgi - tā ir sevis žēlošana, emociju apēšana un padošanās. Pret sevi būtu jāattiecas kā pret kādu cilvēku, kuru tu ļoti mīli un kurš tev rūp. Vai tu gribētu, lai viņš pieņemās svarā, pārēdās, sēž uz dīvāna un to visu paliek zem label ''self love''?
30.07.2023 15:13 |

Reitings 1809
Reģ: 17.03.2022
GhostGG @ 30.07.2023 15:04

Jā, protams, katrā vastī ir savas problēmas. Man, personīgi, patīk āzijas modelis, manuprāt, lielāks dzinulis ir kaut ko sasniegt nekā mūsu platuma grādos, Eiropā un ASV. Tom';er, ja tev izdodās "uzrāpties augšgalā", tad tu iegostī drausmīgas privilēgijas sabiedrībā, nekā citās valstīs, nu vismaz salīdzinoši vairāk. Sievietēm gan Āzijas valstīs ir daudz grūtāk, jo, lai kā to kāds negribētu atzīt, viņas tur tiek uzskatītas par "otro šķiru", par to, protams, reti tiek runāts. Tāpēc man vienmēr nāk smiekli, kad sievietes civilizētā sabiedrībā saka, ka viņas tiek diskriminētas dēļ dzimuma :D blāvējm vajadzētu padzīvot citās valstīs, vot tad redzētu ko vārda tiešā nozīmē nozīmē ko būt diskriminētai :D

Diskriminācija ir visur, lielākā vai mazākā mērā. Tas,ka kaut kur tas ir vairāk neattaisno, ka citur tas būtu jāpieņem, jo redz tas notiek/ir mazāk,taču no tā nevar izbēgt. Tas ir mans uzskats, bet pasaule nekad nebūs vienlīdzīga un jo vairāk kāds centīsies to panākt,jo vairāk mūsu sabiedrība nonāks tur,kur tā ir tagad.
30.07.2023 15:22 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
.Eksperte. @ 30.07.2023 12:24

It ipaši tadi, ka tu kas stumj pilnus ratus.
31.07.2023 00:00 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
IceCream @ 29.07.2023 13:43

Haha, lol, atslābsti.
Man mūžā nav neviena pumpa bijusi, šajā gēnu loterijā esmu vinējusi. Skolas laika pazinēja ?
Es jau tev citā tēmā teicu, lai soļo taisni. Man tavs viedoklis neinteresē. Ja nu vienīgi tik cik paņirgt par tavu tupumu.

Es jau tev citā tēmā teicu, lai soļo taisni. Man tavs viedoklis neinteresē

Tu esi atpalicicība, nav brinums, ka paliki divus gadus uz otro gadu 6tajā klasē. Pumpainā govs. 🐮🐄
31.07.2023 00:02 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Beverly Hilza @ 31.07.2023 00:02

Tu esi atpalicicība, nav brinums, ka paliki divus gadus uz otro gadu 6tajā klasē. Pumpainā govs. ??

Kas tev kaiš??
31.07.2023 00:48 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Lula @ 31.07.2023 00:48

Kas tev kaiš??
Nekaitiniet manu dāmu!!! Pilnmēness laikā viņa ir jūtīga.
31.07.2023 01:15 |

Reitings 33
Reģ: 19.06.2023
Aldis30 @ 31.07.2023 01:15
Nekaitiniet manu dāmu!!! Pilnmēness laikā viņa ir jūtīga.

A
31.07.2023 02:32 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
gabi717 @ 28.07.2023 23:05
Es tikai vēlētos uzrakstīt, ka daudzi vīrieši LV ir nu ārkārtīgi izlutināti... Tajā nozīmē, ka mūsu ''viduvējā'' vai basic, pelēkā meitene jebkur citur pasaulē kotējas kā ļoti virs average un ļoti skaista. Tik liels % skaistu, tiešām skaistu meiteņu kā mums ir reti kur pasaulē. Līdz ar to arī tie standardi šeit ir crazy. Mūsu meitenes var braukt kaut pie Šeihiem un pelnīt pa tūkstošiem, vienkārši staigājot viņu ballītēs. :D
Pārāk bieži redzu šeit tiešām skaistas meitenes ar nu tādiem... vīriešiem. Viss jau būtu labi, ja vien viņi vēl neatļautos krāpt viņas un pēc tam sēdēt vēl tajā pašā tinderī.
Ai, es nezinu, tas viss ir fucked up. Ļoti gribētos, lai būtu vēl kaut kas īsts un patiess mūsdienu attiecībās.

