Vai viegli būt sievietei?

Reitings 11
Reģ: 15.05.2023
Gaidu šajā diskusijā tikai sieviešu viedokļus
Pag.ned. darbā no kolēģa dzirdēju frāzi - "Sievietes tika izveidotas tikai priekš seksa un tas ir mīts, ka viņām ir jādod tam priekrišana.Tas būtu tas pats, kas prasīt cūkai vai tu viņu vari nokaut, lai to apēstu."Maigi sakot biju šokā, ka viņš to tik mierīgi un lepni pateica.
Šis lika aizdomāties par attieksmi kādu saņem sievietes mūsdienās, par to, lai gan ir jau 2023. gads sievietes veljoprojām novērtē zemāk, un saņem arī mazāku atalgojumu.Ja ir kāds preses raksts par sieviešu tiesībām, tad 99% komentāri, kas nāk no vīriešu puses ir nievājoši, izsmejoši.
No vīriešiem bieži vien tiek gaidīts arī pats minimums attiecībās. Piemēram, ja viņi darbojas ar saviem bērniem, ved pie ārsta utt., tad par viņu uzreiz teiks, kāds superīgs tētis,ka iesaistās, lai gan tie ir paša bērni un tam ir jābūt pašsaprotami.Vīrietis pēc darba var būt noguris, bet sieviete visu dienu esot ar bērniem nevarot nogurt, vai arī esot pašai pēc darba vēl uzgulstas visi mājas darbi.
Tāpat arī sievietes, bieži pat pusaudžu meitenes, katru dienu sastopas ar "catcalling",bet mēs sievietes tā,taču, neuzmācamies vīriešiem,bet viņiem tas liekas normāli un pieņemami.
Kad sievietes tiek izvarotas pārsvarā viņām netic, vai tiek apgalvots, ka viņa gan jau bija izaicinoši apģērbusies, tā itkā tas attaisnotu vīrieša rīcību.
Protams, nejau viss šis attiecas uz visiem vīriešiem, bet vairums pēc statistikas Latvijā un pasaulē uzskata, ka sievietes vieta ir virtuvē un viņām ir jāaprūpē bērni un vīrs, kamēr arī vēl jāstrādā darbā.
Kādas ir jūsu domas par šo visu? Vai arī jūs esat sastapušās ar dažādiem izteikumiem no vīriešiem? Kādas Jums domas par feminismu?
17.07.2023 17:32 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Malibu Steisija @ 18.07.2023 10:56

Tāpēc, ka sievietes izteikti tic vārdiem nevis skatās uz darbiem. Tas, ka tev vīrietis saka ka tevi mīl, precēs, nopirks māju un būs laimīga nākotne, nenozīmē, ka tā būs. Jāskatās uz darbiem. Tad kad būs gredzens pirkstā, mājas atslēgas un laba dzīve, tad arī ir lieta. Es arī jaunībā uz tik daudz idiotiem uzķēros ticēdama viņu vārdiem.
Nekad nevajag sacerēties uz vīrieša potenciālu un to ko viņš saka. Jāskatās objektīvi uz to kas ir un ko viņš reāli dara, lai viņa vārdi piepildītos. Vīrs un vārds, tātad ko pateica to arī izdarīja. Tagad vīrieši atļaujās runāt, bet nedarīt. Un sievietes akli tic.
Cik es sievietes savā dzīvē zinu un esmu satikusi, kurām ir sakarināti makaroni uz ausīm... Ar čali ir kopā 5+ gadus, ar bērniem, ar kopīgiem kredītiem un vēl nezin ko, bet nav apprecējušies. Un meičas svēti tic, ka viņš ''nav vēl gatavs'', ''gan jau bildinās'', ''gaida īsto brīdi''. Gaida īsto brīdi - vnk nošaujiet mani.
Skarba patiesība, ja vīrietis nav apprecējis to meiču, tātad negrib precēt. Un ''īstais brīdis'' neeksistē. It īpaši, ja bildē ir bērni, dzīvo kopā jau hz cik gadus un visas tās citas lietas.
Kādreiz bija tā, ka bez-laulības un ārlaulības bērni bija no no. Vispār attiecības bez kāzām bija nē. Tad galvenās bija precības, lai izveidotu ģimeni. Un visi arī precējās savā jaunībā un tad taisīja ģimenes. Sievietei bija drošība. Tagad easy var būt kopā 20 gadus ar 5 bērniem un pat neapprecēties, un sieviete nopietni tic, ka kādreiz viņu romantiski bildinās pie jūras saulrietā. Kādreiz bildinās, bet bildinās tad, kad čalim nebūs vairs citu izvēļu.
Cita runa par pāriem, kas kāzas nevēlas, bet es runāju tieši par tām meičām, kas vēlas precēties, bet kurām tikai stāsta, ka precēsimies precēsimies, bet tas tā arī nenotiek.

Piekrītu komentāram, un gribu piebilst, ka feminisms nav darījis pilnīgi neko, lai sievietes kļūtu kompetentākas vīriešu izvēlē (vai vispār jebkur, bet tas cits temats). Kā saruna par problēmām sākas, tā aiziet - vecāki vainīgi, sabiedrība vainīga, vīrietis manipulators vainīgs, nabaga naivā sieviete bija bezspēcīga! Un es pat saprotu Lulas mūžīgo sāpi, ka šādās tēmās vienmēr dominē "foruma koris", jo 99% no visiem padomiem par to kas ir attiecībām un kopdzīvei piemēroti partneri nāk tieši no kaut kādā mērā (spektrs ir plašs) konservatīviem avotiem. Feminismā par to nav nekā. Tāpēc arī veidojas šie kari kur no vienas puses vālē ar 10 ložmetējiem, no otras atbild ar vienu pistoli. Pašas feministes ļoti bieži ir vientuļās mātes, ar vardarbību pagātnē un citādi neveiksmīgu privāto dzīvi. Protams, par ko gan viņas varētu pamācīt citas sievietes? Ne par ko.
18.07.2023 11:14 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
greece @ 18.07.2023 10:06

Šādu argumentu dēļ daudzi arī saka, ka sievietēm jāatņem tiesības vēlēt. Ja sieviete nesaprot, ka vīrietis, ko viņa personiski pazīst un redz katru dienu, viņai karina makaronus uz ausīm un ved uz ļoti riskantiem un destruktīviem lēmumiem, kas viņu var novest pie pilnīga finansiāla kraha, tad kā viņa var atšķirt godīgu politiķi no manipulatīva makjavellista un nenovest valsti pa to pašu destruktīvo ceļu? Varbūt tiesības vēlēt nav jāatņem sievietēm vispār, bet tikai vientuļajām mātēm. Nu un alimentu nemaksātājiem arī var, pilnīgi neesmu pret to.

Sievietes lēmumus pieņem balstoties uz emocijām un jūtām. Mēs esam emocionāli vadītas. Jā, tiek pieņemti lēmumi arī balstoties uz loģiku, protams, tur kur to vajag, bet mums smadzenes ir vairāk emocionāli vadītas. Vīriešiem tā nav.
Sievietes lēmumu pieņemšanā skatās uz kopīgo labumu, vīrieši uz individuālo.
Daudzi vīrieši ir iemācījušies, kā uzlaust to sievietes čaulu, lai dabūtu ko nu katrs vēlās, bet salīdzinoši maz sievietes ir uzlauzušas vīriešus, lai dabūtu to ko vēlās viņas.
Tāpēc arī daudzas sievietes jūtas apspiestas.
Sasodīti daudz sievietes piekrīt atdot savu dzīvi kaut kādam vīrietim, pieciešot visas viņa nepilnības, tkai tāpēc, ka viņš dod kaut kādu uzmanību un ir viņu izvēlējies. Bet neviens vīrietis nepaliks ar sievieti kopā uz mūžu, kas viņam nepatīk.
Un līdzīgi arī ar kopdzīvi un kāzām. Sievietes rada bērnus, dara visas lietas un skraida ap vīriešiem un kāzu kā nav tā nav. A kāda jēga viņam to sievieti precēt, ja viņš tāpat visu saņem? Loģiski, ka tajā brīdī kāzas ir tikai dārgs papīrs par kuru viņam būs jāmaksā.
Un jā, ja sieviete neredz, ka viņas vīrietis viņai makaronus karina ausīs, nu nav kaut kas kārtībā. Bet sabiedrībā tagad ir pieņemts, ka attiecības var būt visādas, bet par sekām īsti neviens nerunā.
18.07.2023 11:20 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
Īpaši Ghost
Tikai viena ziņa no visām. Šī tāda interesantāka, jo sievietes atbrīvotas, bet, ja skatās citas ziņas, tad gan vīrieši, gan sievietes.
https://www.tvnet.lv/7628656/gusteknu-apmaina-atbrivo-108-ukrainietes
Starp atbrīvotajām ir 37 sievietes, kas tikušas evakuētas no pēdējā Mariupoles aizstāvju bastiona - rūpnīcas "Azovstal". 11 atbrīvotās ir virsnieki, bet 85 - instruktori un kareivji.
35 no atbrīvotajām militārpersonām ir armijas pārstāves, 32 atrodas karaflotes dienestā, 12 ir no zemessardzes, astoņas - no Nacionālās gvardes, ieskaitot divas īpašo uzdevumu vienības "Azov" pārstāves. Vēl piecas atbrīvotās dienējušas valsts īpašajā transporta dienestā, bet četras - robežsardzē.
18.07.2023 11:28 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Malibu Steisija @ 18.07.2023 11:20

Sievietes lēmumus pieņem balstoties uz emocijām un jūtām. Mēs esam emocionāli vadītas. Jā, tiek pieņemti lēmumi arī balstoties uz loģiku, protams, tur kur to vajag, bet mums smadzenes ir vairāk emocionāli vadītas. Vīriešiem tā nav.
Sievietes lēmumu pieņemšanā skatās uz kopīgo labumu, vīrieši uz individuālo.
Daudzi vīrieši ir iemācījušies, kā uzlaust to sievietes čaulu, lai dabūtu ko nu katrs vēlās, bet salīdzinoši maz sievietes ir uzlauzušas vīriešus, lai dabūtu to ko vēlās viņas.
Tāpēc arī daudzas sievietes jūtas apspiestas.
Sasodīti daudz sievietes piekrīt atdot savu dzīvi kaut kādam vīrietim, pieciešot visas viņa nepilnības, tkai tāpēc, ka viņš dod kaut kādu uzmanību un ir viņu izvēlējies. Bet neviens vīrietis nepaliks ar sievieti kopā uz mūžu, kas viņam nepatīk.
Un līdzīgi arī ar kopdzīvi un kāzām. Sievietes rada bērnus, dara visas lietas un skraida ap vīriešiem un kāzu kā nav tā nav. A kāda jēga viņam to sievieti precēt, ja viņš tāpat visu saņem? Loģiski, ka tajā brīdī kāzas ir tikai dārgs papīrs par kuru viņam būs jāmaksā.
Un jā, ja sieviete neredz, ka viņas vīrietis viņai makaronus karina ausīs, nu nav kaut kas kārtībā. Bet sabiedrībā tagad ir pieņemts, ka attiecības var būt visādas, bet par sekām īsti neviens nerunā.

Psihologi nepiekristu, ka pašos pamatos tas tā ir, bet jā, esam audzinātas, ka drīkstam būt emocionālas un pieņemt emocionālus lēmumus, vīriešiem māca pretējo.
Viss ir audzināšanā, un šajā forumā arī ir daži cilvēki, kas noteikti mācītu meitai aptekalēt savu vīrieti, būt pakļāvīgai.
18.07.2023 12:34 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Lula @ 18.07.2023 12:34

Psihologi nepiekristu, ka pašos pamatos tas tā ir, bet jā, esam audzinātas, ka drīkstam būt emocionālas un pieņemt emocionālus lēmumus, vīriešiem māca pretējo.
Viss ir audzināšanā, un šajā forumā arī ir daži cilvēki, kas noteikti mācītu meitai aptekalēt savu vīrieti, būt pakļāvīgai.

Es nedomāju par to kā ir iemācīts, bet gan par pašām smadzenēm kā tādām.
Te ir raksts ko atradu, runāju vairāk par šo. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2518327/Mens-womens-brains-truth-As-research-proves-sexes-brains-ARE-wired-differently-womens-cleverer-ounce-ounce--men-read-female-feelings.html
Man personīgi nemācija, ka varu būt emocionālāka, bet man dabīgi kā sievietei tas tā ir. Emocionālā inteliģence.
18.07.2023 12:49 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Malibu Steisija @ 18.07.2023 12:49

Es nedomāju par to kā ir iemācīts, bet gan par pašām smadzenēm kā tādām.
Te ir raksts ko atradu, runāju vairāk par šo. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2518327/Mens-womens-brains-truth-As-research-proves-sexes-brains-ARE-wired-differently-womens-cleverer-ounce-ounce--men-read-female-feelings.html
Man personīgi nemācija, ka varu būt emocionālāka, bet man dabīgi kā sievietei tas tā ir. Emocionālā inteliģence.

