Ne jau tā kolēģe palika stāvoklī no pirkstiem?ZeltaZobs @ 20.07.2023 10:09Kolēģe palika stāvoklī ar visu burvju tabletīti - ātri iedzertu. Ieteiktu izvēlēties puišus, kuri mazgā rokas. :)
Lorencita @ 20.07.2023 01:20Tur pat nebija riska, un tablete, kas domāta 72h ir dzerama jebkurā laikā, pētījumi tam ir veikti, un nedomāju, ka var palikt stāvoklī, ja sekss nav bijis veselu gadu..
ZeltaZobs @ 20.07.2023 10:09Kolēģe palika stāvoklī ar visu burvju tabletīti - ātri iedzertu. Ieteiktu izvēlēties puišus, kuri mazgā rokas. :)
Jā, bet sekss nav bijis nevienu reizi gadā man, un par izžuvušu spermu, tad jau viņa dzīvotu uz visām virsmām, kur vīrietis būtu pieskāries ar netīrām rokām, un tad visas paliktu stāvoklī no gaisa.. tas tak ir neiespējami, kāpēc to nevar atdzīt..MartaElza @ 20.07.2023 11:37
Stāvoklī VAR NEPALIKT arī ja veselu gadu, dien dienā nodarbojas ar seksu. Un var PALIKT, ja sekss ir vienreiz gadā. Tas nu točna nav rādītājs. ?
Par prezervatīvu ir cita runa, tas var plīst un noslīdēt , to es saprotu, bet no pieskārieniem palikt, tas nav iespējams, tikai ja iebāž siltu spermu iekšā, nevis stundām ilgu izžuvušu..MartaElza @ 20.07.2023 11:39
Loģiski, 100% aizsardzība ir tikai celibātā. ? Pat ar prezervatīvu 1 no 100 sievietēm paliks stāvoklī.
Lorencita @ 20.07.2023 11:57Jā, bet sekss nav bijis nevienu reizi gadā man, un par izžuvušu spermu, tad jau viņa dzīvotu uz visām virsmām, kur vīrietis būtu pieskāries ar netīrām rokām, un tad visas paliktu stāvoklī no gaisa.. tas tak ir neiespējami, kāpēc to nevar atdzīt..