Tas gan man šķiet pārspīlējums. Jā, ir valstis, kurās kotējas Austrumeiropas sievietes. Bet tāpat aizsūti vidējo balto vīrieti uz Āziju un viņam arī būs liels pielūdzēju skaits. Tas nozīmē, ka latvietes ir izlutinātas? Diez vai. Katrai valstij ir savi standarti, atbilstoši tam, kas tajā valstī ir vidējais statistiskais.
31.07.2023 09:27 |

Patīk
Reitings 11514
Reģ: 18.09.2021
greece @ 31.07.2023 09:27

Tas gan man šķiet pārspīlējums. Jā, ir valstis, kurās kotējas Austrumeiropas sievietes. Bet tāpat aizsūti vidējo balto vīrieti uz Āziju un viņam arī būs liels pielūdzēju skaits. Tas nozīmē, ka latvietes ir izlutinātas? Diez vai. Katrai valstij ir savi standarti, atbilstoši tam, kas tajā valstī ir vidējais statistiskais.

Jā, vai ne! Ja esi kaut vai viduvējs, tad citā vidē būsi eksotika un būs liela piekrišana. Piemēram, latvietes kotēsies Turcijā, kur vietējās ir tumšākas, bet latvietes izcelsies ar blondumu/gaišumu.
Bet par skaistām sievietēm vēlreiz - nesaku, ka latvietes ir neglītas, bet man patiešām šķiet, ka tas skaistuma mīts ir palicis kaut kur no pārdesmit gadus senas pagātnes.
Un vispār - Dienvidamerikā ir pilns ar ļoti skaistām sievietēm. Tepat tuvāk - igaunietes, somietes...
31.07.2023 09:46 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Beverly Hilza @ 31.07.2023 00:00

It ipaši tadi, ka tu kas stumj pilnus ratus.

Kas ar tām strīpiņām?
31.07.2023 09:55 |

Reitings 1123
Reģ: 29.05.2023
Tipiskā latviete noteikti nav skaista - latvietes ir pelnu pelēkiem matiem, acis nav zilas, bet arī pelēkas, kaulu uzbūve ir smagnēja, attiecīgi nav izteikts tievums/slaidums. Diemžēl tā ir - es runāju par 100% latvietēm. Cita lieta jau par slāvisko piejaukumu. Ļoti reti kura latviete ir tiešām gaišiem/blondiem matiem.
31.07.2023 09:59 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Merilda @ 31.07.2023 09:59
Tipiskā latviete noteikti nav skaista - latvietes ir pelnu pelēkiem matiem, acis nav zilas, bet arī pelēkas, kaulu uzbūve ir smagnēja, attiecīgi nav izteikts tievums/slaidums. Diemžēl tā ir - es runāju par 100% latvietēm. Cita lieta jau par slāvisko piejaukumu. Ļoti reti kura latviete ir tiešām gaišiem/blondiem matiem.

Te noderētu bilde, kas skaitās tipiskā latviete. Visas laikam krāso matus, jo man joprojām tā ir mistērija, kas tad īsti ir tā slavenā ''latviešu pelēkā'' matu krāsa.
Jā, latvietēm nav liels kontrasts jau dabiski. Problēma, ka daudzas to nesaprot un speciāli dzenas pēc lielāka iedeguma u.tml., kas kontrastu vēl vairāk samazina, un seja burtiski saplūst ar matiem. Meikapu arī bieži lieto līdzīgā veidā nepiemērotu. Manuprāt, latvietes izskatās labi no dabas, bet nereti pašas sevi pabojā.
31.07.2023 10:09 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Āzijas cilvēkiem ir cita ģenētika. Esmu strādājusi kopā ar vjetnamietēm un filipīnietēm. Redzēju, ko un kā viņas ēd, ar sportu neviena tur neaizrāvās, ar kājām lieki nestaigāja. Toties visas tāpat bija sīkas, slaidas, smukiņas. Biezi, kupli mati, laba sejas āda...
31.07.2023 10:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits