Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

90to ballītes idejas

 
Reitings 5
Reģ: 28.09.2016
Varbūt kādai ir idejas par 90to gadu ballīti? Kādas dekorācijas ieteiktu, kādi ēdieni bija populāri 90tajos, tā laika spēles?
24.07.2023 17:38 |
 
Reitings 1586
Reģ: 25.01.2023
Par dekorācijam grūti teikt.jo dekorācijas var tikai kautkādus nieciņus.ko vsr pastiept.paklaju pie sienas kādai omei saglabājies.kresliem ari pledus ,kas nav vienkrāsaini bet raibi.tomsakos toņos,gumijas rotallietas arī ja kadai saglabajusies tie gulbji un pikstuļi,kadam sekcija bus saglabajies noteikti servize un to laiku glazes.Varbūt kadai apalas tamboretas galda sedzinas ,baltas noteikti.un ja paveicas tad kadam tetim vai opim to laiku magnetola,kasetes un kasešnieks.vel vairak paveicas ja ir ejoša lentu magnetola(dziesmu lentas bija uztitas uz apala diska.bija 2 tādas.viena ar lentu, otra tukša uztina uz tuksas virsu.un tad skanēja.tada resna kaste ar vāku😁).Dekorācijas tas butu ideali(tā es atceros apmēram to laiku) Vairāk gan akcents tiek likts uz pasiem cilvekiem,jo tas gerbsanas stils bija ipatnejs un frizuras meitenēm.80to gadu beigas 90to sakums.jo dzilak devindesmitos tur jau savadāk.kāds laika posms.par spelem neatceros,ārā speles tik,bet tos jau gan mana mamma jauna speleja,tas apmeram vienadas visos posmos.edienos tie pasi rosoli,siļķe kazoka,ikru maizites(tas bija ipasais ,kas nebija katram uz galda svetkos)sagrieztas darzeņu plates, desu,sieru skivisi.nekā tāda kas tagad nebūtu tikai tagad vairak pieejams,nekā agrāk.
24.07.2023 19:09 |
 
Reitings 11924
Reģ: 06.07.2022
Ū, mana bērnība! Ēdienu ziņā te strikti iedalās - līdz 1995., un pēc. Līdz tam mums banāns bija ekstra, mazie jogurtiņi trauciņos bija ūber utt., bet pēcāk jau viss bija dabūjams, smalkās mājās ēda ikrus arī. Arī ananass tad iezīmēja svētku galdu. Vēl: visas tās košlenes kubiciņos - Love Is, Turbo, Donald Duck - vot ja tādas saliksi šķīvjos uz galda, zinātāji paģībs (Love Is esot kaut kādos Rīgas mazveikalos atrodamas, pārējās neesmu redzējusi). Svētku galds praktiski tāds pat kā padomju savienībā - rasols, šuba, lauku torte. Kompots! No gardumiem uz galda visu var likt visus tos lētos saldumus, kas tagad veikalos stāv pašos zemākajos plauktos - visi tie lētie cepumiņi, biskvītiņi utt.
Un Fanta! Nez kāpēc tā uz galda bija redzama biežāk, pretēji kokakolai.
24.07.2023 19:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)