Malibu Steisija @ 18.07.2023 10:56
Tāpēc, ka sievietes izteikti tic vārdiem nevis skatās uz darbiem. Tas, ka tev vīrietis saka ka tevi mīl, precēs, nopirks māju un būs laimīga nākotne, nenozīmē, ka tā būs. Jāskatās uz darbiem. Tad kad būs gredzens pirkstā, mājas atslēgas un laba dzīve, tad arī ir lieta. Es arī jaunībā uz tik daudz idiotiem uzķēros ticēdama viņu vārdiem.
Nekad nevajag sacerēties uz vīrieša potenciālu un to ko viņš saka. Jāskatās objektīvi uz to kas ir un ko viņš reāli dara, lai viņa vārdi piepildītos. Vīrs un vārds, tātad ko pateica to arī izdarīja. Tagad vīrieši atļaujās runāt, bet nedarīt. Un sievietes akli tic.
Cik es sievietes savā dzīvē zinu un esmu satikusi, kurām ir sakarināti makaroni uz ausīm... Ar čali ir kopā 5+ gadus, ar bērniem, ar kopīgiem kredītiem un vēl nezin ko, bet nav apprecējušies. Un meičas svēti tic, ka viņš ''nav vēl gatavs'', ''gan jau bildinās'', ''gaida īsto brīdi''. Gaida īsto brīdi - vnk nošaujiet mani.
Skarba patiesība, ja vīrietis nav apprecējis to meiču, tātad negrib precēt. Un ''īstais brīdis'' neeksistē. It īpaši, ja bildē ir bērni, dzīvo kopā jau hz cik gadus un visas tās citas lietas.
Kādreiz bija tā, ka bez-laulības un ārlaulības bērni bija no no. Vispār attiecības bez kāzām bija nē. Tad galvenās bija precības, lai izveidotu ģimeni. Un visi arī precējās savā jaunībā un tad taisīja ģimenes. Sievietei bija drošība. Tagad easy var būt kopā 20 gadus ar 5 bērniem un pat neapprecēties, un sieviete nopietni tic, ka kādreiz viņu romantiski bildinās pie jūras saulrietā. Kādreiz bildinās, bet bildinās tad, kad čalim nebūs vairs citu izvēļu.
Cita runa par pāriem, kas kāzas nevēlas, bet es runāju tieši par tām meičām, kas vēlas precēties, bet kurām tikai stāsta, ka precēsimies precēsimies, bet tas tā arī nenotiek.
greece @ 18.07.2023 10:06
Šādu argumentu dēļ daudzi arī saka, ka sievietēm jāatņem tiesības vēlēt. Ja sieviete nesaprot, ka vīrietis, ko viņa personiski pazīst un redz katru dienu, viņai karina makaronus uz ausīm un ved uz ļoti riskantiem un destruktīviem lēmumiem, kas viņu var novest pie pilnīga finansiāla kraha, tad kā viņa var atšķirt godīgu politiķi no manipulatīva makjavellista un nenovest valsti pa to pašu destruktīvo ceļu? Varbūt tiesības vēlēt nav jāatņem sievietēm vispār, bet tikai vientuļajām mātēm. Nu un alimentu nemaksātājiem arī var, pilnīgi neesmu pret to.
Malibu Steisija @ 18.07.2023 11:20
Sievietes lēmumus pieņem balstoties uz emocijām un jūtām. Mēs esam emocionāli vadītas. Jā, tiek pieņemti lēmumi arī balstoties uz loģiku, protams, tur kur to vajag, bet mums smadzenes ir vairāk emocionāli vadītas. Vīriešiem tā nav.
Sievietes lēmumu pieņemšanā skatās uz kopīgo labumu, vīrieši uz individuālo.
Daudzi vīrieši ir iemācījušies, kā uzlaust to sievietes čaulu, lai dabūtu ko nu katrs vēlās, bet salīdzinoši maz sievietes ir uzlauzušas vīriešus, lai dabūtu to ko vēlās viņas.
Tāpēc arī daudzas sievietes jūtas apspiestas.
Sasodīti daudz sievietes piekrīt atdot savu dzīvi kaut kādam vīrietim, pieciešot visas viņa nepilnības, tkai tāpēc, ka viņš dod kaut kādu uzmanību un ir viņu izvēlējies. Bet neviens vīrietis nepaliks ar sievieti kopā uz mūžu, kas viņam nepatīk.
Un līdzīgi arī ar kopdzīvi un kāzām. Sievietes rada bērnus, dara visas lietas un skraida ap vīriešiem un kāzu kā nav tā nav. A kāda jēga viņam to sievieti precēt, ja viņš tāpat visu saņem? Loģiski, ka tajā brīdī kāzas ir tikai dārgs papīrs par kuru viņam būs jāmaksā.
Un jā, ja sieviete neredz, ka viņas vīrietis viņai makaronus karina ausīs, nu nav kaut kas kārtībā. Bet sabiedrībā tagad ir pieņemts, ka attiecības var būt visādas, bet par sekām īsti neviens nerunā.
Lula @ 18.07.2023 12:34
Psihologi nepiekristu, ka pašos pamatos tas tā ir, bet jā, esam audzinātas, ka drīkstam būt emocionālas un pieņemt emocionālus lēmumus, vīriešiem māca pretējo.
Viss ir audzināšanā, un šajā forumā arī ir daži cilvēki, kas noteikti mācītu meitai aptekalēt savu vīrieti, būt pakļāvīgai.
Malibu Steisija @ 18.07.2023 12:49
Es nedomāju par to kā ir iemācīts, bet gan par pašām smadzenēm kā tādām.
Te ir raksts ko atradu, runāju vairāk par šo. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2518327/Mens-womens-brains-truth-As-research-proves-sexes-brains-ARE-wired-differently-womens-cleverer-ounce-ounce--men-read-female-feelings.html
Man personīgi nemācija, ka varu būt emocionālāka, bet man dabīgi kā sievietei tas tā ir. Emocionālā inteliģence.
Lula @ 18.07.2023 12:34
Psihologi nepiekristu, ka pašos pamatos tas tā ir, bet jā, esam audzinātas, ka drīkstam būt emocionālas un pieņemt emocionālus lēmumus, vīriešiem māca pretējo.
Viss ir audzināšanā, un šajā forumā arī ir daži cilvēki, kas noteikti mācītu meitai aptekalēt savu vīrieti, būt pakļāvīgai.
Mācīšana aptekalēt vīrieti ir tieši mācīšana apspiest savas emocijas.
Lula @ 18.07.2023 10:32
Tā itkā sievietes nečakarētu un neapvārdotu vīriešus tāpat un vēl trakāk.
YaeMiko @ 18.07.2023 10:41
Mana vaina, jo kaut kā domas saslēdzās un uzrakstīju sievietes nevis feministes. Paņem izlabo tos vārdus sieviete un feministe.
Pirmkārt Titāniks grima vairāk kā 100 gadus atpakaļ un gan jau tur bija kāda feministe. Un tajos laikos bija citas sabiedrības normas. To nevar salīdzināt ar mūsdienām. Un es pieņemu ka arī ja tagad grimtu kuģis tad daļa cilvēku uzskatītu ka sievietēm un bērniem jābūt pirmajiem. Nezinu kāpēc tā ir un arī man tas liekas netaisnīgi. Visi sastājas rindā neatkarīgi no dzimuma un vecuma un gaida, tā būtu pareizāk.
Es neesmu no tām kuras kad izdevīgi pārslēdzas uz feminismu un tad kad nē tad atpakaļ uz patriarhālu domāšanu. Tāpēc tu vari vispārināt citas sievietes.
😱😱.Eksperte. @ 18.07.2023 10:43Vispār es tikko atcerējos, ka viens mans tēva draugs, uzzinot, ka esmu nolikusi tiesības un vel ar pirmo, teica, ka es noteikti sapiķoju un ka sievietēm vispār nedrīkstētu ļaut sēsties pie stūres. Es gribēju viņam purnu izārdīt, bet tā arī ir vienīgā reize, kad esmu dzirdējusi šāda tipa komentārus.
Es gribēju viņam purnu izārdīt
Malibu Steisija @ 18.07.2023 10:56
Tāpēc, ka sievietes izteikti tic vārdiem nevis skatās uz darbiem. Tas, ka tev vīrietis saka ka tevi mīl, precēs, nopirks māju un būs laimīga nākotne, nenozīmē, ka tā būs. Jāskatās uz darbiem. Tad kad būs gredzens pirkstā, mājas atslēgas un laba dzīve, tad arī ir lieta. Es arī jaunībā uz tik daudz idiotiem uzķēros ticēdama viņu vārdiem.
Nekad nevajag sacerēties uz vīrieša potenciālu un to ko viņš saka. Jāskatās objektīvi uz to kas ir un ko viņš reāli dara, lai viņa vārdi piepildītos. Vīrs un vārds, tātad ko pateica to arī izdarīja. Tagad vīrieši atļaujās runāt, bet nedarīt. Un sievietes akli tic.
Cik es sievietes savā dzīvē zinu un esmu satikusi, kurām ir sakarināti makaroni uz ausīm... Ar čali ir kopā 5+ gadus, ar bērniem, ar kopīgiem kredītiem un vēl nezin ko, bet nav apprecējušies. Un meičas svēti tic, ka viņš ''nav vēl gatavs'', ''gan jau bildinās'', ''gaida īsto brīdi''. Gaida īsto brīdi - vnk nošaujiet mani.
Skarba patiesība, ja vīrietis nav apprecējis to meiču, tātad negrib precēt. Un ''īstais brīdis'' neeksistē. It īpaši, ja bildē ir bērni, dzīvo kopā jau hz cik gadus un visas tās citas lietas.
Kādreiz bija tā, ka bez-laulības un ārlaulības bērni bija no no. Vispār attiecības bez kāzām bija nē. Tad galvenās bija precības, lai izveidotu ģimeni. Un visi arī precējās savā jaunībā un tad taisīja ģimenes. Sievietei bija drošība. Tagad easy var būt kopā 20 gadus ar 5 bērniem un pat neapprecēties, un sieviete nopietni tic, ka kādreiz viņu romantiski bildinās pie jūras saulrietā. Kādreiz bildinās, bet bildinās tad, kad čalim nebūs vairs citu izvēļu.
Cita runa par pāriem, kas kāzas nevēlas, bet es runāju tieši par tām meičām, kas vēlas precēties, bet kurām tikai stāsta, ka precēsimies precēsimies, bet tas tā arī nenotiek.
Un līdzīgi arī ar kopdzīvi un kāzām. Sievietes rada bērnus, dara visas lietas un skraida ap vīriešiem un kāzu kā nav tā nav. A kāda jēga viņam to sievieti precēt, ja viņš tāpat visu saņem? Loģiski, ka tajā brīdī kāzas ir tikai dārgs papīrs par kuru viņam būs jāmaksā
Beverly Hilza @ 18.07.2023 18:03
Tās ir galīgi aklas govis, jeb jau sen ir samierinājušāsz, ka pie svētās laulības netikt. Nu nav visiem vēlme precēties(viriešiem īpaši) un ja sieviete to nevar pati akceptēt un pieņemt, tad viņa pati vainīga. Jo laulības nedod skaistāku, labāku dzīvi pārim. Tā ir viena diena un viss.
.Eksperte. @ 18.07.2023 14:25Manuprāt, ja gribas tām feministēm ko sasniegt, tad jāsāk ar skaidru definēšanu. Mēs gribas vienlīdzīgas algas, piemēram. Un tad ar to arī nodarboties. Nevis teikt,ka nav vienlīdzības un tad sākt skaitīt savus 20 punktus, kurus jāuzlabo. Jo precīzāk formulē to, ko vēlas, jo lielākas iespējas tikt sadzirdētiem.
Bet vispār man nešķiet, ka sievietes kaut kā tiktu apspiestas no vīriešu puses. Kaut kādi prosti komentāri man liekas nav vērā ņemami. Es, vismaz, nejūtos apspiesta vai ar kaut kādu mazāku vērtību.
Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas. ☀️?
Kā tad savādāk tik pie bieza vīrieša, tādiem nepatīk lecīgas boss bitch feministes.Beverly Hilza @ 18.07.2023 18:34.
Tas laikam raksturīgs, majsaimneicēm, vairāk. Nekā tam, kas pašas dodas uz darbu. Vismaz biežak.dzirdets šads scenārijs. Jo. Virietis. Skrien pelna naudu, un sivietei ir jakalpo kungam mājās.
Tur kur es strādāju mums maksā par produktivitāti, neviens neliedz sievietēm izkabināt vīriešus (pagaidām nevienai tas nav bijis pa spēkam).Eksperte. @ 18.07.2023 14:25Manuprāt, ja gribas tām feministēm ko sasniegt, tad jāsāk ar skaidru definēšanu. Mēs gribas vienlīdzīgas algas, piemēram. Un tad ar to arī nodarboties. Nevis teikt,ka nav vienlīdzības un tad sākt skaitīt savus 20 punktus, kurus jāuzlabo. Jo precīzāk formulē to, ko vēlas, jo lielākas iespējas tikt sadzirdētiem.
Bet vispār man nešķiet, ka sievietes kaut kā tiktu apspiestas no vīriešu puses. Kaut kādi prosti komentāri man liekas nav vērā ņemami. Es, vismaz, nejūtos apspiesta vai ar kaut kādu mazāku vērtību.
Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas. ☀️?