Palasīšu rakstu, paldies! Iepriekš biju lasījusi psiholoģijas rakstus par to, ka patiesībā mūsu emocionālās un loģiskās puses esot ļoti līdzīgas, tikai dažādi izceltas vai apspiestas.
18.07.2023 12:51 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Lula @ 18.07.2023 12:34

Piekritīšu, ka sievietes no tīņu gadiem saņem padomus, ka "dari, kā jūti", "ja tu jūti, ka tā ir pareizi, tad tā arī ir pareizi", "ja tev viņš patīk, tad guli ar viņu" u.tml. Tikai - kas tad ir tie, kas sievietēm to propagandē? Konservatīvā sabiedrības daļa? Protams, ka nē. Tas nāk no feminisma. Mācīšana aptekalēt vīrieti ir tieši mācīšana apspiest savas emocijas.
18.07.2023 13:24 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Mācīšana aptekalēt vīrieti ir tieši mācīšana apspiest savas emocijas.

Koks ar diviem galiem. Pieredze rāda, ka sievietēm pat patīk aptekalēt vīrieti, ja viņas jūt ka pretī saņem no vīrieša to, ko viņas vēlas, jūtas mīlētas utt. Problēma rodas tad, kad sieviete jūt, ka pretī neko nesaņem, lai kas tas nebūtu. Tādās situācijās "akmenis ir jāmet vīriešu lauciņā", kuri uzskata, ka sievietei ir jādara tā un šitā, bet paši savu "pienākumu" pildīt nevar / nevēlas.
18.07.2023 13:33 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Manuprāt, ja gribas tām feministēm ko sasniegt, tad jāsāk ar skaidru definēšanu. Mēs gribas vienlīdzīgas algas, piemēram. Un tad ar to arī nodarboties. Nevis teikt,ka nav vienlīdzības un tad sākt skaitīt savus 20 punktus, kurus jāuzlabo. Jo precīzāk formulē to, ko vēlas, jo lielākas iespējas tikt sadzirdētiem.
Bet vispār man nešķiet, ka sievietes kaut kā tiktu apspiestas no vīriešu puses. Kaut kādi prosti komentāri man liekas nav vērā ņemami. Es, vismaz, nejūtos apspiesta vai ar kaut kādu mazāku vērtību.
Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas. ☀️😀
18.07.2023 14:25 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Lula @ 18.07.2023 10:32

Tā itkā sievietes nečakarētu un neapvārdotu vīriešus tāpat un vēl trakāk.

Izcils piemērs ir Kerkira Graudīņa. 😃
18.07.2023 17:42 |

Reitings 1318
YaeMiko @ 18.07.2023 10:41

Mana vaina, jo kaut kā domas saslēdzās un uzrakstīju sievietes nevis feministes. Paņem izlabo tos vārdus sieviete un feministe.
Pirmkārt Titāniks grima vairāk kā 100 gadus atpakaļ un gan jau tur bija kāda feministe. Un tajos laikos bija citas sabiedrības normas. To nevar salīdzināt ar mūsdienām. Un es pieņemu ka arī ja tagad grimtu kuģis tad daļa cilvēku uzskatītu ka sievietēm un bērniem jābūt pirmajiem. Nezinu kāpēc tā ir un arī man tas liekas netaisnīgi. Visi sastājas rindā neatkarīgi no dzimuma un vecuma un gaida, tā būtu pareizāk.
Es neesmu no tām kuras kad izdevīgi pārslēdzas uz feminismu un tad kad nē tad atpakaļ uz patriarhālu domāšanu. Tāpēc tu vari vispārināt citas sievietes.

Es neesmu no tām kuras kad izdevīgi pārslēdzas uz feminismu un tad kad nē tad atpakaļ uz patriarhālu domāšanu. Tāpēc tu vari vispārināt citas sievietes.
Jā, tu jau vienīgā neesi tāda. Jo tu mums balta un pūkaina.😃🤦🏾‍♀️🤣
18.07.2023 17:45 |

Reitings 1318
.Eksperte. @ 18.07.2023 10:43
Vispār es tikko atcerējos, ka viens mans tēva draugs, uzzinot, ka esmu nolikusi tiesības un vel ar pirmo, teica, ka es noteikti sapiķoju un ka sievietēm vispār nedrīkstētu ļaut sēsties pie stūres. Es gribēju viņam purnu izārdīt, bet tā arī ir vienīgā reize, kad esmu dzirdējusi šāda tipa komentārus.
😱😱
Es gribēju viņam purnu izārdīt

Šeit Atklājās tava patiesā būtība. Tagad var to redzēt.
Tie nevainīgie komnetāri nav nekas tik briesmīgs, lai gribētu kādam ģimi saplacināt. 😂
18.07.2023 17:49 |

Reitings 1318
Malibu Steisija @ 18.07.2023 10:56

Tāpēc, ka sievietes izteikti tic vārdiem nevis skatās uz darbiem. Tas, ka tev vīrietis saka ka tevi mīl, precēs, nopirks māju un būs laimīga nākotne, nenozīmē, ka tā būs. Jāskatās uz darbiem. Tad kad būs gredzens pirkstā, mājas atslēgas un laba dzīve, tad arī ir lieta. Es arī jaunībā uz tik daudz idiotiem uzķēros ticēdama viņu vārdiem.
Nekad nevajag sacerēties uz vīrieša potenciālu un to ko viņš saka. Jāskatās objektīvi uz to kas ir un ko viņš reāli dara, lai viņa vārdi piepildītos. Vīrs un vārds, tātad ko pateica to arī izdarīja. Tagad vīrieši atļaujās runāt, bet nedarīt. Un sievietes akli tic.
Cik es sievietes savā dzīvē zinu un esmu satikusi, kurām ir sakarināti makaroni uz ausīm... Ar čali ir kopā 5+ gadus, ar bērniem, ar kopīgiem kredītiem un vēl nezin ko, bet nav apprecējušies. Un meičas svēti tic, ka viņš ''nav vēl gatavs'', ''gan jau bildinās'', ''gaida īsto brīdi''. Gaida īsto brīdi - vnk nošaujiet mani.
Skarba patiesība, ja vīrietis nav apprecējis to meiču, tātad negrib precēt. Un ''īstais brīdis'' neeksistē. It īpaši, ja bildē ir bērni, dzīvo kopā jau hz cik gadus un visas tās citas lietas.
Kādreiz bija tā, ka bez-laulības un ārlaulības bērni bija no no. Vispār attiecības bez kāzām bija nē. Tad galvenās bija precības, lai izveidotu ģimeni. Un visi arī precējās savā jaunībā un tad taisīja ģimenes. Sievietei bija drošība. Tagad easy var būt kopā 20 gadus ar 5 bērniem un pat neapprecēties, un sieviete nopietni tic, ka kādreiz viņu romantiski bildinās pie jūras saulrietā. Kādreiz bildinās, bet bildinās tad, kad čalim nebūs vairs citu izvēļu.
Cita runa par pāriem, kas kāzas nevēlas, bet es runāju tieši par tām meičām, kas vēlas precēties, bet kurām tikai stāsta, ka precēsimies precēsimies, bet tas tā arī nenotiek.

Tās ir galīgi aklas govis, jeb jau sen ir samierinājušāsz, ka pie svētās laulības netikt. Nu nav visiem vēlme precēties(viriešiem īpaši) un ja sieviete to nevar pati akceptēt un pieņemt, tad viņa pati vainīga. Jo laulības nedod skaistāku, labāku dzīvi pārim. Tā ir viena diena un viss.
18.07.2023 18:03 |

Reitings 1318
Un līdzīgi arī ar kopdzīvi un kāzām. Sievietes rada bērnus, dara visas lietas un skraida ap vīriešiem un kāzu kā nav tā nav. A kāda jēga viņam to sievieti precēt, ja viņš tāpat visu saņem? Loģiski, ka tajā brīdī kāzas ir tikai dārgs papīrs par kuru viņam būs jāmaksā

