Lauma Ruby @ 28.07.2023 11:27
Ja aiziet tādās galējībās, tad arī kāda ir vīrieša patiesā vērtība sieviešu dzīvēs ? Nav vairs tie laiki, kad vīrieši nesa medījumu mājās un sievietes aprūpēja bērnus un māju. Naudu sievietes arī pašas var nopelnīt.
Muļķīgi meklēt otra cilvēka vērtību savā dzīvē.Cilvēkam ir vajadzīgi citi cilvēki apkārt un tā tas vienmēr ir bijis un būs.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 10:59
A kāda tad ir tā sievietes patiesā vērtība vīriešu dzīvē, ja neskaita smukumu un “kājstarpi” un visu no tā izrietošā? Kāda var objektīvi paskaidrot, vai tikai sludināt mistiskus saukļus par kuriem pašām nav ne jausmas?
Lauma Ruby @ 28.07.2023 11:17
Sievietes vagīnu ir neiespējami izļurkāt un tas ir pats lielākais mīts, par vagīnām kas klejo apkārt. ??Vagīnas ir elastīgas un var izplesties, kad tas ir nepieciešams un pēc tam savilkties atpakaļ.
Mušpapīrs @ 28.07.2023 11:40Bāc... lasu diskusiju un palieku uz pauzes
Beverly Hilzai vēl 70+ gados notiek ovulācija
Vēl izskatās, ka foruma čaļi mēra vagīnas izļurkāšanos (pieņemsim, ka tāds termins eksistē) pēc partneru skaita. Sanāk, ka tā kurai ir viens apdāvināts, darbojoties katru dienu "izļurkā mazāk" nekā vairāki ievērojami retāk nekā katru dienu? Tad jau tā dažiem ir psiholoģiska "izļurkāšanās"
Mušpapīrs @ 28.07.2023 11:44
Nu jau, nu jau
Tajā pat laikā gribat sievieti, kas ir mīļa, apčubina un nezāģē
Grozi kā gribi, ja būs divas ekvivalenti skaistas sievietes, visticamāk, izvēlēsies to ar manis nosauktajām īpašībām, nevis to psiho, kas dos ar pannu pa galvu
Mušpapīrs @ 28.07.2023 11:51
Bišku aizrāvās ?
MartaElza @ 28.07.2023 11:53
Tici man, ir arī tie, kuri tās psihās izvēlās. Un tad, pa kluso sēž iepazīšanās portālos un raksta meitenēm, cik nenormāla ir sieva/draudzene. Un čīkst, cik viss ir slikti, ka grib mīļumu, sapratni un maigumu. Bet saņem tikai zāģēšanu.
Mušpapīrs @ 28.07.2023 11:44
Nu jau, nu jau
Tajā pat laikā gribat sievieti, kas ir mīļa, apčubina un nezāģē
Grozi kā gribi, ja būs divas ekvivalenti skaistas sievietes, visticamāk, izvēlēsies to ar manis nosauktajām īpašībām, nevis to psiho, kas dos ar pannu pa galvu
Jānis Parastais @ 28.07.2023 13:00
Es jau neteicu, ka sievietēm nav citu vērtību, tikai vēlos, lai tieši pasakāt kuras tad tās ir.
Tik pat labi var teikt, ja būs divas ekvivalenti mīļas apčubinātājas, tad izvēlesies to, kas ir skaistāka.
Nebraucot galejībās ar pannām, jo parasti nav tā, ka viena īpašība ir izteikti laba un otra pilnīgi slikta, drīzāk jautājums, kuru izvēlēsies tad, ja viena būs mazliet mazāk skaista, bet lielāka “apčubinātāja”, bet otra skaistāka, taču apčubinās mazliet mazāk, tur arī parādīsies, kura vērtība ir vērtīgāka. Un kā jau te iepriekš minēja, skaistās var atļauties “darīt/apčubināt” mazāk.
vīrieši, kas šādi runā par sievietēm, saukt par izļurkātam un ka sievietes ir tikai labas divam lietām - izskatam un seksam - ir tieši tie red flag pļēguri, par kuriem te ir runa. Nav high quality vīriešu arī te, forumā. Protams nav, jo high quality men nesēž sieviešu forumos un nekasās par visām varītēm ar savu Teita demogoģiju un nelieto TikTok kā savu galveno informācijas atsauci. Bet prātuļo gan kā eksperti... jums līdz top vīrietim kā līdz mēnesim, puišiakul12 @ 28.07.2023 11:44
Tā gluži nav, izļurkāšana, muskuļu atmiņa sauciet kā gribat, bet vagīna maina savu izmēru gan sākot dzimumdzīvi, gan dzemdējot.
