Beverly Hilza @ 29.07.2023 04:23
Tu salidzini baltos ar melnādainajiem vai ķiniešiem/aziātiem un tādiem? Tad ir jā skaistaka varbūt, jo tadi ir pasaules standarti. Es piekrītu, ka latvietes ir skaistākas par melnadainajām vai aziātu sieveitēm jeb indietēm, bet ar noteikumu ka latvietei, ir dabīgs skaistums +- ar uzlabojumiem (matu krāsa, meikaps, frizura, lakoti nagi) lai nav pīļknābis, maksligie garie plasmasas nagi, pieliktie mati. Jo tad tas vairs nav izstais /realistiskais skaistums.
bet tievas - nuuu, latvieši paliek arvien resnāki un resnāki...
Beverly Hilza @ 29.07.2023 04:57
Tu butu tā vienīga liekule kura to nedara? Neticu! Nesi savadaka jlno parejiem.
MartaElza @ 29.07.2023 11:22
Es naudu nopelnu pati savām vajadzībām un dzīvošanai. Vīrietis man vajadzīgs mīļumam un baudai, nevis naudas makam.
Beverly Hilza @ 29.07.2023 03:33
Aldi?! ??muti ciet turi. Atkal sākas tavas epizodes.
Beverly Hilza @ 29.07.2023 03:48
Tu un smuka? Tu esi prasta vienttuļā mamuļa novecojusi ar saviem bērniem. Prasta muļķe kas sež candy krašos, tik tok un citās vietnēs tabilstoši intelekta limenim.
Smuka tu nekad neesi bijusi un nebusi, un gudra arī ne. Vari te nemelot. Pazistu tevi no skolas laikiem. Kada biji pumpaina vecmeita tāda paliki. Tikai nesāc bimbat. Ka pasaka tev taisnību, kašķiga vecmeita. Pumpas izarstēji?
Cilvekus vertē pec prasts neprasts? Pieaudz sīkā mamuļa. ?
IceCream @ 29.07.2023 13:43
Haha, lol, atslābsti.
Man mūžā nav neviena pumpa bijusi, šajā gēnu loterijā esmu vinējusi. Skolas laika pazinēja ?
Es jau tev citā tēmā teicu, lai soļo taisni. Man tavs viedoklis neinteresē. Ja nu vienīgi tik cik paņirgt par tavu tupumu.
MartaElza @ 29.07.2023 14:02
Par pumpu neesamību droši vien draudzenes skolā Tevi apskauda.
Es tā nedomāju, tie ir vispārpieņemti uzskati. Slāvu tipa izskats un Baltijas meiteņu tipāži ir pieprasīti pasaulē. Katrai valstij ir savs. Itālijā, piemēram, ir lieliski vīrieši.Apple of my eye @ 29.07.2023 09:24
Piekrītu par to, ka pasaulē nav viena skaistuma standarta, bet ka tieši latvietes ir kaut kādas princeses stipri virs vidējā? - kas cilvēkiem liek tā domāt?
Kādu laiku atpakaļ varējām teikt, ka esam koptas un tievas. Koptas bieži vien ir pārvērties par plastisko šovu, bet tievas - nuuu, latvieši paliek arvien resnāki un resnāki...
MartaElza @ 29.07.2023 11:57
Un Tu šitādu muldētāju esi gatava precēt?
Tieši tā neviens nav perfekts..Beverly Hilza @ 29.07.2023 20:59
Kuram gan nav negatīvu ipašibu jeb minusu?? Visi nav perfekti un nebus.
Mušpapīrs @ 29.07.2023 22:39Pilnmēness darbībā
Aldis30 @ 29.07.2023 22:45Tieši tā neviens nav perfekts..
Es ❤️ BH ar visiem viņas stiķiem un niķiem.
Aldis30 @ 29.07.2023 22:45Tieši tā neviens nav perfekts..
Es ❤️ BH ar visiem viņas stiķiem un niķiem.
Apple of my eye @ 29.07.2023 09:24
Piekrītu par to, ka pasaulē nav viena skaistuma standarta, bet ka tieši latvietes ir kaut kādas princeses stipri virs vidējā? - kas cilvēkiem liek tā domāt?
Kādu laiku atpakaļ varējām teikt, ka esam koptas un tievas. Koptas bieži vien ir pārvērties par plastisko šovu, bet tievas - nuuu, latvieši paliek arvien resnāki un resnāki...
Beverly Hilza @ 30.07.2023 01:53
Es tevi arī dikti mīlu. ??Tu esi pats lābākais. Aldi nāc est! Pankukas gatavas! ??