Tu runā tā, ka ir saprotams, ka tu personīgi uzskati noslēgtas laulības par baigo vērtību pāra attiecībās un vispār dzīvē, problēma tāda, ka daudzi neliek laulības, pa virsu visam jeb kā galveno attiecību un dzives sastāvdaļu.katram.prioritātes ir citas. Nevar spriest ka visiem ir vienādi plāni un vēlmes. Ir arī citi pimēri tev bez (kāzām)? 🤦🏾‍♀️ Laiki mainās, un es redzu, ka visis to nevar pieņemt. Nu nebūs tā kā agrāk, kad precējās un tikai tad ražoja bērnus. Tāpat, kā nebus, ka sievietes nēsā tikai kleitas un svārkus, bet biskes nepazīst.
18.07.2023 18:18 |

Reitings 1318
Beverly Hilza @ 18.07.2023 18:03

Tās ir galīgi aklas govis, jeb jau sen ir samierinājušāsz, ka pie svētās laulības netikt. Nu nav visiem vēlme precēties(viriešiem īpaši) un ja sieviete to nevar pati akceptēt un pieņemt, tad viņa pati vainīga. Jo laulības nedod skaistāku, labāku dzīvi pārim. Tā ir viena diena un viss.

Un vel viena kļūda, ko es ievēroju, ir tāda ka sievietes uzskata, ka ir tā vertas jeb ir daudz sasniegušas, ja jau mūsdienu negribīgais vīrietis viņas ir apprecējis. 😃 Un uzsver nemitīgi "sievas godu" cik šausmīgs gods ir būt vidējā(jeb zem vidējā) latviešu vīrieša sievai.
18.07.2023 18:28 |

10 gadi
Reitings 1119
Reģ: 21.10.2009
Tas kolēģis ir ar psihiskām problēmām.. iespējams, kāds sociopātisma, narcisisma paveids..
18.07.2023 18:29 |

Reitings 1318
Viss ir audzināšanā, un šajā forumā arī ir daži cilvēki, kas noteikti mācītu meitai aptekalēt savu vīrieti, būt pakļāvīgai
.
Tas laikam raksturīgs, majsaimneicēm, vairāk. Nekā tam, kas pašas dodas uz darbu. Vismaz biežak.dzirdets šads scenārijs. Jo. Virietis. Skrien pelna naudu, un sivietei ir jakalpo kungam mājās.
18.07.2023 18:34 |

Reitings 1318
.Eksperte. @ 18.07.2023 14:25
Manuprāt, ja gribas tām feministēm ko sasniegt, tad jāsāk ar skaidru definēšanu. Mēs gribas vienlīdzīgas algas, piemēram. Un tad ar to arī nodarboties. Nevis teikt,ka nav vienlīdzības un tad sākt skaitīt savus 20 punktus, kurus jāuzlabo. Jo precīzāk formulē to, ko vēlas, jo lielākas iespējas tikt sadzirdētiem.
Bet vispār man nešķiet, ka sievietes kaut kā tiktu apspiestas no vīriešu puses. Kaut kādi prosti komentāri man liekas nav vērā ņemami. Es, vismaz, nejūtos apspiesta vai ar kaut kādu mazāku vērtību.
Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas. ☀️?

Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas.
Beidzot. Eksperte. Būs projām. Tok. Diezvai izturēsi tik. Ilgi nelasot forumu. 😃😂
18.07.2023 18:37 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Beverly Hilza @ 18.07.2023 18:34
.
Tas laikam raksturīgs, majsaimneicēm, vairāk. Nekā tam, kas pašas dodas uz darbu. Vismaz biežak.dzirdets šads scenārijs. Jo. Virietis. Skrien pelna naudu, un sivietei ir jakalpo kungam mājās.
Kā tad savādāk tik pie bieza vīrieša, tādiem nepatīk lecīgas boss bitch feministes.
18.07.2023 19:20 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
.Eksperte. @ 18.07.2023 14:25
Ar to arī mans palags šeit beidzas, es dodos pelnītā atvaļinājumā. Varēsiet atpūsties pāris nedēļas no manas gudrās muldēšanas. ☀️?
Tur kur es strādāju mums maksā par produktivitāti, neviens neliedz sievietēm izkabināt vīriešus (pagaidām nevienai tas nav bijis pa spēkam)
Ja jau sievietēm var maksāt mazāk, priekš kam tad darbadevēji pieņem darbā vīriešus?
18.07.2023 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits