fifinators @ 26.07.2023 09:23Ļoti daudz kur eju viena. Sākumā jau ar likās - ko tad es tā.. bet tad sapratu - man taču tā filma interesē, mūziķis patīk utt, es gribu redzēt, un būtu muļķīgi laist garām tikai tāpēc, ka neviens man nenāks līdzi. Arī esmu daudz izceļojusies viena - un tas vispār lieliski, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Dabā gan neeju neksd viena, jo man ir suns, un būtu grēks atstāt viņu mājās. ?
esuntu18 @ 26.07.2023 10:59
Kā saņēmies ceļot viena? Šobrīd gribās kautkur aizceļot, bet neviens no draugiem netiek! Takā līdz šim neesmu baigu ceļojusi un valodas ar nav stiprā puse, tad bail ka pazudīšu kautkur?
.Eksperte. @ 26.07.2023 11:01
Par valodu nesatraucies. Izmanto google translate. Ierunā latviski un tulko vajadzīgajā valodā. Esmu redzējusi, ka Anglijā tā dara. ?
Kā saņēmies ceļot viena? Šobrīd gribās kautkur aizceļot, bet neviens no draugiem netiek! Takā līdz šim neesmu baigu ceļojusi un valodas ar nav stiprā puse, tad bail ka pazudīšu kautkur?
.Eksperte. @ 25.07.2023 18:23Ja uz jūru vienai braukt neērti, tad baigi žēlīgi. Patiesībā visiem ir vienalga kur tu ej un kādā sastāvā ej. Kad to sapratīsi, tad arī darīsi visu ko gribi, nedomājot ko citi varētu padomāt. Pašapziņa jāaudzē. Citu ieteikumu nav.
LuckyStrike @ 25.07.2023 19:13Es uz kino bieži eju viena. Bet uz mazajiem kino, KSuni, Splendid...Uz Forum Cinemas- kad pirmizrāžu trakums noskrien, uz mazajām zālēm. Un daudzi iet pa vienam. Man pat labāk patīk, var mierīgi paskatīties, padomāt...
Uz jūru arī esmu braukusi viena, vienkārši eju gar jūras malu.
Uz restorānu gan nevarētu aiziet viena, kaut kā nekomfortabli.
Vienreiz agrā jaunībā tā sanāca, ka uz lielo Coldplay koncertu ārzemēs biju viena, draudzene saslima. It kā jutos tizli, bet to konci atceros joprojām.
Interesanta sieviete @ 26.07.2023 17:51Es pat viena uz Indiju aizbraucu, vispār - kamēr vairākus gadus viena audzināju divus bērnus, ļoti daudz kur izceļojos. Pabeidzu jogas skolu Francijā un kursus Beļģijā. Bija pat vienai mākslas darbnīca. Atceros to laiku, kad ļoti daudz ieguldīju sevī, darbā un hobijos. Tagad, kad atkal precēta, dzīve daudz rutinētāka. Darbs, mājas, vakariņas, veikali:))) pietrūkst pat tās vienatnes
gan ar, gan bez.Apple of my eye @ 26.07.2023 22:23
Ar visiem bērniem tajos ceļojumos devāties?