Elizabeteputnos @ 28.07.2023 11:56Vispār jau ja sevi nostādi attiecīgā līmenī, pati esi konfekte, un ne tikai ārēji, bet izglītota, inteliģenta daudzās tēmās, ar savu nostāju un labām komunikācijas spējām un pašapziņu, tad pļēguri vispār nenāks klāt. Man īpaši nenāk, randiņojos ar foršiem vīriešiem. Kā sevi nostādīsi ir ļoti būtiski. Un nevis domāt, " es vnk esmu kruta", bet pie sevis strādāt un kļūt par to. Lasīt pašizaugsmes grāmatas, rūpēties par sevi, sportot, attīstīt prātu, iet kursos - un tiešām kļūt par konfekti - redzēsi, kā viss ap tevi mainās it kā "pats no sevis"
Elizabeteputnos @ 28.07.2023 14:55vīrieši, kas šādi runā par sievietēm, saukt par izļurkātam un ka sievietes ir tikai labas divam lietām - izskatam un seksam - ir tieši tie red flag pļēguri, par kuriem te ir runa. Nav high quality vīriešu arī te, forumā. Protams nav, jo high quality men nesēž sieviešu forumos un nekasās par visām varītēm ar savu Teita demogoģiju un nelieto TikTok kā savu galveno informācijas atsauci. Bet prātuļo gan kā eksperti... jums līdz top vīrietim kā līdz mēnesim, puiši
Tur jau tā lieta, ka tas pats Teits ir ne vienā vien vietā, podkāstā vai video pateicis, ka sieviete ir labākais kas ar vīrieti var notikt un, ka par viņām ir jārūpējas un tad tā sieviete rūpēsies par tevi. Ka vīrietim ir jāuzņemas pilna atbildība par sievieti un ģimeni un ka mūsdienu džeki ir lupatas šajā jomā. Bet tie wannabe Top G jau to nav sadzirdējuši. Tieši otrādi.
Ka vīrietim ir jāuzņemas pilna atbildība par lsievieti un ģimeni un ka mūsdienu džeki ir lupatas šajā jomā. Bet tie wannabe Top G jau to nav sadzirdējuši. Tieši otrādi.
Elizabeteputnos @ 28.07.2023 14:55vīrieši, kas šādi runā par sievietēm, saukt par izļurkātam un ka sievietes ir tikai labas divam lietām - izskatam un seksam - ir tieši tie red flag pļēguri, par kuriem te ir runa. Nav high quality vīriešu arī te, forumā. Protams nav, jo high quality men nesēž sieviešu forumos un nekasās par visām varītēm ar savu Teita demogoģiju un nelieto TikTok kā savu galveno informācijas atsauci. Bet prātuļo gan kā eksperti... jums līdz top vīrietim kā līdz mēnesim, puiši
Malibu Steisija @ 28.07.2023 15:30
Tur jau tā lieta, ka tas pats Teits ir ne vienā vien vietā, podkāstā vai video pateicis, ka sieviete ir labākais kas ar vīrieti var notikt un, ka par viņām ir jārūpējas un tad tā sieviete rūpēsies par tevi. Ka vīrietim ir jāuzņemas pilna atbildība par sievieti un ģimeni un ka mūsdienu džeki ir lupatas šajā jomā. Bet tie wannabe Top G jau to nav sadzirdējuši. Tieši otrādi.
Tāpat kā vīrieši kas tagad nodirš Barbie movie un kinoteātros taisa cirku. Jo ir filma, kur Kens ir aksesuārs un nekas, bet Bārbija ir viss. Un tā ir tikai filma. Bet butthurt vīriešu komentāros, atsauksmēs un internetā netrūkst.
nav runa par standartiem kā tādiem, man nav problēmu ar faktu, ka vēlies sev kādu, kam bijis maz seksuālo partneru. Man ir problēma, ka tas ir gandrīz vienīgais, kas vīrietim var būt būtiski un pats galvenais - cik degradējoši Tu to pasniedz un ar kādu pretīgu valodu. Tam visam ir pieskaņa " galvenais, lai esmu pārāks par sievieti" , karjera arī Tavās acīs nedrīkst būt, nedod dievs vīrieša ego pakustinās un pelnīs vairāk - tas kā piemērs. Ja es saku, ka nevēlos kādu, kam alus vēders, tad es teikšu, ka vēlētos kadu sportisku vīrieti, jo pati esmu sportiska. Ir atšķirība, kā to pasaka ar cieņu vai necieņu pret otru dzimumu, ne?GhostGG @ 28.07.2023 15:22Sievietēm standarti pret vīriešiem - ļoti labi
Vīriešiem standarti pret sievietēm - vīrieši lopi :D