akul12 @ 19.07.2023 09:56
A30 neko aplamu nepateica, sena patiesība.
Pēc 40 sāc novecot un ne jau par velti nav pieņemts svinēt 40 gadu jubileju.
Es domāju, ka kāzas ir ļoti laba lieta un tas izveido ģimeni un apvieno divus cilvēkus, bet es neskrienu pēc tā
Es esmu jau vairākas reizes bijusi bildināta, man tas ''bildinājums saulrietā'' nav nekas tāds.
Beverly Hilza @ 19.07.2023 18:02
Sviests nesvinēt 40 gadu jubileju. Nu ja naudas trukst svinibām, tad es saprotu bet deļ cipara 40 nesvinėt ir jocīgi. Tad sanāk, ka tas ir naids nepatika uz savu vecumu. ??♀️
akul12 @ 19.07.2023 18:25
Nekāda naida, vienkārši 40 jau no seniem laikiem ir nelabvēlīgs skaitlis.
40 gadi un 20 gadi nav salīdzināmi, tur A30 ir taisnība.
Beverly Hilza @ 19.07.2023 04:59
Visas sievietes neapdzemdējas, un visām nav mazi bērni mājas, bet pusaudži jeb jau lieli. ??♀️
un nebija nemaz vērts pieminēt. Vai arī tagad speciāli visiem priekš tevis pie katra komentāra jāpieraksta - visas sievietes neietilpst šajā kategorijā
Beverly Hilza @ 19.07.2023 19:57
Aj, kā cilvēks sacepās, ak vai, varbūt aizej iedzer nomierinošu piparmeteu tejiņu?☘️?. Ar sirdi paliks slikti. ?. Es tikai izteicu viedokli, par to tagad ir jālec gaisā? ? Kā uzreiz nepiekrīt viedoklim, tā spalvas gaisā(tas ir raksturīgs narcisiem un latviešiem)
Turklat, ja kautko apgalvo tad ir jābut konkretam noradijumam, tu runāji tā itkā visām mātēm būtu ļoti mazi, bērni mājas, kas paši nevar parūpeties par sevi. Nemaz nesakot, ka ir citi varianti. Tev nav taisnība, takā saimierinies ar to. ??♀️
Beverly Hilza @ 19.07.2023 19:57
Aj, kā cilvēks sacepās, ak vai, varbūt aizej iedzer nomierinošu piparmeteu tejiņu?☘️?. Ar sirdi paliks slikti. ?. Es tikai izteicu viedokli, par to tagad ir jālec gaisā? ? Kā uzreiz nepiekrīt viedoklim, tā spalvas gaisā(tas ir raksturīgs narcisiem un latviešiem)
Turklat, ja kautko apgalvo tad ir jābut konkretam noradijumam, tu runāji tā itkā visām mātēm būtu ļoti mazi, bērni mājas, kas paši nevar parūpeties par sevi. Nemaz nesakot, ka ir citi varianti. Tev nav taisnība, takā saimierinies ar to. ??♀️
Un ir sievietes, kas dzemdē pēc 30, līdz ar to, nevisām kurām ir jau 40+ ir mājās pusaudži
Sievietes iet dekrētā, bērni slimo līdz ar to ņem slimības lapas, sievietes biežāk sūdzas, ja darba apstākļos ir kaut kas ne tā (piem. vīriešiem bieži vienalga vai darbs sedz veselības apdrošināšanu.) Domāju, ka arī vīrieši biežāk piekrīt saņemt algu aploksnē.
Annija35 @ 19.07.2023 20:32
Kā uzreiz nepiekrīt viedoklim, tā spalvas gaisā(tas ir raksturīgs narcisiem un latviešiem)
Šeit tu noraksturoji sevi,jo tieši tu trako ar n-tajiem komentāriem diskusijās.
Nav viegli būt sievietei, būt vīrietim ir vieglāk - visādās ikdienas dzīves situācijās.Kenty @ 19.07.2023 22:41Kads jums ir kopsavilkums,izlasot citu komentārus?
Aldis30 @ 20.07.2023 01:24Nav viegli būt sievietei, būt vīrietim ir vieglāk - visādās ikdienas dzīves situācijās.
Mani secinājumi*
Aldis30 @ 20.07.2023 01:24Nav viegli būt sievietei, būt vīrietim ir vieglāk - visādās ikdienas dzīves situācijās.
Mani secinājumi*
Mani secinājumi*
Kenty @ 19.07.2023 22:41Kads jums ir kopsavilkums,izlasot citu komentārus?
Man vienmēr bija licies ka sievietem patīk būt neatkarīgām, stiprām
Beverly Hilza @ 20.07.2023 08:40
Muļķības, šeit LV var novērot pretējo, sieviete ir zem veču apaviem. Un ja tā būtu, taisnība LV tad mums nebūtu tik daudz daudzbērnu ģimeņu, kurās ir 3-7 bērni. Daudzbērnu ģimenes tikai pierāda to, ka sieviete nav pietiekami stipra, un neatkarīga jo ipaši, jo viņa ir 90-100% atkarīga no vīrieša naudas maka. Pati sež ar berniņiem, un ir atkarīga no veča 24/7
Gaida kad vecis atnesīs naudu ģimenei, un viss. Saucas pilnībā atkarīga no tēva(bērnu). Un būs atkarīga nakamos 3-10 gadus. Kamēr sadzemdēs jaunu bariņu ar parazītiem. Vairosies uz nebēdu un būs atkarīga.
Neatkarīgas sievietes spej pašas apmaksāt savus bērnus, un nesedēs majas visu mūžu audzinot nākamos patērētājus.