Pirmā vēstule

Reitings 25
Reģ: 18.06.2023
Iedomājaties situāciju, ka jums raksta vīrietis (un jūs esat brīva sieviete), kāda būtu vīrieša vēstule, tās saturs, kas jūs uzrunātu, kas liktu jums viņam atbildēt un ļauties iepazīties ar to?
Es to neprasu kā padomu sev, bet tīri vispārīgā kontekstā.
Protams to, kas atbaidītu es varu iedomāties, tāpēc gribu dzirdēt šai lietai pretējo scenāriju, jo bieži dzirdēts ir, ka meitenes neatbild. Varbūt tāpēc, ka nepiesaista vīrieša vizuālais, bet ja neskatās tikai uz to vizuālo, bet gan tikai vēstules saturu, tad kas ir tas, kas jūs uzrunā?
26.07.2023 23:57 |

Reitings 555
Reģ: 07.04.2022
Mani uzrunātu, ja "čau kā iet ko dari" jautājumus apspēlētu savādākiem vārdiem, kaut vai, ka meklē domubiedru ikdienas pavadīšanai, kādas ir manas intereses un tad tā saruna arī virzītos.
01.08.2023 00:28 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
sinddyy @ 01.08.2023 00:28
Mani uzrunātu, ja "čau kā iet ko dari" jautājumus apspēlētu savādākiem vārdiem, kaut vai, ka meklē domubiedru ikdienas pavadīšanai, kādas ir manas intereses un tad tā saruna arī virzītos.

Jā jā domubiedrus, ja čalis raksta nepazīstamai hot čikai, viņš ritīgi meklē domubiedrus, tak uzreiz skaidrs, ka tas teksts ir totāla makaronu karināšana. Tas būtu tikpat smieklīgi kā tās, kuras Tinderī meklē draugus, tad jau p*rnhub arī eju skatīties, lai iemacītos kā santehniķis trubas velk.
01.08.2023 07:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits